2008. okt. 9.

Én megmondtam!:D

Én megmondtam...

Én megmondtam...hogy LÉLEGZETELÁLLÍTÓ!

Valaki akar ellenkezni velem? Óh, nem nem hiszen, ez csak egy amolyan költői kérdés volt... mert Ő egyszerűen csak... Zac Efron.

Egy szédületes jó alanya a fotográfusoknak. Egy szédületes jó hapek, aki odateszi magát, a legnagyobb lazasággal, mégis éretten, és lehető legtermészetesebb módon.

Egy szédületes színész, aki a legnagyobb alázattal foglalkozása és társai iránt, önfeláldozóan, magát nem kímélve, profi módon kápráztatja el a nagyközönséget...

...például most ezekkel a képekkel...az Entertaiment Weekly-nek köszönhetően! Én nagyon megköszönöm!:)


Tudom, hogy ezek a gondolatok jobban illenének születésnapja ünneplésekor, de majd akkor is el fogom mondani.:)(Elvégre ismétlés a tudás anyja és sose nem elég) De annyira kikívánkozott magamból, hogy úgy gondoltam, semmi értelme visszafognom magam. Ti se tegyétek, ezen képek láttán szófo*ásunk lesz! :)

Viszont szeretnék kérni Tőletek valamit. Egy kis haladékot! Ha ellátogattok IDE, látni fogjátok, hogy a teljes EW cikk rengeteg mindent magába foglala a 6 oldalnyi terjedelmű cikk, amiről annyit mondhatok előre is; igazán minőségi. Szeretném lefordítani Nektek Zachy születsénapjára, de figyelembe véve mi mindent kapunk naponta ezekben az időkben, azt hiszem joggal mondhatom, kemény meló lesz. De remélem, meglesz! Addig is, egy kis ízelítő (a JJ-ről):

Az átalakulásról, egy tiniszínészből egy Oscarért versenyző színésszé: "Szeretnék csak leülni, és beszélgetni Leonardo DiCaprio-val és Johnny Depp-pel és kivenni az agyukat a korai karrierükről, amit azért tettek, mert szerették, nem azért, mert élvezték a hírnevet. Szükséged van jó előrálátásra és arra, hogy óvatos légy. Ha nem alkalmazkodsz, nem tanulsz fiatalon, igazán el fogod tudni tolni!"

A High School Musical 3-ról: "Remélem, hogy jobb lesz, mint az előző." Majd pánikolva hozzátette: Nem úgy értettem, ahogy hangzott!"

Arról, hogy fizettek neki, hogy énekeljen, táncoljon és megcsókolja valóéletbeli kedvesét, Vanessa Hudgens-t a nagyképernyőn: "Három közös film után, Vanessa és én szabadnak érezzük magunkat, hogy azt tegyük, amit akarunk és mi csak egy kicsit hülyülők és gátlástalanok vagyunk. Ez a legjobbam működő vakációnak hatott, amiben valaha részem volt."


Egy a fotózásról készült 2 perces videót is megnézhettek Zachary-ről, köszönhetően a ZA Angel's-nek! Most búcsúzom, szép álmokat! :)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Küldtem egy fordítást Ditta, egy jó kis cikk a kulisszatitkokról.

És ,hogy mindenkinek jól induljon a napja :) :

http://i239.photobucket.com/albums/ff172/vanashbrenique/Zac%20Vanessa/candid08/838978.jpg

Fant

Névtelen írta...

szeretném ha megdugna... áhh

Névtelen írta...

Na mire jó a számtech óra? Na mire?
Millió köszönet ezért a bejegyzésért, ezt a képet akartam látni (a füvön feküdve a fényképezőgéppel)és most sokkal jobb lesz a napom is!

Névtelen jobb lenne ha másfelé álmodoznál ezekről a dolgokról. Eléggé primi ez így.

Névtelen írta...

Először hú!!! Azután ha!!!
Kedves Névtelen! Mindenkinek vannak vágyai. Sőt,ez kell is,hiszen mit sem érünk nélkülük. A szexualitás a legmagasabb szintű boldogság,amely általában az ágyban történik meg. Ez egy közvetlen ajándék,amivel meg ajándékozzuk partnerünket. Az a szó,hogy dugás,nos elég primitív!!!
Nem akarok semmi eget rengető dumát leadni,de ha továbbá is leszeretnéd írni vágyaid tömkelegét,próbálj meg szebben fogalmazni,ide illő szavakat leírni,ha nem megy akkor sincs baj,legfeljebb a bizonyítványt kiállítottuk rólad!! (f.é.)

xdittax írta...

Köszi Fant, nekem egészen jól indult a napom(egy-két kivétellel), igaz a képeket csak most látom...mire is jó a számtech óra?!:)
Egyébként akit érdekel, ez az uccsó órám, szóval hamarosan otthon leszek, és lesznek frissek, délután viszont távol leszek, de majd este:) Vagy éjszaka? Talán

Első névtelenünk: fogadd meg 2. névtelenünk és F.É. bölcs tanácsait - szerintem is! És csak ennyi.

Szép napot, vigyázzatok magatokra: Ditta×××

Névtelen írta...

Első Névtelen, ha csak ilyen formában tudod kifejezni a mondandódat, akkor jelezném, hogy az senkit nem érdekel itt. Lehet álmodozni, meg bámulni, meg ámulni, de a mértéket ismerjük már!
Egy mondást tarts szem előtt mindíg, azt javaslom: A stílus maga az ember.

Fant

Névtelen írta...

Maximálisan egyetérek az előttem szólókkal a harmadik commenttől kezdve. Remélem, ezzel le van rendezve, ez nem az a hely, ahol ilyen formában fejezzük ki magunkat. Van egy csomó primitív fórum, ahol ilyenekről tárgyalnak...ha erre van igényed, ott éld ki ezeket szerintem.