2008. okt. 15.

Tanulás most és majd!

Zac Efront felvették a Dél-Kalifornia Egyetemre. A High School Musical szívtiprója – aki jelenleg ismét L.A.-ben tartózkodik, miután egész Európában új filmjét, a HSM 3-at promótálta – cáfolta azt a szóbeszédet, miszerint át akarná venni Daniel Radcliffe szerepét az "Equus" című Broadway előadásban. Sokkal inkább a képzésére akar koncentrálni.

Egy interjúban kijelentette: "Felvettek a Dél-Kalifornia Egyetem film szakára, de halasztottam. Végül biztosan ott fogok tanulni – de nem most."

A 20 éves Efron úgy gondolja, pillanatnyilag nagyon sokat tanul, mivel ellesi azoknak a profiknak a tudását, akikkel mostanában a filmiparban dolgozik. "Nagyon sokat tanulok a nagyszerű rendezőktől a napi munka során. Épen most dolgoztam Richard Linklater-rel, Burr Steers-szel és Kenny Ortegá-val. Kéz a kézben dolgozok a rendezőkkel és ebből rengeteg tudást szerzek."

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintetek mekkora érdeklődés övezné az előadást???? Már "Potterre" is tódultak az emberek, Zac szerintem minden idők, minden rekordját megdöntené, arról nem is beszélve, hogy onnantól kezdve az utcán csak maszkban közlekedhetne, mert a hisztéria a tetőfokára hágna.
Hm... azért a fehér lóra én is kíváncsi lennék...!

Névtelen írta...

" A tudást csak akkor tudjuk megemészteni,ha jó étvággyal habzsoljuk" Anatole France

Talán furi volt a londoni koszt!?:)
(f.é.)

xdittax írta...

Hehe, F.É.:P

Nem tudom, névtelen, Dan-re én is kíváncsilennék, de azt hiszem, ha Zac olyan szerepet vállalna, amiben netalántán anyaszült meztelen lenne, és még élőben is láthatná a nagyközönség - valóban soha nem látott rohamra kéne számítana. Ám akik nem azért mennek oda, mert látni akarják, mire képes Efron, hogy tud élőben színészkedni, nem azért mennek oda mert tisztelik, hanem mert csak egyenesen imádják őt, istenítik, és csak a női rajongók viháncolnának ott, azt hiszem az mindenkire nézve sajánalot lenne. Zac sem ilyen sikerket szeretne, és midnenki más is egy csöppet a falra mászna. Nos, azt hiszem nagyon elkalandoztam, de az a véleményem, hogybár a rekordok megdőlnének, Zac okosan teszi, ha még nem teszi meg karrierében ezt a lépést. Persze, midne a szereptől függ, a darabtól.

Névtelen írta...

A gondolat azért van, hogy szárnyaljon...
Biztos tisztában van vele ő is, hogy mi az a határ amit már nem szabad vagy kell meglépnie.
Nem aggódom amiatt, hogy mindenféle ajánlat hiányában lesz az elkövetkezendő 40-50 évben....
Lesz miből válogatnia. Nagyon várom, hogy a Me and Orson welles filmben megnézhessem (sajnos moziban ez is ki fog maradni klausztrofóbiám miatt)- remélem erről is majd meséltek, ki bírja kivárni, míg DVD-n megjelenik?

Húú tényleg: jövőhét csütörtökön startol a HSM Ma.o.-n is? Hmmmm, meséljetek majd!!! Itt fogok várni rátok!

xdittax írta...

De ez egy olyan rossz lesz. lehet, hogy valamennyire visszatudjuk adni majd, és ssze-vissza fogunk túlozni, de csak annyitmondunk mindenkinek amennyit szeretne. Azért nem szeretném, hogy elrontsuk a pillanatot, amikor valaki később nézi meg.

Névtelen írta...

Igen, azzal egyetértek, hogy ilyen szerepet nem célszerű vállalnia, mert Dan pl. nem a jóképűsűgéről híres, Zachynél viszont még az is ott van a tehetsége mellett, úgyhogy ez ballépés lenne.
Alig várom azt a filmet;)) Efron 2 nap múlva nagykorú, emberek:) Jay Leno-nál mondta, hogy várja, hogy kipróbálhassa a sört a szülinapjánxP