2008. okt. 24.

Radio 1 összefoglaló

Corbin Bleu, Zac Efron és annak szépséges barátnője, Vanessa Hudgens amikor még Londonban volt, beugrott egy szép hosszú beszélgetésre a Radio 1 stúdiójába. Ezen interjú összefoglalóját a német Zac Efron News elkészítette, amit azután a mi Fantunk le is fordított nekünk!:)



Itt arról beszélnek, hogy csak két napig tartózkodnak Londonban, de ezekben a napokban nagyon elfoglaltak. Ez a rádióinterjú csak az első állomás, mióta elhagyták a szállodát, ezen kívül még egy interjút adnak. Vanessa nagyszerűnek találta a londoni premiert. Nem is gondolta volna, hogy ez a rengeteg ember csak miattuk jött, ez lehetett a legnagyobb premier. Zac elmesélte, hogy volt egy TV-jük az autóban, amivel jöttek és útközben azon követték a vörös szőnyegen zajló eseményeket. Az egész premier-turnét tekintve, nagyon nehéz volt megpróbálni különböző országok nyelvein beszélni, mint például „Merci” vagy „Grazias”. Zac úgy gondolta, minden nyelven kell tudniuk néhány szót, hogy beszélhessenek a rajongókhoz. Vanessa elmesélte, hogy a legutóbbi turnéállomáson, Mexikóban teljes áramszünet volt nála: elfelejtette a szavakat a mondat közepén.

Corbin a HSM 3 spanyol szinkronjáról – a szinkronhangjaikról: Még soha nem hallott senkit olyan gyorsan beszélni, de a legutóbbi éjszaka megnézhette a filmet angolul is, ez volt erre az első alakalom a turné folyamán.

Hogy készül-e negyedik rész, Vanessa nem tudja. Szereti a HSM-et és reméli, hogy megkapják mások az esélyt, hogy még többet készítsenek belőle. Zac azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy ha ők további részeket készítenének, a film kitenné magát annak a veszélynek, hogy megdermed, de jönnek vicces új szereplők és a premiernek nagyszerű visszhangja lesz.

Mindannyian boldogok, hogy a nagyszerű HSM filmek folytatódnak.

Zac mesélte, hogy Németországban bejátszottak nekik egy részletet az HSM-ből és sokkolta őt, hogy úgy néztek ki benne, mint a kisgyerekek. Ekkor Vanessa csak 16 éves volt, Zac pedig éppen 17. Hihetetlen, hogy a filmek között felnőtté váltak.
Zac úgy gondolja, nem nézett ki 17-nek az első HSM-ben.



A színészek pont a New Or Newer-t hallgatták és a riporterek tudni akarták, hogy milyen érzés a saját dalaikat hallgatni. Zac szerint igazán cool lehet magukat a rádióban hallgatni. A riporterek elmondták, hogy az utóbbi időben igen gyakran játszották ezeket a dalokat, mindenek előtt a műsorukban és köszönetet mondtak a színészeknek.

Zac elmesélte, hogy az idén nagyon sok időt töltött Londonban. A „Me and Orson Welles” forgatása alatt sokat volt az Isle of Man-on. Négy hetet töltött a stúdióban, de nem volt túl sok ideje, hogy mindent megnézzen.
Vanessa szintén egy forgatás alkalmával hat hetet töltött itt, szeret vásárolgatni, ezúttal is ezt szeretné tenni.

A riporterek tudni akarták, hogy – hasonlóan más Disney-gyerekekhez összejönnek-e karácsonykor egy karácsonyi party-ra. Erre mindannyian kórusban válaszolták, hogy: „Nem igazán.” Zac szerint ők igazán szoros barátságot ápolnak, szeretnek sokat együtt lenni és együtt tevékenykedni, de nem csak karácsonykor, ez talán egy Disney-klisé, de ők nem szeretnék ezt tenni.

Beszéltek a paparazzikról is: Corbin szerint, ha ő otthon van, akkor nem olyan rossz a helyzet, de a sajtó körút alatt mindig ott vannak.

A rajongók is tehettek fel kérdéseket. Zac megkérdezte a betelefonáló lányokat, hogy élvezték-e a premiert. Erre jóformán csak sikítás volt a válasz. Zac elnézést kért, hogy nem találkozhattak, de minden olyan őrült volt. Elhihetik, hogy megpróbálták üdvözölni őket.


