2009. ápr. 22.

Az emberek őrültek :)

Zac Efron, Michelle Trachtenberg & Leslie Mann a hónap elején Victoria Recano-val beszélgetett a a "The Insider"-től új közös filmjük, a "17 Again" kapcsán.


Láttad a film végső változatát?
Zac:
Szerintem amit én láttam, az elég közel volt hozzá. A legvégsőt nem láttam, illetve csak franciául, amit nem igazán értettem.
És mi a véleményed?
Zac:
Nagyon büszke vagyok rá, szerintem jól sikerült, és megtiszteltetés ezekkel a színészekkel dolgozni, elmondhatatlanul üdítő érzés volt.
Megváltoztatnál valamit, ha megint 17 éves lehetnél?
Zac:
Nagyon sok hibát követtem el, sok kínos pillanatot éltem át, ezeket ha lehetne, megváltoztatnám. De szerintem pont a legnagyobb hibámnak köszönhetem, hogy idáig eljuthattam, és ha megváltoztathatnám, valószínűleg nem szerepelnék ebben a filmben.
Igaz, hogy a legtöbben a középiskolában találják meg az első szerelmüket?
Zac: Szerintem nagyon sok ember számára így van.
Te mit gondolsz róla általánosságban?
Zac:
Nem tudom, minden ember más. Az emberek őrültek, valakinél működik, valakinél nem. Nem tudom, a szerelmet nem lehet elmagyarázni.
Kihívás volt számodra idősebb felnőttet játszani egy tinédzser testébe zárva?
Zac:
Időnként az volt, először nem láttam át teljesen, azt gondoltam, túl bonyolult, de miután beszéltem erről Burr-rel, leültünk Matthew-val, miután rajongani kezdtem Lesie-ért, nem volt olyan nehéz. Jó móka volt. A legnehezebbek a gyerekekkel játszódó jelenetek voltak, amelyekben megjelentek az apai ösztönök.
Miért gondolod így?
Zac:
Ez egyszerűen bizarr. Még nincsenek ilyen ösztöneim, sosem éreztem ilyesmit.
Ebben a filmben nagyon izmos vagy. Ez azóta is így van?
Zac:
Szerintem igen.
Tényleg.

Zac: Igen.
Hogy tettél szert rá? Nagyon keményen kellett dolgoznod, hogy annyira jól nézz ki?
Zac: Nem, ez csak cardio, így edzettem kosárra is. Hetekig kosaraztunk a forgatás előtt, szerintem néhány jelenetet teljesen kivágtak. De nagyon sokat futottunk, kifáradtunk.
Mi a helyzet a diétával?
Zac:
Nem igazán követek diétát, nem eszem túl sok gyorsételt.

Személyesen is meg tudtad tapasztalni a Zac-et körülvevő őrületet? A tinilányokat például.
Michelle: Igen, nagyon sokan voltak, a forgatás alatt korlátokat kellett felállítanunk, és arra is figyelni kellett, hogy ne tudjanak eljutni vagy belátni a lakókocsikhoz. Zac-et nagy figyelem, sugdolózó, vihogó fiatalok veszik körül, de szerintem hozzászokott, és nem szállt a fejébe, úgyhogy ezen is jól szórakoztunk.
Milyen volt eljátszani azt, hogy vonzódsz az apukádhoz, de mégsem?
Michelle:
Színlelni nehéz, hogy vonzódsz Zac Efron-hoz. Tényleg így van, mert olyan, mintha a bátyám lenne. Tehát kicsit furcsa volt úgy tenni, mintha vonzódnék hozzá, de az apa-lány kapcsolat jól működött, mert ha nem csókolózol a bátyáddal, akkor az apáddal sem.
Tehát működik, megkönnyíti a dolgokat.
Michelle:
Igen, és vele nagyon jó forgatni, nagyon energikus, izgalmas.

Ideges voltál, mikor a csókjelenetet próbáltátok?
Leslie:
Nem voltam ideges, de meg akartam bizonyosodni arról, hogy nem tűnik úgy, mintha félnék, mert a filmben ő 17 éves, és gyakorlatilag ezért le is tartóztathatnának.
Ez nem legális.
Leslie:
A jelenetben viszont ki vagyok borulva a gyerek miatt.
Tehát ez megkönnyíti a dolgot.
Leslie:
Igen.

Leslie-vel a csókjelenetről beszéltünk, és arról, hogy a gyerekei féltékenyek voltak. Szerinted a rajongóid meg fognak változni, miután megnézik ezt a filmet?
Zac:
Szerintem folyamatosan változnak, felnőnek. Ők fiatal nők és anyukák, most nagyon sok különböző ember. Szerintem a Megint 17 mindegyiküknek szól, ezzel talán az apukák is a csapat részévé válnak.
Az életed drámaian megváltozott néhány év alatt. Nem tudod elhinni, hogy ilyen rövid idő alatt eddig jutottál, ennyi mindent vittél véghez?
Zac:
Tudod, várom a lehetőségeket, amelyeket a siker hoz. Még nagyon sok mindent szeretnék csinálni, véghezvinni, remélem, sikerülni fog.

Fordította: LinkLuvor.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Érdekes interjú, köszi LL :)

Mit mondjak Victoria az első azakasz vége felé igencsak elvesztette a fonalat... Nem tudom mi olyan érthetetlen azon, ha egy 21 éves srác azt mondja, hogy azok a jelenetek voltak a legnehezebbek, amikben apát kellett alakítania - ez nekem elég logikusnak tűnik :)
Meg, hogy a filmben izmos, azóta is így van? Elég egyértelmű azért ez is :) Persze lehetett volna fokozni is, ha mondjuk tovább értetlenkedik és megkéri, Z-t, hogy ugyan vegye már le az ingét és mutassa meg, még mindíg olyan izmos-e :)

Kíváncsi vagyok, hogy ez a bizonyos csókjelenet a nézőknek is akorra izgalmakat okoz-e majd, mint a riportereknek.

Névtelen írta...

Elég béna és uncsi kérdések, és tényleg már csak a vetkőztetés hiányzik :))
Az tény, hogy jól felhívták a figyelmet erre a csókjelenetre. Ezek után gondolom még többen kíváncsiak lettek rá :)