2009. ápr. 22.

ZV polaroid by Ben Watts

Él messze-messze tőlünk egy fotográfus fickó, aki már mindkét kedvencünkről készített remek képeket. Ben Watts hivatalos hivatalos honlapján barangolva pedig mind fiunkról, mind pedig lányunkról rábukkantam egy-egy polaroid képre, egy amolyan montázsra.

A neves fényképész Zac Efron-ról még a tavalyi esztendőben készített egy fantasztikus fotósorozatot az Entertaiment Weekly cikkéhez, míg az elbűvölő Vanessa Hudgens-t az angliai InStyle magazin számára fotózta le és örvendeztetett meg minket a fotókkal.

9 megjegyzés:

Fant írta...

Ritka egyedi és karakteres képek az egyszer biztos és nagyon jók mind. Ahogy remek ötlet ez a montázs is, igazán lényegretörő.

A felvezető szöveg pedig beillik mesének :)

b írta...

Miért van az, hogy a Hánya Montána már fent van pirateclubon, a 17 again még mindíg nem?? A hsm mozis verziója is felkerült elég hamar.

Netty írta...

Szia b! Én már szombaton letöltöttem a 17 again-t. Sajnos azóta leszedték arról az oldalról...Am nagyon jó a film. Holnap majd megnézem, hogy fel tudom-e tenni valamilyen nyilvános letöltőoldalra.

Andi írta...

Sziasztok
A lábnyomaimat még gyorsan itt hagyom, ha már hozzászólni nem is tudok :)
És üdv. az újaknak :))

Jó éjt!

Fant írta...

Például azért b, mert a Hannah Montana dupla annyi ideje fut már a mozikban, mint a 17 Again. A HSM 3 azért jóval később került fel, ha jól emlékszem.
Mondjuk a magam részéről kivárom a mozit 17-es filmmel, mindenképpen.
Jó, hogy benéztél Andi, még ilyen későn is :)

b írta...

A Hannah Montana nagyfilmnek nem mostanság volt a bemutatója?

Netty köszi az infót. Azt láttam, hogy a youtube-ról leszedték.

Névtelen írta...

A magyar bemutatója ma van, az amcsi 10-én volt.

A magam részéről...nem tudom...sokkal jobban örülnék, ha nem az idegesítő szinkronhangokkal kéne először megnéznem, viszont a mozi teljesen más:)) Valszeg inkább kivárom.

b írta...

Én is megyek moziba, ez ettől független :))

Fant írta...

Na igen, számomra is úgy lenne teljes az élmény, ha feliratos lenne a moziban, dehát a mozi az mozi, úgy ahogy mondod LL, így első az mindenképp :)