Szóba került a szereplők legkedvesebb HSM-el kapcsolatos emléke is, amiről Zac azt mondta, hogy ez ugyan egy nagyon jó kérdés, de nagyon nehéz rá felelni, hiszen számukra ez egy nagy utazás volt, úgy a forgatáson, mint a forgatás után, együtt beutazhatták a világot. Így hát nem tud válaszolni, ahogy Vanessa és Corbin sem, akik szintén nehéznek találták a kérdést. Rengeteg tapasztalatra tettek szert, – mondták – melynek során annyi speciális és különleges pillanatot éltek meg, hogy nem akarnak csupán egyetlen egyet kiragadni ezek közül.
Zac úgy véli nagyszerű dolog látni, hogyan ballagnak el. Ez volt a legnagyobb dolog az utazás során. És valami igazán különleges az, hogy mennyi embert kapcsol össze ez (a film).

A riporterek azt is tudni akarták, hogy milyen csengőhangok és képek vannak a színészek mobiljain. Corbin elmondta, ugyanaz a csengőhangja ami korábban is volt. Zac iPhone-ján Paula Abdul van és ez is a csengőhangja. Vanessa-nak szintén nincs csengőhangja, nincs ideje rá, hogy beállítsa, az iPhone-ján lévő dalok a csengőhangok. Zac szerint mindenfélét rápakolhatunk az iPhone-ra, de ez sok időbe telik, de az övén rajta van az egyik kedvence is, a Rocky filmek főcímzenéje.

Beszélgettek a rajongói ajándékokról és Corbin-t megkérdezték, mi volt a legőrültebb dolog, amin valaha az arcát látta, a HSM termékek közül például. Corbin azt mondta: egy fehérnemű volt. Szóval ez egy speciális HSM-es fehérnemű volt. Azután Zac mesélt egy Disney boltban tartott rajongói találkozóról, ahol egy egész szobát ürítettek ki miattuk és azt kérdezték maguktól: Hová lett az egész berendezés? Ahogy körülnéztek hirtelen szembetalálták magukat egy kifejezetten kislányok számára készült fehérneművel, melyet az ő (Zac) és Corbin arcképe díszített. Ez sokkolta őt. Aztán azzal viccelődtek, hogy még wc-papír vagy zsebkendő hiányzott volna, hogy az orrukat Zac arcába fújhassák. (nevetnek)



Itt HSM-beli kedvenc pillanataikról beszélnek: Vanessa számára a HSM 2 egyik jelenete különösen mulatságos volt. Neki és Ashley-nek veszekedniük kellett és ők a való életben nagyon jó barátok, a jelenetben pedig jól meg kellett mondaniuk a véleményüket a másiknak, Kenny-nek le kellett állítania a felvételt, mert annyira nevettek, hogy a valóság teljes ellentétét kell játszaniuk.

A riporterek kérdezték őket az első találkozásukról, amiről Zac elmondta, hogy mind nagyon fiatalok voltak és ugyanaz volt a hobby-juk is, így minden klappolt az elejétől fogva. Arra a kérdésre, hogy ki a stáb legnagyobb dívája, Corbin válaszolt: Manly.

Hogy eltört-e valamelyik csontjuk, erre a kérdésre Corbin elmondta, hogy törés ugyan nem volt, de Zac és ő a Boys are Back felvétele alatt egy csomó karcolást összeszedtek. Zac elmesélte, hogy ebben a jelenetben volt egy rész, amikor az autókról kellett leugrani, rohanni egy másik autóhoz és arra felugrani: nos, ez előtt a rész előtt hosszasan átbeszélték Corbinnal, hogy Corbin ugrik a baloldalra, ő (Zac) pedig a jobboldalra, mivel egymás fölött kellett átugraniuk, de mégis akatt egy kis félreértés. Corbin ugrott először, Zac pedig éppen a levegőben volt és Corbin landolt - pontosan ott, ahol Zac is...És így Zac ráesett Corbinra. Corbin biztos benne, hogy ennek a jelenetnek helye lesz a DVD-n, a kivágott, rontott jelenetek között.

A következő kérdés, hogy jól megértik-e egymást. Corbin viccesen azt mondta: Nem, gyűlöljük egymást. Komolyra fordítva a szót elmondta, hogy remekül megértik egymást, rendes esetben mindig lenne egy stábtag, akivel nem jönnek ki olyan jól, de itt minden és mindenki szuper volt. Zac elmondta, hogy ők mind részesei voltak már más stábnak is és ott mindig volt valami dráma, de a HSM stábjában ez egyáltalán nem volt tettenérhető. Vanessa szerint olyanok ők egymásnak, mintha fivérek és nővérek lennének, mint egy igazi család.

