2008. okt. 11.

Egy másik Vanessa!

Melinda, avagy -lola992- már korábban fölajánlotta nekem, hogy fordít cikkekt kedvenceinkről, nem angolról, nem németről, hanem szerbről!:)

Íme, itt az első alkalom, a szerb Bravo-ból.


Hollywoodban nagyon hires,kifogott egy jó pasit,a bankszámláján több millió fekszik.Mindent elért amiről más csak álmodik és csupán 19 éves.A BRAVO-nak minden tervét elmeséli.

BRAVO: Most amikor végelett a HSM3 forgatásának,jön az, hogy kipihened magad, esetleg szabadnapot veszel ki?
VANESSA:
Nem,sajnos szabadnap nem jön számitásba. Muszáj hogy befejezzem a "Late Night Show"-t Amerikában és el kell indulnom az Identified albumom turnéja felé.Emellett már rég voltam otthon. Most arra vágyom hogy hazautazhassak. Néhány hónapja Austin-ban voltam ahol a "Will" cimű filmet forgattuk. Ebben a filmben egy 15 éves lányt alakitok akinek a neve Sam. Ő egy igazi kivülálló,nagyon különleges és nincsenek barátai. Úgy gondolom nem játszhatom örökké Gabriella szerepét a HSM-ben.

BRAVO:Ez azt jelenti hogy többé nem szeretnél olyan lányt alakitani, mint Gabriella?
VANESSA:
Nem arra törekszem hogy mindig "jó kislányt" alakitsak. Ha esélyem lesz hasonló szerepre természetesen elfogadom, de nem futok el az új és bonyolult karakterektől sem.

BRAVO: És mit vársz most a szinészi és énekesi karrieredtől?
VANESSA:
Sokmindent. Például nemrég megkaptam végre a jogosítványomat, amire már nagyon szügségem volt. Milliószor előfordult már velem hogy nagy stresszben voltam, mert siettem de a taxi még nem érkezett meg. Igy akkor és oda furikázhatok amikor és ahova akarok. Most ott tartok hogy szeretném megvalósitani az egyik álmom és saját házba költözni. Nagyon izgatott vagyok hogy ezt önerőből csinálhatom.

BRAVO: Hogy fogadod el hogy minden léptedet attól függetlenül hogy magánéletről vagy a munkádról van szó figyelemmel kiséri az egész világ?
VANESSA:
Ez elég idegesitő, nem szeretek a magánéletemről beszélni. Nem szeretem ha az emberek úgy gyülekeznek körülöttem, mintha egy "cirkuszi majom" lennék. Nekem ez a munkám és szeretném, ha ezt megértenék.

BRAVO: Megszoktad a paparazzi fotósokat akik lesben állnak körúlötted?
VANESSA:
Uf! Legutoljára a paparazzik akkor kaptak le amikor Ashley Tisdale-lel az egyik hosszú bevásárló körutunkon voltunk. Los Angeles-ben mindig káosz van ha a celebek kilépnek otthonról. Ash és én nem rendezúnk jeleneteket a paparazziknak,egyszerűen elmegyünk hozzá vagy hozzám, összedobunk valami finomat és órákat beszélgetünk.

BRAVO: Marad-e időd ennyi teendő és Zac Efron mellett barátkozni Ashley-vel?
VANESSA:
Természetesen! Ash a legjobb barátnőm. Heti egyszer halljuk egymást és elbeszélgetünk hogy hogy mi újság velünk. Órákig tudunk beszélgetni telefonon,ezért a telefonszámlánk "csillagászati". Olyanok vagyunk mint mint az összes többi lány,megosztjuk a dolgainkat egymással, együtt megyünk vásárolni és fodrászhoz is.

BRAVO:Sokat hallani arról hogy Ashley-vel összevesztetek, hogy "ellenségek" vagytok. Mi ebből az igazság?
VANESSA:
Ez nagyon idegesitő számunkra. Azt akarjuk, hogy mindenki tudja hogy mi a legjobb barátnők vagyunk. És ezzel szeretném lezárni ezeket a pletykákat.

BRAVO:Mi a helyzet a szerelmeddel? Mindenki tudja hogy Zac Efron-nal jársz.Van valami tanácsod az olvasóknak hogy hogyan foghatnak ki maguknak ilyen "cool csávót"?
VANESSA:
Az én tanácsom az hogy az légy, aki vagy. Például én igazán "dilis" vagyok és lehet Zac ezt szereti bennem. Biztos láttatok engem interjú előtt hogy ugrálok. Ez vagyok én. Ha a pasik ezt szeretik, az szuper!Ha nem az azt jelenti nem az én esetem!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hé csajok!! Itt a recept,csak dilisnek kell lenni,és jön a hozzá illő pasi!!! Én erről már lecsúsztam,de csak azért,mert a dilisség nálam már őrületbe csapott át!! Vagy vannak őrült pasik is??? :)) (f.é.)

xdittax írta...

Bizonyára van belőlük egy rakat.xD

De azért nekem is szimplán csak egy dilis kell.:))

Pusza! Ditta×××

Névtelen írta...

ez szóról szóra ugyan az a cikk, ami a német bravóban is megjelent XD még az Identified-es képek is ugyan azok

Névtelen írta...

a mostani BRAVO-ban is ilyesmi van