2009. ápr. 18.

American Idol + 17 Again

Zac Efron mindig is imádta nézni az amerikai tehetségkutató műsort - akár élőben is -, az American Idol-t, és most, április 15-én, szerdán újra a helyszínen élvezte végig a 7. széria egyik döntőjét. Ráadásul nem is akármilyen apropóból, mert az egyik legnézettebb élőadású show-ban sikerült új filmjét, a "17 Again"-t reklámoznia!

Ez egy amolyan kölcsön-jelenés volt, hiszen a jelenlegi "versenyzőknek" alkalmuk nyílt részt venniük a vígjáték előtte való nap tartott Los Angeles-i premierén. Wow! :) A szerdai adásban levetíttek egy összefoglalót a premieres élményekből, mutattak ízelítőt a filmből, és Zac még azt is elmondhatta, hogy filmje most pénteken - azaz csak tegnap! - kerül(t) az amcsi mozikba!


Forrás: Jewssip.

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

lécci majd valaki fordítsa le a Self magazint! már megvannak a scanek.

Névtelen írta...

helo ditta ,linkluvor és persze egy nagy helo mindenkinek
tök jó nekik hogy hamarabb láthatták a filmet na meg hogy találkozhattak zac-kel
hallotátok ashley új számát az it's alright it's ok -t? a szám egyszerüen zseniális én imádom teljes más mint a headstrong -on található számok
xoxo laura

Névtelen írta...

Rendben, Névtelen, folyamatban van a dolog:)

Szia Laura! Én kíváncsi voltam Ash új számára, úgyhogy letöltöttem már aznap. Igen, teljesen más, mint amit eddig hallgattunk tőle, hozzám ez a stílus közelebb is áll, mint a Headstrong (bár a He Said She Said nagyon jó szerintem). Az az érzésem, hogy az első album inkább Sharpay stílusát tükrözte, mint Ashley-ét, nem tudta vele teljesene megmutatni a személyiségét - már ha a legújabb száma ezt tükrözi. Egyébként nekem önkénteleneül Pink So What-ja ugrott be róla...a másik száma viszont, - az I'm Back - teljesen tükrözi a régi stílust, de úgy érzem, az It's Alright It's Ok áll közelebb hozzá, csak nem akar ilyen hirtelen irányzatot váltani. Ilyenkor érdemes utánanézni, kiket tekint példaképének, kit hallgat szívesen - Rihannát szereti még nagyon, és persze Pinket. Szerintem ezzel magyarázható, hogy ennyire más:))

Fant írta...

Meghallgattam Ashley új dalát én is. Nos: hozzám is közelebb áll ez a rockosabb stílus, jó a dal, alapos meglepetés - megjegyzem Vanessa-tól is szívesen hallanék hasonló hangvételű dalokat a harmadik albumán.
Ashley-re visszatérve: nagyon meglepett ezzel a pörgős, zúzós dallal, de az ilyen meglepetések kedvemre valóak, hogy őszinte legyek nem is gondoltam volna, hogy ez a stílus is megy neki.
Pink és a So What - a párhuzam abszolút helytálló LL, nagyon hasonlít.
A magyarázatod is teljesen jó - mert hát mire valók a példaképek :)

Netty írta...

Nekem is tetszik Ashley új dala. Bár tényleg hasonlít a so what-ra. Jajj, ezt látnotok kell. Nem tudom hol készült ez az interjú, de van benne egy őrült, középkorú rajongó csávó(2:30 körül kezdődik a lényeg). Nagyon durva!! Akik nem tudnak angolul azok is érteni fogják szerintem.
http://www.youtube.com/watch?v=m80R1kazBJM&feature=related

Fant írta...

Netty, véleményem szerint az a fickó a show része volt :) Bár először csak lestem én is, hogy mi van, de a csávó akkora ripacs volt, meg a végén a 100 pont - szóval szerintem ez csak kamu, vagyis a műsor része - legalábbis bízom benne :)
Máskülönben elég kellemetlen szituáció :))

__szabi__ írta...

Hali! Ditta vagy Linkluvor, egyikőtök segítségét szeretném kérni a blogspot.com-hoz, annyiban, hogy elmondanátok, hogy kell azt a csavarhúzós jelet eltüntetni (lásd a blogom bal oldalán mindenhol)?
Választ kérném (ha nem nagy kérés) a blogom egyik hozzászólásába vagy a mailomra: the.szabiking@citromail.hu
előre is köszönöm!

Névtelen írta...

Szabi, nekem sosem volt oldalam, csak alapvető honlapszerkesztést tanultam suliban, pl linkelés, képbeillesztés, ilyenek. A blogspottal kapcsolatban Dittát kérdezd:)

Az a hapi tuti beépített ember volt, feltűnően rájtátszott, és Z is azt mondta burkoltan a csajoknak, hogy mentsék meg tőle...meg hogy fejből tudta Arroyo Grande írányítószámát...tuti kamu:))

__szabi__ írta...

értem, azért köszi:D és dittát hol érhetem el a lapon kívül? :P

xdittax írta...

Szabi, az e-mail elérhetőségem látható a profilomban, egyébként a címem xdittax@gmail.com

De a kérdésedre a válasz egyszerű. Sehogy nem lehet eltüntetni, de nem is kell, mert ezt egyedül Te látod, mivel a tiéd a blog. A jel csak annyit jelent, hogy szerkesztheted a bejegyzést, vagy valamelyik oldalelemet. De egyedül Neked jelenik meg. :)

szabi írta...

azta, köszi a választ. Hát erre nem gondoltam volna xD

xdittax írta...

:) Nincs mit.
Ditta×××