2008. okt. 19.

"Ez a szenvedélyünk!"

A pasik Talking Pictures-ös interjúja már megvolt; most jöhet a csajduóé. :)



Mindenekelőtt, sziasztok, gyerekek!
Ashley:
Szia!
Vanessa: Szia!
Már nem vagytok gyerekek, ugye?
A:
Fiatal felnőttek.

Tudjátok, láttunk titeket felnőni, ebben a filmben fantasztikus munkát végeztetek.
Vashley:
Köszönjük.
Miközben csináltátok, tudtátok, hogy ilyen nagy szenzáció lesz, vagy meglepetés volt?
Ashley:
Nem hinném.
Vanessa: Igazából sosem gondoltunk erre. De tudod, ez elképesztő, musicaleket készítünk már kis korunk óta, ez a szenvedélyünk, most éljük át életünk legjobb részét, Kenny nagyon sok energiát ad nekünk, a forgatás nagyon jó móka volt, és az a tény, hogy a High School Musical ilyen nagy jelenség lett, elképesztő, nagyon hálásak vagyunk.
Ashley, te hogy érzed ezt?
Ashley:
Tudod, ez elképesztő, szerintem nagyon jól szórakoztunk, mikor csináltuk, ez mindegyikünknek egy álommunka, mind kötődünk egymáshoz, Kenny is szerepet játszik ebben. Ő nagyszerű, főleg a statiszták betanításában, nagyon gyorsan megtanulták a táncaikat, egy nap alatt, nekünk 5 hétig tartott. Miatta az ember úgy érzi, különleges, mindenkit izgatottá tesz, az összes szereplő nagyon jól szórakozott.
Nagyon látszik, hogy élveztek minden táncos számot. Majdhogynem túlmennek minden határon, mi meg ott ülünk a moziban, a kezünket a szék karfájára támasztva, és úgy érezzük, ennek mi is részei vagyunk. Nagyon beleviszi a nézőt, fizikailag biztos megterhelő lehet ezt elérni, főleg, hogy újra meg újra fel kell venni ezeket a részeket.
Vanessa: Igen, tényleg az, de ott van Kenny, a sok koreográfus, így mindenki elemében van, megértetik velünk, mit csinálunk, nagyon támogatóak, amikor felvesszük ezeket a részeket, magabiztosak vagyunk, de tényleg nagyon fárasztó, de ott vagyunk egymásnak, felélesztjük egymást, és nagy szenvedéllyel csináljuk, amit csinálunk és nagyon jól érezzük magunkat.

Mi a következő lépés? Úgy értem, diplomáztatok! Mi fog történni a karrieretekben?
Ashely:
Januárban jelenik meg egy új filmem, a They Came From Upstairs, ez egy akció-vígjáték, az első ilyen filmem, nagyon izgatott vagyok miatta, és a második albumom is készül.
Csodálatos. Nagyon fiatal vagy még.
Ashley:
Tudom.
Vanessa?
Vanessa:
Lesz egy új filmem, a Bandslam, ez izgalmas, mert a HSM-mel ellentétben egy darkosabb karaktert játszom, akinek nincs sok barátja, elég magányos, szereti a rock & rollt, és nemrég jelent meg a második albumom, az Identified. Nagyon jó volt, játszottam a hangommal, és tudod, nagyon szeretem ezt csinálni.

Az utolsó másodpercekben még megkérdezném, hogy szerettetek Utah-ban forgatni?
Ashley:
Igen, olyan, mint egy második otthon, LA-ben vagyunk általában, és mikor Utah-ba megyünk, az olyan, mint egy nyaralás, nagyon szép, nagyon csendes, és ha ott lehetünk, az a High School Musical-nek köszönhető, tervezzük, hogy visszamegyünk oda.
A barátaitokkal?
Ashley:
Igen.
Akkor köszönöm szépen az interjút!

Mi pedig köszönjük a fordítást: LinkLuvor-nek. :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Találtam pár fotot Zac szülinapi vendégeiről.. remélem olyan képek is lesznek amin a Zanessa pár is felbukan , addigis nézétek meg..:D http://itsverynice.com/2008/10/exclusive-zac-efron-21st-birthday-party-pictures/ Lizi:)