2008. okt. 30.

Zac @ JL összefoglaló

Mikor Zac Efronunk megfordult a The Tonight Show With Jay Leno-ban, kaptatok egy kis összefoglalót tőlem, tudjátok, olyan ímmel-ámmal, nagyon vázlatosat, de most Fant egy kis hozzájárulásként egy német blog összefoglalója alapján lefordította nekünk, miről szólt az esti beszélgetés Leno és Efron között.

Emlékeztetésül újra itt a videó:


Jay Leno örült, hogy Zac öltönyben jelent meg, ugyanis ő sosem látta így őt még. Erre Zac elmondta, hogy úgy gondolta, muszáj öltönyben jönnie, hiszen Jay is mindig ezt hordja. Zac megjegyezte még, hogy Jay nyakkendője jobb.

Aztán arról beszélgettek, hogy mikor Zac legutóbb vendég volt ebben a műsorban egy dedikált baseball labdát kapott ajándékba. Ezért Zac újra köszönetet mondott Jay-nek, mert így lehetősége volt találkozni a példaképével. És ez a labda a legjobb autogramja. Erre Jay felvetette, hogy Zac nem lát-e esélyt arra, hogy szerepeltessék ezt a baseball játékost a HSM 4-ben. Zac nevetett és azt mondta, lehet, hogy meg tudnák nyerni őt erre a feladatra és akkor baseballozhatnának. (Természetesen ez csak vicc.)

Jay arról faggatta Zac-et, hogy mennyi idősen kezdett el a színjátszással foglalkozni. Zac elmondta, hogy 12 éves volt, amikor elkezdett kis színházakban játszani. A színészet korábban csak hobby volt a számára és soha sem gondolta, hogy a HSM ennyire sikeres lesz – ez mindannyiuk számára egy szerencsés pont volt.

Jay elmesélte, hogy a múlt héten Vanessát látta vendégül a show-ban, aki hozott magával egy nagyszerű videót is. Zac egy korábbi munkájáról. Zac nem akarta elhinni: "Ez nem lehet..." És tudni akarta szerepel-e a videóban. Jay csak annyit mondott ez a "Junior High"-ból való és egy télapós műsor volt. Zac nem találta viccesnek. Jay azt mondta, ezt csakis Vanessa-nak köszönheti – Zac reakciója: "Fel kell hívnom őt a műsor után!" :)
Jay: Oké, ha felhívod, szerezz valamit róla.
Zac: Megpróbálok (nevetnek)

Ezt követően Zac-et a születésnapjáról kérdezgette Leno. Zac elmondta, nem fog Vegasba utazni és party-t adni, vagy hasonlók. Inkább a családdal és a barátaival szeretne ünnepelni és meginni az első korty italát.
Jay nem tudta felfogni: "Az első italod?"
Zac nem érette miért nevet mindenki, végülis az alkoholfogyasztás csak 21 éves kor felett legális.
Jay kérdésére, hogy mit fog inni, vodkát, tonic-ot vagy sört, Zac elmondta, biztos benne, hogy a sör lesz a befutó. Az édesapja is jelen lesz a bulin, így elmondhatja majd neki: "Oh, szóval ilyen ízű a sör!"

Jay megkérdezte, hogy legutóbb Mexikóban voltak-e, mire Zac kijavította, hogy nem, hanem Spanyolországban voltak, de nem tesz semmit, csak pár mérföld az eltérés :)
Jay tudni akarta, találkoztak-e őrült rajongókkal. Zac azt válaszolta, hogy nem őrült rajongóknak hívják őket, hanem Mums – nak. (Ez nem tudom mit akar jelenteni – Fant)
Ezzel kapcsolatban Zac elmondta, hihetetlenül ijesztő tud lenni, mikor a vörös szőnyegen autogramokat osztogatnak és beszélgetnének a rajongókkal – köszönetet mondani nekik azért, hogy eljöttek, mikor hirtelen valaki megragadja a karodat és ez a valaki nem egy 14 éves kislány, hanem egy 45 éves asszony és spanyolul kiabál feléd.

Végül a HSM 3-ról beszéltek: ez az utolsó év, szalagavató, ballagás. A teljes szereposztás itt van újra.
Ekkor Jay megmutatta azt a videót és azt mondta, na a Végzősök itt aztán igazán szeniorok.
Zac a videóról: "Meg kell mondjam, szörnyű hangod van."
A HSM 3 az utolsó fejezet ezen szereposztás számára, ez egy nagy ünnep, minden nagyobb.

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Imádom ezt a videót! :) Amikor a kicsi Zac táncolt...annál a fenékrázós résznél majd bepisiltem a röhögéstől...xD Nah meg az első korty ital...meg az a videó a végén...:D Nagyooon jó! :)

u.i.:Csak azt nem tudom, hogy Zac miért volt olyan "furcsa" (nem tom milyen szó illene rá...:))a videóval kapcsolatban.

Névtelen írta...

Annyira édes ahogy táncol.A filmet végre sikerült letöltenem de kell egy másik program ami megnyitja amit viszont sehol sem találok szóval ez gáz.Viszont letöltöttem a cd-t ami nagyon király most is azt hallgatom.
-lola992-

Névtelen írta...

Nekem az volt a legtanulságosabb az egész videóban, hogy azt azért már nem lehetett lenyomni a nézők torkán, hogy Zac 21 éves korára még egy korty alkoholt sem ivott :) Azért ilyen nincs, persze megértem én, hogy Disney meg minden, de akkor is.

Fant