2009. ápr. 13.

Zac, mint Johnny Quest!

A pletykák és spekulációk hónapjai után végre megerősítették, hogy Zac Efron főszerepet fog játszani a "Johnny Quest kalandjai" rajzfilm filmadaptációjában.

A L.A. Times erősítette meg, hogy a 21 éves Zac Efron aláírta a szerződést, így ő fogja alakítani a '60-as évekbeli Hannah Barbara rajzilm címszereplőjét a mozivásznon. A rajzfilmsorozat 1964-1965 között futott, majd évekkel később 1986-1987-ben újra megjelent.

A rajzfilm egy Johnny Quest nevű fiúról szólt, aki édesapjával, Dr. Quest-tal különleges kutatásokat végzett távoli vidékeken. A csapatban az izomember Race Bannon, a legjobb barát Hadji és kutyája, Bandit is részt vesz. Ez volt az első rajzfilmsorozat, amelyikben először volt harci jelenet.

Arról még nincs biztos megerősítés, ki rendezné a filmet, de az eddigi információk szerint erre a filmre újra összeállna az Andy Fickman rendező és Dwayne „The Rock” Johnson páros, mint Race Bannon(*köszi Fant :]).

Tehát, Zac Efronunk második filmje kerül biztos megerősítésre, persze várhatóan erről hamarosan Őt is megkérdezik. Annyi azonban bizonyos, hogy a film egyelőre nem tarthat nagyon előrehaladva, először is szükség van biztos kézbentartókra, végleges forgatókönyvre, számos előkészületre, hogy csak néhány dolgot említsünk, és ezután indulhat meg a forgatás, ami után újabb munkálatok indulnak majd meg, úgyhogy Zac-nek minden bizonnyal igaza volt, amikor kijelentette, hogy a végeredményre (is) még sokat kell várnunk.

De érdemes lesz - ez egyszer fix! :)

Forrás: Examiner.Com.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Nocsak micsoda kiváló hír így estére! Soká lesz, nem baj, várunk türelmesen, megéri biztosan, jónak tűnik, újabb oldal, eltérő karakter, remek. Nem is kell elkapkodni, jó legyen az a lényeg.

Banner vagy Bannot - majdnem :) Kigoogliztam neked - nézd :)
Van olyan is, hogy Banner, az egy másik mese izomembere :)
Egyébiránt, Johnny Quest címre a google harmadikként ezt a bejegyzést dobja ki :)

b írta...

Ebben a szakmában jó előre kell tervezni :))

b írta...

Az a today show is jó lehetett :)) Szerintem kicsit álmos a srác :)