2008. okt. 25.

Régi új Vanessa képek


Vanessa Hudgens, az elbűvölő cowgirl szerepébe bújt még anno, az amerikai GQ magazin májusi számához készült fotózásának kedvéért. Nem ment neki nehezen, az eredmény bámulatos lett, remek feeling-gel, minek eléréshéhez egyértelműen nem csak a környezet, a fotós és a ruhák járultak hozzá, hanem Vanessa természetes, eredendő szépsége.


Összesen 11 új elragadó képpel bővült a fotózás mappája a Vanessa-Hudgens.Com galériájában!

9 megjegyzés:

ades írta...

HÁT ÉN UGY TUDTAM VAGY LEGALÁBIS ENEKK A MAGAZINAK A CIMLAPJÁN ÁLTALÁBAN FEHÉRNEMÜBEN SZOKTAK LENNI A LÁNYOK VAGY VANI NEM A CIMLAPON LESZ????? VAGY EZ AZ UJSÁG MEGJELENT MÁR ???

Névtelen írta...

Hát én ugyan nem ismerem ez a magazint, de szemmel láthatóan fel van öltözve Vanessa :) És elképesztően gyönyörű, mint mindíg.

Fant

Névtelen írta...

ruhások is vannak!! :D
http://images.google.hu/images?hl=hu&q=gq%20magazin&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

xdittax írta...

Ez az újság azért nem olyan újság, de Vanessa nem is a címlaplány volt. Még a májusi számban szerepelt, mint írtam, és foglalkoztak vele, készült fotósorozat, de nem a címlaphoz.

Köszi Névetelen:)

ades írta...

hát nem rosszbol mondam én vagyis irtam csakk mikor be irtam a magazin cimét http://filmhirek.files.wordpress.com/2007/12/sexiestmagazinecover.jpg akkor ez jött ki ezért gondoltam meg egy csomo hasonló .de amugy nessa gyöngyörü ezeken a képeken is mint mindig

Névtelen írta...

Ezek nagyon jók lettek, simán kirakhatták volna az egyiket a címlapra...

xdittax írta...

Igen, azért vannak is erotikus töltésű képek. :)

Az én személyes kedvencem az újak közül, az a rózsaszín ruhás, amit kitettem, továbbá a padon ülős, amin a csizmái is látszanak, és szintén azzal a ruhaösszeálítással amit kiraktam. Olyan mágikusak.

Névtelen írta...

Nem tudom tudjátok-e, de a Viván ma és holnap High School Musical 3 hétvége van. Egész nap vannak a filmmel kapcsolatos beszélgetések, interjúk. Egyrészt vannak a szereplőkkel: Zac-kel, Vanessával, Ashley-vel, Corbinnal és Kenny Ortegával Londonban készült interjúk, valamint az itthoni premieren is készítettek interjúkat hazai "sztárokkal" (pl: Széles Izabella, Dósa Matyi, akik a HSM3 hazai főcímdalát fogják énekelniXD, Alexandra, Puskás Peti, és néhányan a mostani megasztárból). Csak gondoltam szólok, hátha nem tudjátok és érdekel valakit. :)

xdittax írta...

Köszi szépen, hogy szóltál nekünk, kedves Tőled és nagyon figyelmes, igaz, már mások is voltak hozzádhasonlóan szemfülesek.

Szóval akkor srácok, vadmacskák nézzétek és élvezzétek!:)