2008. okt. 22.

HSM3 Cast @ TRL





Valószínűleg azután a bekapott harapnivaló után, akadt még egy kis idejük - tényleg kicsi, hizsen ez már hanyadik jelenésük is? - amíg gyorsan át tudtak vedleni más, de ugyanolyan csini rucikba, még mielőtt bevonultak volna az MTV TRL(Total Request Live) műsorába. Ez a show mindig remek szokott lenni, és most is tartogatott csuda jó dolgokat.

Például, hogy a házigazda Lyndsey Rodrigues témábavágóan arra kérte Zacet és Vanit, hogy mutassák be irigylésreméltó tánctudásukat, és fantasztikus módon, akkor ott Zanessa nekiállt keringőzni! Wow és Aww! Erre ez a Lyndsey nevű csajszlika valmi olyasmit mondott, hogy "Gyakorlás az esküvőre!". Vicces, mi?:) És egy kicsit...<3 is:)



A tánc minden pillanat!^^<33



Még több különböző felállású remek kép ITT és ITT!

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon helyesek voltak itt is, láttam a videót is, illetve egy pici részt. Imádom a "kémiájukat" és őket is.
Nekem a képekekn MoMo kicsit kivűlállónak tűnik (akárcsak időnként Corbin)és ezt most nagyon sajnálom, mert ő is végtelenül szimpatikus nekem. Ő a "korelnök" is, ugye?

Névtelen írta...

LL annál a bizonyos képnél mire gondoltál? Egy valakit látni hátulról. De ki ő??

xdittax írta...

B, ezt én se értem. Szerintem Zachy-re gondol, de én nem állítom biztzosan, hogy ő lenne az. Nem tudom.

Viszont, néha én is azt érzem, hogy nemcsak, hogy egy kicsit MoMo és Corbin háttérbe szorul a sajtórészéről, hanem mintha a töbiek is valahogy kirekesztenék. Viszont ez csak egy kis részben, hiszen forgatásokkor és eyébként is tömérdeknyi képen láthatjuk őket nagy-nagy szereteben. viszont igen, moMo a legidősebb, sé Corbin a legfiatalabb. De együtt, olyan helyesek!^^

Névtelen írta...

Efronra gondoltam, ki másra:P? V nézéből és zac hajából és kezéből szinte biztosra veszem...

MoMo és Corbin között 9 év van...és egy párt játszanak a filmben...szerintem ez nem akadály, hogy jól kijöjjenek egymással. Nem hinném, hogy ki lenne rekesztve.

Névtelen írta...

Köszi LL, de nekem nem Z ugrott be. Szerintem nem ő. De mindegy is :)

Nekem Lucas hiányzik nagyon. Vagy ő is ott volt valahol??
Az pedig, hogy Zanessa van a középpontban, valóban kicsit furi. Eddig igazságosan ott volt mind a 6 főszereplő. Most vajon miért nem? :S
És képzeljétek akkor mi lenne, ha még beszélnének is a kapcsolatukról???

Névtelen írta...

Lucas a Milk-et forgatja, ha jól tudom.
Egy rádióinterjúban, amit most hallgattam, kérdezték Zac-et, hogy mennyire komoly a kapcsolatuk V-vel...ugyanazt válaszolta, mint V Svédben: nem beszélnek a kapcsolatukról.
Indulok, ez volt az uccsó kommentem OMG!

xdittax írta...

Lucas elvileg Koreában forgatja a Milket. Ezt tudtuk előre, de én azt gondoltam, legalább a film amerikai promójához kapcsoldóik. Hiszen így kimaradva cudar egy érzés Neki, Nekik és Nekünk is...

Névtelen írta...

Köszi a választ, nem tudtam, hogy forgat. Kár, hogy nem lehet ott.
Még mindíg azt mondom, hogy igazuk van, ne is beszéljenek róla!