2008. okt. 22.

US Weekly's Hot Hollywood Party 2008

Monique Coleman és Ashley Tisdale mellett, többek között Zanessa jelenésével rendezte meg az US Weekly kedden este, nagy hidegben, New York városában a 2008-as Hot Hollywood Partyt!


A hideget szó szerint kell érteni, ugyanis látszólag is nagy szél fújdogált arrafelé, így ahogy szinte minden női híresség miniruhájában lehibernálódott a kékszőnyegen, Vanessát se kímélte az őszi időjárás igen kicsi, de azért különleges ruhájában. Persze Zachy vígn nevethetett volna a lányok szerencsétlenségén, de nem tette, helyette ő is néha igazgatta szélfútta kusza(és zexy) haját.:)További azért egyáltalán nem fagyos képért kattintsatok IDE és/vagy IDE! ;)

Csakúgy mellesleg megjegyezném; a férfinkat, az "Év csillaga" díjjal tüntették ki. Ok va rá számtalan, úgyhogy nem beszélünk, csak gratulálunk!:)

A honorált úriember mindössze egyetlenegy sajtónak állt meg és adott interjút - míg Nessa egynek sem, tudjuk miért - ez pedig a Just Jared volt, mi is lehetetett volna más.

JJ: Mi volt a kedvenc kelléked a HSM3-ból?
ZE:
A kedvenc kellékem a forgatásról a kosárladba volt, de a kedvencem, amit megtartottam az Troy gyűrűje volt.

JJ: Semmit nem nyúltál le a forgatásról?
ZE:
Próbáltam! De a kellékesek nagyon szigorúak, mindent figyelemmel kísértek.

JJ: Amikor fölmész az internetre, melyik az a 3 legfontosabb weboldal, amire indulsz?
ZE:
Just Jared! Természetesen, ember, ez az egyetlen egy. Ellenőrzöm az e-mailemet. Ennyi az egész.

JJ: Mi(lyen) volt az első söröd a születénapodon?
ZE:
Az első születésnapi sör? (szünet) Ami csapolva volt. Őszintén nem tudom. Egy üvegben volt...

JJ: Mi volt a kedvenc születésnapi ajándékod?

ZE:
Ashley-től[Tisdale] kaptam egy Indo Board-ot! Ez egy egyensúlysegítő eszköz...segít a szörfölésnél.

JJ: Mik a Halloween-i terveid?
ZE:
Még nincsenek. Valószínűleg cukorkát fogok osztani. (nevet)

Forrás: Just Jared.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

ÉN EGY ICSIT FURCSÁLOM AMIKOR MEGKÉRDEZTE ZACKET H MI VOLT A KEDVENC SZÜLINAPI AJÁNDÉKOD? ÉS AZT MONDTA AMIT ASHLEYTŐL KAPOTT!!!

ades írta...

szerinetem is furi márcsk lovagiaságbol is azt kellet volna mondani hogy vanessé tetszet neki a legjobban

Netty írta...

Hát igen...Ki tudja mit kapott Nessától...
Most indulok a moziba..:D Majd utána én is jövök véleményt írni...
Jó mozizást mindenkinek!

xdittax írta...

Egyértelmű, hogy Vanessa ajándéka túl privát információ lenne a nagyvilágnak, azt sose kotyogná ki...úgyhogy a második legjobbat kellett választania.:)

Névtelen írta...

Ditta én legszívesebben kijuttatnám a Disneynek az oldalad hiteles fordítását, hogy lássák ők is: TE vagy ennek a projektnek a legokosabb támogatója kicsiny hazánkban (még az is lehet, hogy Európában?)- az mindenesetre nagyon pozitív, hogy ilyen tuti jó módszerekkel ülteted el a kétkedőkben a rossz érzéseket, ezzel megakadályozva a további rémtörténetek létrejöttét! (Na most kissé bonyolult voltam megint, de nem baj) Gratula!

xdittax írta...

Wow, minden amit tudok mondani, az, hogy köszönöm! És emellett persze elnézést is kell kérnem, hogy ilyen borzasztó későn vettem észre kedves soraidat. Nem valószínű, hogy visszaolvasod, de nagyon jól esnek a szavaid, érthetőek is, bár kétségkívül azért nem teljesen igazak. :) Rendkívül hálás vagyok értük, és igyekezni fogok, hogy mindig azt tegyem, ami a legjobb és legokosabb.

Minden jót Neked, köszönettel: Ditta×××