2008. okt. 21.

V már negyedszerre!

A mi lányunk, Vanessa Hudgens, immáron negyedik alkalommal ült be a New York-i Regis and Kelly show vendégszékébe ma délelőtt, és csevegett el a házigazádakkal. Ezúttal természetesen a fő téma mi más, mint a HSM3 volt, aminek ráadásul a zenéje hivatalosan a mai napon, azaz október 21-én jelent meg az Egyesült Államokban!

"Ez igazán izgalmas, olyan, mintha ez egy köszönetnyilvánítás lenne a rajongóknak, amiért megnézték az elsőt és a másodikat." - mondta el az igazán sikkes Vanessa.

Holnap Zac következik, Ő veszi birtokba azt a bizonyos ülőalkalmatosságot!;)


Credit: ZA Angel's.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez csak a negyedik alkalom volt?:)
Én tudom,hogy lesz ennél több is.
A szék olyan kényelmesnek tűnt,naná!
Hiszen azok a stabil dekoratív lábak!!?:) (f.é.)

Névtelen írta...

Már látom megint bőgni fogok, ha egyszer eljutok addig, hogy megnézhessem a filmet. Sokkal inkább érzelemesebb minden "válási" részlet számomra, mert tudom, hogy az életben is együtt vannak és látom a szemükben, a "játékukban", hogy tudják: bármikor, bárkivel megtörténhet. Nagyon hiteles a történet általuk. Csak pár mp-et láttam, de majdnem megkönnyeztem, olyan szépen beszélnek egymással. Jó látni, hogy ők is úgy gondolják, mindíg a nők az erősebbek lelkileg.

Névtelen írta...

csodaszép Vanessa! :)

Névtelen írta...

<3...OMGOMGOMG!!!! Holnap mozi, emberek!!!! Most már nem nézek egyetlen vdidt sem, pedig olyan nagy a kísértés, ott a Can I Have This Dance....holnap reggel még itt leszek, mielőtt elindulok!
A 17 Again Traliere...LOL...nagyon vígjáték lesz, ahogy elnézem:P