2008. okt. 18.

Kitől mit kap Efron...

A High School Musical 3: Senior Year csillga, Zac Efron ma tölti be a 21. születésnapját, de nem számít semmi extrára. A csütörtöki premieren Efron munkatrásai és barátai egy visszafogott vacsoráról jeleztek, amit egy Los Angeles-i helyen tartanak majd meg a családdal és néhány baráttal.

"Iagzán nem tudok sokat mondani. De lesz egy nagyon meghitt vacsora a közeli barátokkal és a családdal egy nagyon cool helyen, ahol még soha nem voltam." - árulta el Thomas (Bubba) Lewis, Efron színésztársa a 17 Again-ben és legjobb barátja.

Lewis bevallotta, hogy nehéz eldönteni, milyen ajándékot adjon Efron-nak.


"Már hat éve ismerem őt. Valószínűleg viccként néhány protein bárt fogok venni neki. Szeret edzeni, szóval veszek neki jó sokat." - mondta Lewis. "Lehet, hogy veszek neki egy új gitárt. Szüksége van már egy újra. Egy ideje már jó régi van neki."

A Disney Channel sztár Brenda Song titokban tartja ajándékát: "Valami személyeset fogok adni. Egy belső viccre gondolok. Vagy egy jó emlékalbumra. Mindig ez a legjobb ajándék."

HSM3-as munkatársa, Chris Warren Jr. elviccelte, mit fog kapni tőle barátja. "Egy kábító pisztolyt?" - mondta Warren. "Adhatok neki egy kábító fegyvert, amit bevethet a paparazzik ellen."

KayCee Stroh-nak, a film egy másik szereplőjének hasonló tervei vannak. Csak ő éppen komoly. "Oh, pontosan tudom, mit adok neki. Színezett ablakokat. (?) Ugyanilyet kaptam Miley Cyrus-tól." - mesélte. "Ő egy igazán cool sárc; szereti a nagyon személyes dolgokat. Inkább egy olyan srác, aki szeret leülni és mélyen beszélgetni, minthogy őrültségeket csinál."

Efron későn érkezett a többi HSM-s szereplővel, Ashley Tisdale-lel, Corbin Bleu-val Monique Coleman-nel és Vanessa Hudgens-szel. Gyorsan a vörösszőnyegre sürgették a a fiatal színészeket, ahol a sikítizó tinik tömegei várták őket. Mielőtt még a vetítés elkezdődött volna, Efron filmbéli apja, Bart Johnson beszélt róla és példaképi szerepéről.

"Ő nem egy igazi partyarc vagy egy klubokba járó srác. Nem fogo látni ilyen helyekre járni!" - mondta Johnson. "Nagyon komoly, mikor a munkájáról van szó és nagyon megfontolt, mivel rengetegen követik figyelemmel. Nagyon sok gyerek nézi, hogy mit csinál, és ezeket mindig megfontolja. Sok fiatal híresség nem teszi ezt."

Forrás: USA Today.

7 megjegyzés:

Andi írta...

Elragadó a mosolya....és csak az számít, hogy "Őt" már Magávalragadta..Everyday..4ever!:)

Névtelen írta...

Küldtem egy abszolút a címbe vágó fordítást Ditta, Zac-ről és egy bizonyos öltönyről.

Fant

Névtelen írta...

5 dalszöveg postázva....már csak a Spring Musical Mix és a Last Chance várat magára, de mivel holnap kijön az egész album, az se sokáig...ma se tudta vidikkel fogalakozni, egyszerűen sokáig tartott 5 dalszöveget begépelni...annyira várom azt a premiert, hogy az vmi hihetetlen!! Már nem is nézek több előzetest, meg spoilervidit, pedig már annyi jött, hogy megnézhetnénk a fél filmet...

Névtelen írta...

Csatlakozom LL, már én is nagyon várom a filmet, én az újabban megjelent dalokat nem töltöttem le, hasonló szándékból, amiből te nem nézel spoilervidit...kitartás, már csak pár nap :)
Holnapra tervezek egy rádióinterjú fordot, pár napja már szemezek vele, rövid, csak az eleje nem akar összeállni, úgy érzem nem sikerült jól eltalálni a német fordítást... Szóval LL, esetleg nincs kedved egy kis közös melóhoz ismét, kb 2-3 mondatról lenne csak szó? :)

Fant

Andi írta...

Tudom, hogy ez Tőlem, Neked nem jelent semmit....de sebaj.... számomra még mindíg Nagy Vagy LL...amit "dolgozol"..én már "kitartottam" nem 1x, emlékszel..?...továbbra is kitartok....!

Névtelen írta...

De Fant, okés, segítek:)

Névtelen írta...

Oké LL, szóval a következőről lenne szó: http://www.youtube.com/watch?v=XWjObmyZIVM&eurl=

Ebben a videóban Vanessa 0:21-nél használ egy kifejezést: Stalkers (vadászok, leskelődők..?) és utána megmagyarázza, hogy ezt hogy is érti, hogy ez egy lánynak húzós, rossz, ha követik és utána még mond valami. Na nekem az a két mondat nem stimmel sehogysem németül. A többivel elboldogulok, ebben a két mondatban ha segítenél azt megköszönném... Csinálhatjuk a "szokott" módon :)

Fant