Mialatt Corbin válaszolt egy kérdésre, megszólalt Zac telefonja. A riporterek természetesen megkérdezték, hogy ki volt az, de Zac azt mondta, hogy olyan gyorsan kinyomta, hogy meg sem nézte ki keresi.



Megkérdezték őket, hogy rajonganak-e valakiért és, hogy látták-e már ezt a személyt élőben. Zac azt mondta, látták már élőben, de nem tudja pontosan, hogy hol. De Vanessa hozzátette: a Teen Vogue Young Hollywood Party-ján.


Beszéltek Troy és Gabriellla nagy csókjáról, amely az első volt, amit nyitott szájjal tettek meg, és a riporternő azt is látni vélte, hogy a nyelvek is benne voltak a játékban. Zac elmondta, hogy ők egyszerűen csak megkérdezték, miért nincsen csók, az adott jelentben és ezt hirtelen mindenki egyszerűen remek ötletnek találta és Kenny fokozni akarta a csók intenzitását. A felvétele közben egyáltalán nem érezték kellemetlenül magukat. Zac emlékszik, hogy a éppen lement a Nap, így csak egyetlen lehetőségük volt, hogy igazán jól felvegyék ezt a jelenetet. Vanessa hozzátette: Kenny csak kiabált: gyerünk, csókoljátok meg egymást, most azonnal!

Betelefonáló rajongó kérdése: Hogyan szeretitek a reggelire a tojást?
Vanessa:
Rántotta.
Zac: Buggyantva.
Corbin: Buggyantott tojás zsemlén, sonkával és szósszal.

Fordította: Fant.

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratula, Fant, amilyen hosszú, olyan érdekes és jó:)))

Névtelen írta...

Mit szóltok az RTL klub teletexes híréhez? Hogy Zac és Van a lagzira készülődnek. MIt tudtok a ma esti NYC_i premierről? Lesz vagy nem? Mi a következő állomás a mi párosunknak?

Névtelen írta...

Köszönöm LL! Van az origo.hu-n egy "kritika" a HSM 3-ról, de az elolvasása csak extra erős idegzetűeknek ajánlott... Én elkövettem azt a hibát, hogy végigolvastam, fel is húztam magam rajta. De aki mégis elolvasná, az a hozzá tartozó kommenteket is olvassa el, vannak néhányan akik egész jó érvekkel védik a filmet. Maga a kritika gyalázat... Ott kezdődik a gyalázat, hogy a cikk szerzője kijelenti, hogy 15 fölöttieknek nem való a film, szóval ez is nevessek vagy sírjak kategória...
Postáztam az új Movie Surfers videó fordját Ditta :)

Fant

Névtelen írta...

Helló!
Sírjak,vagy éppen nevessek?
Hát persze,hogy a vidámságnál maradok,bár kissé szomorkás a hangulatom. Képzeljetek el egy folyót,melyet két oldalról part vesz körül. Ti már a part túloldalán vagytok(legalább is sokan),én(mi)
még az innensőn. A vízbe beugrottam,de hirtelen halacska lett
belőlem.És most mit tátogjak,mind halacska? Uszonyatos!:)

Visszatérve az interjúra. Kislány fehérnemű? Az eszem megáll!:(
A Wc-papír,és a Pzs viszont nem rossz gondolat,na most aztán ismét röhögőgörcsöt kaptam. Lassan partot érek én is!:) (f.é.)

A következő állomás Mexikó,a burritos,és a kaktuszok hazája!:)
(f.é.) Én is olvastam,és le van ejtve!!

xdittax írta...

Uhh, Fant, én biztosan el fogom olvasni, a hangulatomon már nem ronthat, de ha kíváncsi vagy további magyar kritikákra, csekkold a Port.hu HSM3-s lapját, ott találsz kettő díszpéldányt. De legalább a The Boyy Are Back-et értékelik. Van is miért.

Kedves Névtelen, bár nem tudom, hogy pontosan hogy s mit írt az RTL Klub teletextje, ami tuti, hogy nem készülnek a lagzikra. Ha elolvason az itteni beszámolót az esetről itt, látni fogod, hogy csak egy egyszerű vicc volt a műsorvezető részéről.

Vissza a kriikákhoz még egyszer.
LinkLuvoré tökéletes az ehhez tartozó bejegyzéshez. Szép volt fant:)

Névtelen írta...

