2008. okt. 19.

MS: Minden a fiúkról

Kezdjük ezt a reggelt is egy Movie Surfers videóval! Hasonlóan hozzátok már én sem nézek HSM3-s videókat, semmi spoilert sem akarok kapni, de ezzel a videóval kivételt tudok tenni!:) Szerintetek ki van beöltözve egy igazi Vadmacskának?!



Corbin: A Movie Surfers bevisz benneteket a nagy kosárlabdaszámunk és ez egyik kedvenc jelenetem, a Boys Are Back kulisszái mögé.

MS: Ma itt Corbin-al találkozok, aki megmutat nekem pár lépést a roncstelep-stílusból. Hogy vagy Corbin?
Corbin:
Jól.
MS: Mesélnél egy keveset a forgatásról?
Corbin:
Ez a Boys Are Back számunkhoz tartozó roncstelep egy része, ebben a számban Zac és én újra átéljük gyerekkorunk pillanatait, szóval kémek, szuperhősök és ninják vagyunk.

Chad: Én sokkal jobb szuperhős voltam, mint te voltál.

Corbin: Vannak akik az autókon táncolnak, minden koszos.
MS: Mi volt a legnehezebb ebben a számban?
Corbin:
Azt a részt ott tartjuk annak (a legnehezebbnek) … Felálltunk arra a részre ott, lecsúsztunk, ugráltunk autóról autóra, ez nagyon jó szórakozás volt.

MS: Mi lesz a következő, ami ma megcsináltok?
Zac:
A jelenet, amit leforgatunk a bajnoki meccs lesz. Rengeteg energiát visz a filmbe. Ez Troy álma. Ezért dolgozott egész életében. Ez az utolsó alkalom, hogy jól csinálhatja a dolgát.

Troy: Legyen a következő 16 perc emlék, amely elkísér minket sokkal azután is, hogy az East High-ot elhagyjuk.

Zac: Sok gyakorlásra volt szükség. Hogy a labda jó időben jó helyen legyen. Jó szórakozás kosarat dobni. Kifejezetten meg akarja nyerni a bajnokságot, ő egy gyerek. Ez az én esélyem. 10 óra ma – úgy érzem magam, mintha az NBA-ben lennék. Ha a kamerák forognak, élénkebbnek érzed magad, mindenki szeretne kosarat dobni.
Legközelebb megmutatjuk a mezünket. Látnod kell.

MS: Nagyszerű lenne. Láthattam pár felvételt, találkoztam néhánnyal a sztárok közül és egy nagycsomó extra dolgot megtudtam. Kenny készült egy extra meglepetéssel a számomra. Lehetőséget kaptam rá, hogy East High szurkolónak érezzem magam. A felvétel után láttam a szereplésemet a monitoron.
Bocsi Surfers, de ez egy titok, csak a moziban láthatjátok meg.

Fordította: Fant.
Videó credit: VABN.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Küldtem egy fordítást Ditta, kiszúrtam pár Moviefone-os videót tegnap este és szerencsére a németek is kiszúrták maguknak :)

Fant

Névtelen írta...

Valaki kíváncsi volt még régen Zachy szüleire...vagy többen is. Most a papsok őket is lekapták a premierre menet. 2 képért katt ide!

ades írta...

tegnap nem voltam ezét igy utolag kivánok boldog szüli napot zacnek