2008. okt. 27.

The Power Of Love :)

Vanessa Hudgens alig várja, hogy meglátogassa a filippínókat:)

"Kumusta?" üdvözöltük Vanessa Hudgenst, amikor vasárnap besétált egy a vele való legújabb megbeszélésünk szállodai konferencia-termébe. "Mabuti." - válaszolta a fülöp-szigeteki-amerikai színésznő, aki nagyszerűen festett egy magasderekú farmerben és egy piros blúzban.

A High School Musical 3: Senior Year-ben, Vanessa, Zac Efron és a banda többi része visszatérnek az East High School-ba, de már a nagyképernyőre ugranak. A zenés számok, ami a csúcsra repítették a HSM első két részét, nagyobbak és a koreográfia, amit Charles “Chucky” Klapow(ő is fülöp-szigeteki félig), Bonnie Story és Kenny Ortega(aki rendezte is a filmeket) alkotott meg, élénkebbek és inspirálóbbak.

A tévéből az óriás multiplexbe való ugrásuk között is a fő szereposztás maradt ugyanolyan megnyerő, mint volt eddig is. Kenny és munkatársai nagyon jól választottak, mikor Vanessát, Zacet, Ashley Tisdale-t, Lucas Grabeel-t, Corbin Bleu-t és Monique Coleman-t beletették at első HSM-be. Még a szereposztás új tagjai is, köztük Matt Prokop is, szívesen látott összeségében.

Az interjú után Vanessa jóindulatúan adott nekünk egy lehetőséget, hogy végre találkozhassunk édesanyjával, Gina Guangcóval, aki a Fülöp-szigetekből, onnan is délebbről származik. Gina, aki ugyanannyira mosolygós és bájos mint Vanessa, a másik lányával, a 12 éves Stellával közelítette meg a szobát, aki szintén színésznő. A Hudgens lányok szerelmét az éneklés iránt részben a karaoke gyújtotta fel, ami szinte követelmény a legtöbb Fülöp-szigeteki-Amerikai háztartásban.


A Los Angeles Times nemrég jelentette be, hogy a 19 éves Vanessa épp most vett egy 2.75 millió dollár értékű házat. Az énekes-színésznő elmondta nekünk, hogy az izgalma, hogy először lett háztulajdonos egy kissé lelohadt, amint a LA Times felfedte a várost, ahol otthona található fotókkal kiegészítve.

Vanessa még mindig Zackel jár, aki elárulta nekünk egy másik interjúban, hogy édesapja legjobb barátja "egy Fülöp-szigeteki polgármester vagy egy sziget kormányzója vagy valami ilyesmi". Szóval az idősebb Efron, David, "az elmúlt hat év alatt négyszer vagy ötször" járt a Fülöp-szigeteken. "Igazán nekem is meg kellene látogatnom a Fülöp-szigeteket!" - mondta Zac, majd hozzátette: "Higgy nekem, sokszor próbáltam!" De látszólag Zac elfoglalt időbeosztása mindig megakadályozta, hogy végre először meglássa a Fülöp-szigeteket.

A sajtócsoportunk fényképészei, akik már fényképezték Hollywood legszebb színésznőit, majd' megőrültek, miközben Vanessáról a szállodai szoba erkélyén készítettek fotókat. Azért, mert Vanessa azon a vasárnapi délutánon annyira vonzónak tűnt.

Részletek az interjúnkból:

Mit vársz attól, amikor majd végre sikerül ellátogatnod a Fülöp-szigetekre?

Vanessa:
Volt egy ajánlatom, hogy ténylegesen mehessek a Fülöp-szigetekre és adjak egy koncertet, de ez sajnos nem valósult meg. Remélhetőleg valamikor a közeljövőben majd megtehetem. Az anyukám még mindig nemrég jött vissza és csak jó volna vele menni, felfedezeni és meglátni azt a világot, ahol fölnőtt. Alig várom, hogy mehessek.

Ki az az énekes vagy melyik az a dal, amire emlékszel kiskorodból?

Vanessa:
Ha nem lett volna Celine Dion, nem énekelnék. Ténylegesen elloptam a szüleimtől a The Power of Love CD-jüket Celine Dion-tól, amikor 7 éves voltam. Minden egyes dalt minden egyes nap elénekeltem. Emlékszem, énekeltem a The Power of Love-t és volt egy magas hang, így mindennap arra törekedtem, hogy elérjem azt. Miközben felnőttem, szerettem Christina Aguilerát. Neki van a legbámulatosabb hangja. Hihetetlen, amit tud csinálni, ami kijön abból a kicsi testéből. És Michael Jackson mindig ihlet volt. Elég szerencsés voltam, hogy találkozzak vele. Úgy nőttem fel, hogy sok karaoke dallamot énekeltem (nevet). A szüleim vettek nekem egy karaokegépet a régi klasszikusok csokrával.

Énekeltem Patsy Cline-t (nevet) és dalokat különböző musicalekből. Mindig szerettem a musicaleket és annyira sokban is játszottam.

Épp vettél egy nagy házat. Mennyire izgalmas ez számodra?

Vanessa:
Sokkal izgalmasabb volna, ha nem tudná mindenki (nevet). Én igazán boldog vagyok, nem okoz nekem rosszat. Nagyon izgatott vagyok, hogy beállíthatom a saját személyes rutinomat, hogy a saját ételeim vannak a konyhámban és hogy megvan a saját házam. De mostmár mindenki tudja, hol élek.

Nem minden 19 évesnek sikerül megvennie a saját házát. Mennyire vagy fegyelmezett az életeddel?

Vanessa:
Felnövök. Egy fiatal nőnek igazán fontos elérnie a függetlenségét. Birtokolni egy otthont jó befektetés. Képes akarok lenni arra, hogy vigyázzak magamra. Felnőni, különösen Hollywoodban, nehéz tud lenni, mert mindenki Téged néz. Megakarom ismerni önmagamat saját magam által.(*szerk. - ez nehéz.)

Mennyire jól tudod kezelni a pénzed?

Vanessa:
Van egy olyan üzleti menedzserem, aki segít nekem etekintetben, de biztos vagyok benne, hogy jól bánok a pénzemmel, mert ki tudja, mi fog történni. Azt gondolom, hogy okosan költekezek.

A filmekben egy nagyon támogatűó anyukád van. Mennyire támogatóak a saját szüledid?

Vanessa:
Az anyukám és az apukám igazán nem akarták, hogy bekerüljek a biszniszbe, mert sok versenyzés és elutasítás van. De ők rendkívül támogatóak. Ha ez nem lenne meg bennük, nem volnék ott, ahol vagyok. Mindig megengedték nekem, hogy azt tegyem, amit akartam - színjátszás, éneklés és tánc. Az út minden lépésénel ott voltak velem.

Megemlítetted, hogy otthon tanultál. Ki volt a tanárod?

Vanessa:
Az anyukám. Igen ő volt, hogy tanítson enegm. Nem volt túl izgalmas (nevet).

A fülöp-szigeteki anyukák szeretik, ha a gyerekeik körülöttük vannak, amíg csak lehet. Mi a helyzet az anyukáddal, hogy dolgozza fel a tényt, hogy mostmár egyedül vagy?

Vanessa:
Az anyukám épp most jött át, és töltötte fel a hűtőmet, úgyhogy jól vagyok. A szüleim csak néhány mérföldnyire élnek tőlem. Hiányozni fognak, de ők rendkívül támogatóak. Tudják, hogy ez az, amit akarok. Az apukám arról győződött meg, hogy az otthonom biztonságos. Tudom, hogy ez nekik nehéz, de eléggé jól vették.

Mennyire vagy tájékozott afelől, hogy a HSM nagyon népszerű a Fülöp-szigetekieknél?

Vanessa:
Hallom, hogy népszerű ezeken a helyeken, de igazán nem tudom mennyire. Amint oda érek, vissza fogok jönni hozzád (nevet).

