2008. okt. 14.

Radio Free interjú a fiúkkal^^

A Radio Free interjúja Zac-el és Corbin-al október 11-ről!

Nagyon édes, mert arra a bizonyos mindenki által áldott eseményre utal visza még májusból, igaz, nem a nekünk legkedvesebb vonatkozatásban, de amit a fiúk levágnak, az ultrahelyes és nagyon üdítő!:) Love! <3

Radio: Visszatekintve a film forgatására, mi volt a legkedvesebb élményetek a forgatás helyszínén, Utah-ban, Salt Lake City-ben?
Corbin:
A Lakers – Jazz meccs. Nagy öröm volt ott lenni. Természetesen Lakers fanok vagyunk (nevet), ugyanúgy ahogy Jazz fanok is.

Zac: Pálya melletti helyeket kaptunk.

Corbin: Igen pálya melletti helyeket kaptunk. De emlékszem, amire a legbüszkébb vagyok, hogy Lakers mezt hordtam a Jazz arénájában (nevet) és a Jazz hívott meg minket, sok fújolást kaptam,

Zac: Sétáltunk a pályán és ő egy… (Corbin-hoz) Az nem egy Kobe mez volt?

Corbin: De, az egy Kobe mez volt.

Zac: Kobe mezt hordott, pedig az Utah Aréna arról híres, hogy a leghangosabb aréna az egész államban! És Corbin felemelte a kezét. Ez részben félelmetes volt, de vicces is, de a pályán sok fújolást kapott. (nevet)

Corbin: De a legnagyszerűbb dolog tegnap történt! Lehetőséget kaptam arra, hogy Magic Johnson-nal dolgozzak, és láttam a Lakers védőjét Sasha Vujacic-ot! És ők emlékeztek rám! Ez olyan volt, mint: „Fiú, nagyon köszönjük, hogy ilyen büszkén viseled a mezt” (nevet). Népszerűsítő voltam. Lakers büszkeség.

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News.

Nincsenek megjegyzések: