2008. okt. 30.

Elmúlt napok történései - candidok

Sziasztok!

Valamennyire meg tudom kockáztatni, hogy szép napra virradtunk.:) Ki korábban, ki később(én Bécsre fogom!;)), de az biztos, hogy érzelmesre. :) Nemcsak, mert hogy egy hete, hogy debütált az a csodafilm, nemcsak, mert ma lesz annak a bizonyos filmnek a premierje Mexikóban Velük, hanem, mert tudjátok úgyis;)) Mondtam, már, hogy köszönöm?!;))

Viszont tegnapi nap kimaradása miatt - ami nagyjából csak rám volt jellemző;)) - muszáj egy kicsit az elmúltnapok történéseivel foglalkozni. Azzal, hogy "szomszédaink" ott a napsütéses Los Angeles-ben mivel foglalatoskodtak.

- Mert ki ne szeretne arról hallani, hogy a legjobb barátnők csajos napot tartottak kedden?:)

Igaz, azért ez nem annyira fenékig tejfel, egy bizonyos értelemben. Történt, hogy miután Vanessa Hudgens visszatért Hawaii szigetéről, és Ashley Tisdale is maga mögött hagyta Róma örök városát, úgy gondolták, még szép, hogy összefutnak, addig míg van idejük. Igaz, Miss Tizzy második albumának folytatásán ügyködik, és Baby V is hamarosan újabb útra adja fejét, egy kis shopping bőven belefért napirendjükbe.

A lányok a Treats for the Face(=Kényeztetés az arcnak), gondolom ruharészlegében jártak, jókedvűen, de...szégyenlősen. Illetve, ezt én nem is annak mondnanám. Ez egy olyan szokás, amit kevésbé nézek jó szemmel. Nem utálok, mert nem tudom utálni azt a dolgot, amihez V nyúl, de tudom, hogy az ilyen képeknek Ti sem örültök. Fura ez a dolog, mert a lánykák majd' kipukkadnak a nevetéstől, a vicces helyzettől, attól, hogy így bujkálnak a fotósoktól, de igazából valóban utaláják is, hogy így megkeserítik az életüket a mindennapi paparrazzi"támadások". Viszont, ez nem ez egy olyan szokás, amit úgy gondolom megkéne tartani V-nek... és ami fura, nem is tartja meg, csak néha bukkan elő.

- Amikor már egyedül volt, másnap, azaz október 29-én igaz, persze nem mosolygott a lesben álló fotósokra szülei családi házánál mint a vadalma, mialatt kisétált a háziókóból, és egy hosszú, sötét, fekete dudóval(limuzin) a LAX reptérre hajtott.

A nagyon csinos Vanessa ugyan nagy hajának köszönhetően "takargathatta" arcát egy bizonyos mértékig, nem bújt el, nem fedte el a pofiját stb. Közömbösen, nagyon a fotósokra se bagózva lépkedett szexi, szürke "Xenia" csizmájában. Inkább így kell ezt csinálni! Szerintem. Szerintetek?

Ami még figyelemfelkeltő az az, hogy végre valami más is föltűnt a képeken. Pontosabban, valaki más is. Egy új arc. Mert, ahogy az a mellékelt képen is látszik, mindenki kedvenc anyukája, Gina Hudgens két kutyát vett hóna alá, mikor Vani távozott, egy feketét az uszkár fajtából, Shadow-ot, és egy szintén uszkár kutyust, ám már fehér példányt, Romeot, akinek létezését, Gigijével egyetemben már felfedte Vanessa. Supercute!

- Mint mondottam, Vanessa a Los Angeles-i LAX repütlőtérre furizkázta(tta) el magát, azon számunkra ismeretes okból, hogy egy mexikói járatva pattanva a dél-amerikai közönség előtt is előléptesse a High School Musical 3: Senior Year-t.

Ehhez persze nem csak Ő "kell", így nem véletlen, hogy Zac Efron a 21 éves férfi limuzinja is begördült a lAX parkólójába. Igaz, a Zanessának nevezett párról nem érkezett ezidáig közös fotó, autóik csak pár perc különbéssgel érkeztek meg a repcsitérre, és mindenbizonnyal együtt repültek az első osztályon a forró Mexikóvárosba, a mai premier alkalmából.


Ráaádásul azt is tudni véli a Just Jared, hogy Zac Efron már korábban is megfordult LA utcáin, saját kocsijával járt Vanessáék házának, azért, mert Nessát tette ki ott. Édes, nem? :) Mármint, ami mögötte van...;)

Tehát a candidképek albumaihoz tartozó linkek a következők:
- Vashley shopping - 2008. október 28.
- V indul a LAX-ra - 2008. október 29.
- Zac a LAX-on + Van a LAX-on - 2008. október 29.

2 megjegyzés:

Víí írta...

Igazából én se értem h miért takargatja magát :S hisz nagyon gyönyörű^^most írok először nagyon szupi az oldal<333
Puss.Víí

xdittax írta...

Köszönöm, hogy megtisztelsz, és köszönöm a dicsértete is Neked, Víí!:)

Jó legyél, várlak visza: Ditta×××