2008. okt. 31.

Mexikó photocall


Zanessa újra útnak indult a High School Musical 3: Végzősök globális promókörútjának részében, és újra nemzetközi vizekre eveztek. Illetve, repültek, de számít ez?:)

Tegnap, azaz október 30-án(szép dátum, nem?;)) az 1968-s nyári olimpiai játékok helyszínére, Mexikóvárosba érkeztek meg együtt a hivatalos sajtókonferenciára, és a photocall-ra.

Zachy egy kényelmes összeállításban lépett a kamerák elé, átölelve egy lila, bohém kis ruhácskát viselő barátnőjét.


További képek Zanessáról ITT és ITT!

24 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Most keresgáltem a youtube-on és találtam egy TMZ-s videót (http://www.youtube.com/watch?v=14BA2PyIIsY)! Annyira bunkók a paparazzik!!!Tisztára felhúztam magam! Egy másik amin pedig, amin a KIIS FM-en beszélnek a videóról!
(http://www.youtube.com/watch?v=te-MyVDPa9U). Ez viszont egy kicsit lenyugtatott!! Nevettem rajta egy picit!!
Pussz:Kitti

Névtelen írta...

Ahogy láttam Zac el is vesztette némileg a hidegvérét... Mondjuk ez nem is csoda.
Ditta, a legújabb hírhez nem tudok kommentet írni, azt írja ki, hogy a blog adminisztrátora letiltotta az új megjegyzések írását ehhez a hírhez...

Fant

ades írta...

hát énis elveszteném a felyemt ilyen esetebe és amugy senkinek semi kö ze az ilyen dologhoz.

xdittax írta...

Ó a fenébe is, hogy nem tudom most megnézni a videót. Áh, ez se jön össze, és az se, hogy commetelhessetek. Bocsi, véletlenül férlenyomtam, és valóban letiltottam a megjegyzséeket. De már szabad a pálya!

Névtelen írta...

Ó baby és sem tudom megnézni,de ahogy látom nem is baj,mert csak
felkapnánk valamit!:) (f.é.)

xdittax írta...

Igazad lehet;)

ades írta...

azért én nem gondoltam volna hogy vanessa ilyen heves

xdittax írta...

Végülis Nyilas, nem? Pont mint én!;)

Névtelen írta...

Ditta,ne siessünk annyira,ezt magamnak szeretném,légyszi!?:))
Mert bizony én is ismerlek ám!:)
(f.é.)

xdittax írta...

Mi-micsoda? Pardon, Te sietsz, én nem bírok most lépést tartani veled. Szóval titokzatos szavaid jelentése rejtély marad számomra, amig nem esik meg rajtam drága jó szíved, és nem sietsz a segítségemre...várlak, de nem kényszerítelek;)))

xdittax írta...

Oh, mostmár értem mire gondoltál a heves kijelentésnél, de szerintem ez nem a leghelyesebb szó rá.

De ami helyes szó azokra a paparrazikra, azt Zac mondta ki. Imádom, őt, nagyon jól mondta!

Ajánlom, hogy F.É. nézd meg majd, ha tudod, azt nem kell hallgatni, amit közben szövegelnek, én nem is figyeltem oda, elég volt csak az, ami a reptéren zajlott. Amit pedig kiírnak a vidóra, te is megérted majd. Mindneki. És mindenli levonja a dolgokat. A fotósok eszetlenek, Zac pedig...wow! Most nagyot nőtt a szememben, pedig egy ilyen kis apróság...Mindegyis, Zac 4ever!:) és Zanessa persze:)

Névtelen írta...

Én nem értek semmit :S

Névtelen írta...

Semmi gond,igen bevallom néha nem a megfelelő szavak kerülnek ki kezünk alól!:) Mármint a tisztán értéshez a dolgok iránt. Kellemes esti időnk van,beengedem a tisztának tűnő, láthatatlan friss levegőt. Ez segíteni fog!:) Drága jó szívem tudja,hogy tudod Dittus!:) A nyíl egyenlőre maradjon a tokban!:)
A vidit nem tudom megnézni!!:(
(f.é.)

Névtelen írta...

Hihetetlen, hogy miket nem képesek kérdezni a paparazzik...Azt hiszik, hogy majd válaszolnak is rá mi? (főleg Nessa második kérdése...)Meg kell nekik mondani a frankót..:D

Névtelen írta...

Hogy van képük ezt kérdezni? Zac helyében lekevertem volna egyet az egyiknek...én nem bírtam volna ki...bár Nyilas vagyok én is:P
Szóval igen, Zachy igen tiszteletre méltó...és pont megfelelően viselkedett.

Névtelen írta...

Mi van abban a vidiben???
Mit kérdeztek Zac-től??
LL kedves,te is rakd félre a nyilakat,még nem kell lőni!!
Én nem felejtek!!:) (f.é.)

xdittax írta...

Zseniális volt. Najó, nem ez feltétlen a legjobb szó rá(látod F.É. megint baj van ezekkel a fránya szavakkal), de így kell ezt csinálni, ahogy Zac tette, vagyis, inkább jobbat mondok, kitűnő emberi viselkedés volt. lehet, hogy mint ezek a barom TMZ-sek támadni fogják, mégjobban beakaraják feketíteni, de azért mert Zac kiejett a száján egy ilyen szót, egy ilyen kérdés után elég egyértelmű, hogy nem ő hibás.
Nem is értem, mire jó az, hogy ilyen hülye kérdéseket kiabálnak, úgy hogy a fél terminál ettől zúg? Undorító, Hányadék. Meg az a Vanessa kiszívta Zac nyakát...(:))
De azért a friss levegő jót tesz.

F.É, a videóban...erősen megkérdőjelezik Zac és Vanessa kapcsolatának valódiaságát.És ilyen és ehhez hasonló egyáltalán nem viszafogott kérdéseket tesznek fel, mindkettőjüknek. Hogy igazi-e a kapcsulatok, meg hasonlók. Egy pofátlan erősen betör az intimszférájukba Vanessához intézett kérdésében, de szerencsére V nem reagál, közömbös marad, és siet a dolgára. Zac nem igazán tudja megőrizni nyugottságát, amikor ilyen szemét alakok másznak bele a képébe, és kérdezgetik ezeket...szóval kimond egy nagyon találó szót. S*ggfej.

xdittax írta...

De, hey F.Ém, azthiszem gondolok valamire. De majd kiderül....:)

Névtelen írta...

Na ugyan mire gondol okos buksikád Dittám?:)) Köszi a lényeget a vidiből! (f.é)

xdittax írta...

A-a, azt majd idő igazolja, vagy elveti. Nem húzhatsz csőbe!×P;)

Névtelen írta...

Jó,ahogy akarod!! Na cső!!!
Húzz a mail-re,ha lesz időd!
A többit tudod!:) (f.é.)

xdittax írta...

Vettem!×)

Névtelen írta...

Na most én is felhúztam magam.Ez a videó...szemétség
-lola992-

Névtelen írta...

óóóóóóóóóóóóó A FRANCBA NEM JELENÍTI MEG AZT A VIDEÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VALAKI NEM TENNÉBE MÉGEGYSZER???????????

BEA