Igen, a port.hu-s írásokhoz is volt "szerencsém", Ditta, hasonlóan "színvonalasak" mint az origo nagyképűsködése. Van bennük pár aranyköpés, de inkább nem idézném, annyira minősíthetetlen az egész "cikk". Azon én is csodálkozom, hogy a Boys are back-et elismereik. Mondjuk erről a számról és koreográfiáról egyszerűen lehetetlen is negatívat írni...
Viszont az est.hu - ha nem is kedveli a filmet, magát a jelenséget elismeri...

Kitartás f.é., közel már a part :) Egyre gondolj evickélés közben: a feeling meglesz :)

Fant

Névtelen írta...

Hali!

Én is elolvastam mindegyik írást. Röviden, csak annyit mondanék róla, hogy megkeseredett emberek írták. Boccs, hogy szeretünk egy kicsit álomvilágban élni(még ha csak egy film erejéig is), hisz' a világ olyan szörnyű. Annyi kihíváson és rossz dolgon megyünk át, hogy néha kell egy ilyen film, ami azt az érzést kelti bennünk, hogy talán lehetne jobb is az élet. A csöpögésről: Szintén csak azt tudom mondani, hogy jó érzés látni egy szép, jól működő kapcsolatot. Nem csak a minket körülvevő sok veszekedést, válást, magányt. Racionális ebmer vagyok, de imádok ilyen filmeket nézni, mert ilyenkor elfelejtem, hogy mennyi problémám is van, mi mindent kéne megcsinálnom, a sok konfliktust ami mindennapos és a sok ellenszeves embert, akiket el kell viselnem. Végül csak annyit mondok, hogy szívesen találkoznék azokkal az emberekkel akik ezt írták, és megkérdezni tőlük, hogy is élnek, milyen az életük...

Bocsi, ha egy kicsit érzelgősre sikerült...:)

Andi írta...

Gratula Fant....ez Nagy volt...:)

Névtelen írta...

Evickélés?? Nem,ez véresen komoly
karcsapásokkal teli küzdelem!:)
A víz zavaros,és más élőlények is
tanyáznak benne.:)
Lassan látom már a túlpartot,és remélni tudom csak,hogy a feliraton,ami pompázatos színekben tündököl a feeling szó olvasható!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Köszönöm Andi, igyekszem, feltörekszem :). Netty, teljesen egyetértek veled, hasonlóan gondolom én is, még a végén mi kérjünk elnézést, hogy mi kedveljük ezeket a filmeket és színészeket és ki merünk kapcsolódni velük. Legalább odáig el kellene jutni egyszer a nagyokos cikkíróknak, hogy a teljesítményt tiszteljék...

Akkor kitartás a küzdelemhez f.é., aztán ha partot érsz, fújd ki magad jól mert nagyon pörgős a film :) Hogy a feeling felirat kikerül nálad is abban szinte biztos vagyok :) Nálam bazinagy betűkkel került ki, betöltötte a vásznat :)

Fant

Névtelen írta...

Pörgésben jó vagyok!:)
És a kis betűket is kedvelem!
(f.é.)

Névtelen írta...

A kritikák...csak annyit róluk, hogy fontolgatom, hogy beleveszem a dolgot az egyik angol projektembe, ami a sztereotípiákról szól. Hogy lehet valaki ennyire földhöz ragadt, nagyképű, lesajnáló és magamutogató? Selfish fool, vagyis önző és ostoba a Hajlakk dalszövege szerint, persze sivár életű...sosem fogja megtudni, milyen az, ha az embert győzelemre segíti a példaképe, mert sosem tapasztalt ilyen érzést...tipikus magyar nemtörődömség...de azt sem érdemlik meg, hogy ezeket lepötyögjük róluk, úgyhogy ennyi nekem elég is volt belőlük.

Névtelen írta...

Fant köszi szépen, nagyon jót alkottál :)
Legközelebb a csókot is tüzetesebben megnézem :D
A kritikát már el sem olvasom, nem bosszantom magam vele. A magyarok csak fanyalogni tudnak. Az ilyenek eleve előítélettel ülnek be minden filmre, és előre eldöntik, hogy vacak, szar, stb, és eleve nézik csak, hogy mibe lehet belekötni.

xdittax írta...

Köszönöm, hogy itt vagytok!:)

Névtelen írta...

Hol lennémnk?? :))
Vagy valami baj van? :S