Eredeti cikk: Inquirer.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönjük Celine Dion-nak az inspirációt :) Nagyon jó kis cikk ez, gratula a fordhoz, Ditta! "Kenny és munkatársai jól választottak..." - de milyen jól, az nem kifejezés!
Vanessa nagyon éretten gondolkodik, mikor arról beszél, hogy okosan osztja be a pénzét, mert ki tudja mi jöhet, nagyon igaza van, sosem lehet tudni. Persze attól nem félek, hogy nem lesz elég munkája, remélem elhalmozzák szerepajánlatokkal :)
Az pedig, hogy azon a vasárnapon annyira vonzónak tűnt Nessa: naná, ez alap, nem csak akkor és nem csak tűnik :)

Fant

Névtelen írta...

Végre valami más....
Már kezdtem depi lenni a sok azonos kérdés özöntől.
Remélem lesz még színesebb intrejú is

Névtelen írta...

Várom már a következő munkáikat is. A mai mozi után reménykedem, hogy egymásik darabban valahogy újra élik a történetüket. Na ez nem volt igazán érthető mi?
Szóval örülnék, ha egyszer valamikor valahol még találkozhtanék velük a filmvásznon egy másk történetben. Az méltó befejezése lenne számomra az ő történetüknek. Ezt a legutóbbit túl gyorsan tudták le.

xdittax írta...

Igen, én is ezzel kedztem magamban, Fant. Kösznet jár celine Dion-nak, egy jó nagy adag! És így már érthető, miért volt olyan különösen nagy élmény találkozni Nessának az énekesnővel. Jó dolog, hogy találkozhatnak egy-egy futó percig azokkal, akikre felnéznek, akik befolyásolták őket, akiknek látatlanba is annyi mindent köszönhetnek. Vegyük most példának csak Celine Dion-t, vagy Jacko-t.
Azt kívánom egyszer minden ember találkozzon egy ilyen számára 'sokat jelentő" személlyel életében, legalább egyszer. Hálás és érzékeny pillanat, az biztos!

A kérdésekkel egyetértek. Manapság olyan együgyő kérdések is fölmerülnek egy-egy újságíróban. Vagy csak egy-egy nyilvánvaló tényről faggatják őket. Semmi fantázia, vagy nem is tudom. Bár tény, én se lennék jobb, én túlságosan belemélyedek valamibe, szeretem sokáig boncolgatni a témát, főleg ha egy olyan személy a partnerem, akit vanessa hudgens-nek, vagy épp Zac efron-nak hívnak. De ezzel a riporterrel nem volt túl sok gond, és így a válaszok is érdekesebbek lehettek. De azért, én mindent kérds-választ szeretek olvasgatni.

És névtelenünk, nem igazán értem mire akarsz kilyukadni. Úgy érted, mindnanyiójukat szeretnéd majd még egyszer egy közös produkcióban látni?

Névtelen írta...

Nézd Ditta, valaki bevallja valaki tagadja, de ez a sorozat egy szerelem története. Benne van a körítésben minden más is, de ez róluk szólt. Mivel nekem nagyon pörgősnek hatott a film, szeretném,illetve úgy gondolom, hogy ha egyszer (ki tudja, V is nyitott kérdéként kezeli ezt a kérdést)közösen játszanának még egy filmben, talán jobban a helyére kerülne minden részlet ezzel a trilógiával kapcsolatban is. Úgy érzem nem játszottak ki még mindent magukból ehez köthetően. Nekem valami még hiányzik.

Névtelen írta...

Lehetne ezt még folytatni, igaz Névtelen és ahogy ezeket a rekordokat elnézem, én nem zárnám ki a közös folytatás lehetőségét... Erről már írtam is a rekordról szóló hírhez kicsit hosszan is talán. Persze a csúcson kell abbahagyni, de talán a csúcsra felférne még egy film.
Viszont én azt sem zárom ki, hogy más filmben játszanak együtt, egy ennyire jól működő és népszerű párost nem hinném, hogy ne akarnának együtt látni a vásznon még a producerek.

Fant

xdittax írta...

Személy szerint: majd...egyszer..évek múlva...Illetve, dehogyis, ha csak Zanessára korlátozódunk, akkor bármikor, bármekkora mennyiségben.:)