2008. okt. 16.

Zac Jay Leno-nál

Vanessa Hudgens után, párja, Zac Efron is megfordult a The Tonight Show With Jay Leno-ban október 15-én, ami a legvicesebb, hogy egyelőre semmi képpel, vagy semmi igazi idézettel nem szolgálhatok, csupáncsak egy videóval, de hát az szuper!:)

Ez a hír majd ha jön egy mondjuk JJ-s beszámoló szerkesztve lesz, de annyit elmondhatok, hogy a show, Vanessának köszönhetően(Köszi, Vani!) lejátszottak a kicsi Zac-ről egy fenséges videót, amikor egy karácsonyi dalocskát énekel valami eszméletlen profizmussal 7 éves picigyerekként!;) Zac kicsit szégeynlősen is viselkedett, de megjegyezte, hogy ezután föl fogja hívni Vanessát...;)

Zachary a házigazdával, akivel már másodszorra ült le, beszélgetett természetesen a High School Musical 3-ról, (diplomáznak, báloznak, utolsó bajnokság a Vadmacskáknak), és persze Leno aegy esetleges HSM4 lehetőségét is felvetette. Aztán a másik nagy dolog, ami fölmerült például, hogy Zac már rég elmúlt 7 éves, és mára már majdnem 21 éves férfiember vált belőle. Annyit kihúztak belőle, hogy nem lesz nagy ünneplés, közeli barátokkal és a családdal ünnepel valószíűleg otthon, de mostmár végre először életében ihat egy kis alkoholt, méghozzá ami tuti, hogy a sört ki fogja próbálni!;)))

A teljes videó - a VABN jóvoltából! Élvezzétek, nagyon vicces, Zachary jóképű, mint mindig!:)



Forrás: VABN.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na? Hogy tetszett ifjú titánunk a színpadon? Őrületesen édes volt, ugye? Képeket is találtok a ZAn erről az interjúról, de ezek után már nem szoktak a képek érdekelni, csak eszembe jut a dal és az a pillanat és csak mosolygok magamban, és mosolygok, és mosolygok....
LL neked jó munkát a fordításhoz!

xdittax írta...

Hehe:))
Imádnivaló!^^