2009. ápr. 11.

Vanessa napok

Igazából, nem, ha el kellene döntenünk milyen napokat élünk, valószínűleg a kis Zachy nevét mondanánk, de ez teljesen érthető. Azonban a rengeteg tizenhetes hír mellett, szakítsunk időt szépségünkre is, aki hol itt, hol ott, de mindig fölbukkan.

Kezdjük rögtön még a hét elejével, a 20 éves Vanessát egy szemmel láthatóan meleg, tavaszi hétfői napon, április 6-án kapták lencsevégre a Los Angeles-i paparazzók.

A lányka nyilvánvaló, hogy csak fölkapott néhány cuccot, de mégis nagyon helyes. Egy bokacsizmát, egy forró kis mininacit és egy egyszerű szürke elnyűtt felsőt húzott magára, de mindezt megspékelte legújabb kedvenc táskájával, bohém ékszerekkel és egy imádnivaló bohém napszemüveggel. Igen imádjuk, rajta mindenképp. ;)

Pár képet a sietős, kicsit bújús V-ről ITT nézhettek meg!

Nessa Hudgens aztán másnap, április 7-én, kedd reggel tartott egy kis ruhamustrát a trendi Fornarina nevezetű butikban a hollywoodi Melrose Avenue-n.

Az az igazság, hogy elmúlt napokban én is rádöbbentem, hogy a tavaszi időkre igen kevés ruhadarabbal rendelkezek - minden valószínűség szerint jóval kevesebbel, mint Baby V -, szóval hasonlóan kotorásztam én is a boltokban a vállfák között, mint ez a Kétlábonjárú Szépség.

Persze, én nem vagyok olyan érdekes, mint eme leányzó, bár neki se tetszett, hogy újra az arcába nyomultak a fényképezőgépekkel, úgyhogy megint engedélyezett magának egy kis bújúcskát.

A shoppingolás után pedig újra megmutatta magát egy benzinkútnál. Képeket ITT találtok!

A következő nap újra szolgáltatott Vanessa képeket a nagyvilágnak...

Johnny Viera neve már régen került fel itt a blogon. Ő volt az a manus, aki perbe fogta Nesst még az elmúlt esztendőben. Viera egy korábbi menedzsere volt a színésznőnek, akivel idővel Vanessa és édesapja fölbontotta a szerződését. A férfi azonban azzal állt elő, hogy a szerződés érvénytelen, és ezért potom 5 millió dollárt követelt Tőle.

Szóval Nessa ezen ügyeit intézte április 8-án, szerdán, amikor is egy fontos találkozóra érkezve örökítették meg. E hónap folyamán korábban szerencsére a bíróság egy kivételével Viera minden vádját ejtette, így jövő hónapban a következő tárgyaláson egyedül a tartózkodási megállapodás megszegését vizsgálják majd.

Az ekkor készült fotókat IDE kattintva tekinthetitek meg!

De hogy valami szebb és jobb vizekre evezzünk, utazzunk egy kicsit egy egész más városba, át a keleti partra. Miss Hudgens ugyanis legközelebb, rá egy napra már április 9-én, csütörtökön New York City-ben tűnt fel.

Egyelőre nem tudni milyen okok miatt... és ne kiabáljuk el, de ugye Mindenkinek eszébe jutott, ki tartózkodik még NYC-ben!? :)

Nessát a JFK airporton érték utol a lesifotósok(a LAX-on hogy nem szúrták ki?:)), ahol egy laza szerelésben és kedves mosollyal az arcán végzte el kötelező teendőit a hosszú út után, aminek végállomása talán egyenesen a Saturday Night Live Show lehet. Végülis, a mai napon Zachary Efron lesz a házigazda! Készüljünk, mert már a reklámok is nagyon murisak! ;) (A mai SNL zenészei az amerikai alternatív rockot játszó Yeah Yeah Yeahs lesz!)





Visszakanyarodva; képekért a beérkezős V-ről kattintsatok IDE!

8 megjegyzés:

pucca írta...

már alig várom a következő bejegyzést:)
én is olvastam korábban a híreket de ahogy te leírod sokkal érdekesebb:)

pucca írta...

ja és a műsor biztos szupi lesz
xp

Fant írta...

Dehogynem Ditta, pont olyan érdekes vagy - csak nem a paprazziknak, hanem nekünk :)

Extra nagy méretben is árulnak női cipőket odaát látom :) Hm, persze lehetett csizma is a dobozban most jut eszembe :)
Néha azért kimosolygott az álca mögül :)
A reptéren pedig a vizes a képek verhetetlenek :)

Komolykodás: alapvetően akkor jó hír, hogy egy kivételével nem foglalkoznak tovább a dologgal, már csak az nem világos előttem, hogy a tartózkodási megállapodás mit is jelent pontosan.
Remélem V is felfogadott néhány dörzsölt ügyvédet, akik szépen kimossák őt ebből a kellemetlenségből.

A SNL promója tényleg vicces :)

Pucca a legmesszebbmenőkig egyétértek azzal, amit a leírásról írtál :)

b írta...

Aranyos ez a 2 vidi, bár a yes és no-n kívül semmit nem értek belőle :DD

Fant írta...

Oké b, de maga a helyzet, a hangsúly, a szituáció vicces, szerintem ezek is sokat mondanak :)

b írta...

Persze :)) Ezért írtam, hogy aranyosak :)

xdittax írta...

Meg Ti is! <3

Andi írta...

Vidik - viccosak :))