2008. okt. 21.

Hello, New York!

A HSM3 főgárda a Los Angeles-i premier után szinte rögtön a másik irányba vette az irányt, és New York-ba utazott. Zanessa a legjobb barátnő Ashley Tisdale-lel érkezett meg hétfő este a nagyvárosi szállásukhoz.


A Vadmacskák, beleszámítva Corbint és MoMo-t is egy csöppet csak elfoglaltak lesznek, jópár talkshow-ba és egyéb műsorokba fognak beszállni.

Ilyen például a Regis and Kelly talkshow, ahol Vanessa október 21-én(ma) és Zachy Efron másnap, azaz október 22-én fog megjelenni.
Nessa még ma Miss Tizzy-kiegészülve a Good Morning America vendége is lesz, míg ebbe a műsorba Zac szintén csak holnap lesz benne.
Tovább 21-én a szereplők együtt tesznek jelenést a "MTV Total Request Live műsorában, illetve a Much On Demand-ban.
Visszatérve újra 22-re, Zac a 102.7 KIIS-FM rádióbeszélgetésére hivatott, ahol a riporter most is Ryan Seacrest lesz!
Aztán október 24-én, az ottani premier napján, az egész társaság meg fog jelenni a CBS The Early Show-ban együtt. Elméletben ez az utolsó nap, amit NYC-ben töltenek.
Ettől függetlenül október havában még kerülnek TV képernyőre, Nessa előrefelevett The Ellen Show-i szereplését szintén október 24-én játszák majd le, míg Kedveséét pár nappal később, október 30-án. Bírtátok követni?×P

Szóval rengeteg videó és képi anyagra számíthatunk, de ezekből sosem lehet elég.

A hitelükhöz való érkezéses képekért kattintsatok IDE! :) Figyuzzátok Ashley és Vani egyforma csizmáját!;)

De aki még több Zanessát szeretne, az IDE kattintva megnézhet egy videót róluk, még vasrnapról, amikor is egy parkológarázsból távoznak.

Forrás: VABN; ZA Angel's; Just Jared.

Nincsenek megjegyzések: