2008. okt. 10.

Hey cikk - HSM3 titkok

Egy német újságban, nevezetesen a Hey-ben, nagyon helyes jelenetkről/kulisszatitkokról számoltak be, s Fant-nak hála mi is részesülhetünk ezekben a szenzációs, vicces/édes sorokban, történetekben!

1. Zac: Felszállás a forgatási szünetben

Csak lógni a forgatási szünetben? Az akciófan Zac számára ez a legnagyobb büntetés. Ezért az Utah állam béli forgatás alatt tartott magánál egy gördeszkát is. Júniusban történt: egy merész mozdulatnál (amikor a deszka egyszer megfordul a saját tengelye körül) Zac az arca bal oldalával a padlóra esett. Rövid kezelés után a sminkesek lekenték a sebét. De a közeli felvételek a szemétben landoltak: Zac horzsolásai még mindig láthatóak voltak.


2. Anyai cenzúra Ashley ruháinak!

A stábtagok pajzánul fütyülni kezdtek, mikor Ashley egy merész topban a kamera elé állt. Egy bikinifelsője többet mutatott meg, mint takart el! Ash anyukája Lisa, állati savanyú. Hevesen vitatkozott a stábbal – az ok: Ash ruhája túl szexi. A jelentet kivágják – Ashley szomorú. "Anya túl gyakran avatkozik közbe" – sziszegte (Ashley).

3. Vanessa: Keménységteszt Matt Prokopp-al!

A HSM 3 egyik legmagávalragadóbb jelente: Minden színész énekel és táncol a "We're All In This Togehter” vad koreográfiájában. A második refrénnél történt: Vanessa Hudgens és Matt Prokop összefejeltek. Az eredmény: két zúgó fej és egy dudor Vanessánál. "Remélhetőleg ezt a jelenetet teljesen kivágták!" – mondja ma (Vanessa). Ez aztán tényleg kínos...

4. Sokk Ashley-nek: kutyaharc a forgatáson!

Általában Ashley állati kíséret nélkül ment a forgatásra. De egyszer nem akart lemondani Maui-áról és az uszkárt magával hozta a forgatásra. Ám ott kellemetlen meglepetés várta: Főnök, egy operatőr németjuhász-a is éppen a forgatáson volt és morogva vadászott szegény Maui-ra az egész forgatási területen keresztül. Éppen egy táncjelenet kellős közepén, úgyhogy az egészet újra kellett forgatni.


5. Vanessa és Zac – túl forróak a HSM-hez?

Zac és Vanessa gyengéden átölelik egymást és csókolóznak. Zac a kezét hirtelen Vanessa popsijára csúsztatja. És Vanessa ujjai is felfedező útra indulnak Zac combját tapogatva:...Állj! Ortega rendező megszakítja a jelenetet. "Gyerekek, túl messze mentek!" – mondja. A csókjelenetet hatástalanítják és újra forgatják. Zac vigyorog: "Vanessa esetében nem tudom visszafogni magam!"

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez nagyon LOL, köszi, Fant...és mintha viccességi sorba lenne állítva:PPP

Névtelen írta...

juuuj az 5-ös :D dejóóó :D
köszike
bya

Névtelen írta...

Zac vigyorog: "Vanessa esetében nem tudom visszafogni magam!"
az ilyet annyira jó hallani és látszik h mennyire szerelmesek:):)..én ezen eleinte röhögtem egy jót majd belegondoltam h igaza van mert Vanessa gyönyörű:) bár gondolom Zac nemcsak erre gondolt:P..na pussz..Réé:)

Névtelen írta...

Réé (ha igaz a story) valószínüleg nem csak V szépségére gondolt - de mindegy is mire gondolt - mi itt csak irigykedhetünk és örülhetünk, milyen fantasztikus "kémiájuk" van. Na meg szurkolhatunk, hogy sokáig megőrizhesség egymás között.

Andi írta...

Gratula Fant!
Zac nem tudja visszafogni magát Vanessa esetében?.....naná, hiszen iszonyatosan erős szexuális vonzalmat sugároznak egymás iránt...egymás felé....szinte hihetetlen....én ilyet még nem láttam....(és titkon én is erre vágyom, mind erre vágyunk).....Ők is erre vágynak,ezért is boldogság
Zanessa....!!!

Névtelen írta...

Köszi mindenkinek! Bevallom, várni akartam ennek a cikknek a fordításával, de az az ominózus utolsó pont engem is nagyon megragadott, onnantól nem volt megállás :) Zac érthető módon nem tudja visszafogni magát, melyik srác tudná? :) És Andi, teljesen egyetértek - ez a köztük lévő vonzalom, kémia tényleg elképesztő.

Fant