2009. ápr. 24.

Ebéd egy múltbéli baráttal

Vanessa Hudgens egy gyönyörű, bájos maxidress-ben vásárolt és ebédelt április 23-án, csütörtököm a Melrose Avenue-n. Társasága is volt, és nem is akárkikből állt!

Nessa régi "Tizenhárom"-beli kolléganőjével, Nikki Reed-del töltötte a tegnapját, akit jelenleg az egész világ a "Twilight" film Rosalie-jeként ismer és éppen utál vagy imád. :) A lányok talán évek óta nem látták egymást, és fantasztikus együtt látni őket! :) Tényleg nagyon örülök nekik!

A harmadik csajszi Sage Dill volt, a 'Sage and The Dills' nevű együttes énekesnője és talán egyik gitárosa, Nikki egyik közeli barátnője. Ők így együtt hárman a shopping után a Lala’s Argentinian nevű helyen ebédeltek meg, ahol már az Alkonyat csillagát többször is látták, még mielőtt Vancouver-be ment volna forgatni a Twilight saga 2. epizódját, ami a természetesen a New Moon könyvön alapul... By the way, élvezetes sorokat, LL! ;)

A három gráciáról készült képeket IDE kattintva érhetitek el, jó hangulatban sétáltak egymás oldalán, és Vanessa egyszerűen meseszépen festett romantikus szerelésében..! :)

Forrás: Vanessa-Hudgens.org.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Bár én a másik két lányt nem ismerem, de V mosolygóssága mindenképpen azt mutatja, hogy nagyon jó volt a hangulat :)
És a minapi extra mini cuccról most extra hosszúra váltott - ami a lényegen persze nem változtat :)

Névtelen írta...

Köszi, Ditta:)) Egész nap olvastam:))

Ez a ruha Gabriella stílusát idézi, nekem tetszik.
Ezt a kapcsolatot a Twilight és V között észre se vettem:))

(f.é.) írta...

Szóval régi ismerősök újra együtt!?:)
Tök jó!:))
Nessa ismét igen csinos volt.:)