2009. ápr. 17.

Még a londoni premierről

A Dailymail következő cikke még március 26-án, a "17 Again" londoni díszbemutató másnapján kelt!

"Azokat, akik valamiért kimaradtak a High School Musical őrületből, tegnap esti események Londonban biztosan összezavarták. Sikítozó tinilányok csapatai, akik az arcukra szíveket és Zac nevét festették, reggel hétkor kezdtek gyülekezni a Leicester Square-en.

Néhányan kihagyták az iskolát, hogy a közvetlenül a korlát mögött állhassanak, és egy pillantást vethessenek az amerikai színészre, Zac Efronra.

Mikor megérkezett az új filmje, a Megint 17 premierjére, izgatott lányok százai várták tolakodva, hogy előrébb juthassanak. Székekről és padokról kiabálták a nevét, ahogy a laza frizurájú 21 éves színész autogramokat osztott.

Néhányuknak ez soknak bizonyult, egyiküknek a rohammentősök nyújtottak orvosi segítséget.

Zac akkor vált híressé, amikor megkapta Troy Bolton szerepét a Disney tv filmjében, a High School Musicalben. A HSM hatalmas rajongótáborra tett szert, ez két nagy költségvetésű folytatást eredményezett, tinisztárrá változtatva a szereplőket. A legújabb filmjében, a Megint 17-ben Zac a Jóbarátok-beli Matthew Perry fiatalabb énje. Perry egy apukát játszik, akinek nem a tervei szerint alakult az élete, de kap még egy lehetőséget, amikor Zac testében kel fel. Zac azonban nyugtalannak tűnik azzal kapcsolatban, hogy komoly színészként is elismertesse magát. Nemrég utasította vissza a főszerepet a Gumiláb remake-jében.

Egy forrás szerint: „Zac sokáig a szakmában szeretne maradni – hosszútávon még több musical nem tesz jót a karrierjének.”

Zac, aki a High School Musical-beli munkatársával, Vanessa Hudgens-szel van együtt, beismeri, hogy azért választotta ezt a filmet, mert játszani szeretne a róla alkotott tiszta képpel.

Ez mindenképp más volt, mint bármi, amit eddig csináltam.” mondta. „Tudod, minden eddigi munkám nagyon biztonságos volt, és egy ideig ez nagyszerű, de most új lehetőségeket keresek. Játszani szeretnék.”

Zac tisztában van vonzerejével, és új területeken szeretné kipróbálni magát, nem számít, milyen sokáig tart.

A legtöbb rendező, akivel dolgozni szeretnék, azt se tudja, ki vagyok.” mondta. „A lányaik inkább.

Azonban nem csak tinilányok fogékonyak Zac varázsára. A tegnap este megjelent hírességek között volt az X Factor-beli Diana Vickers, Roxanne Pallet színésznő, Danielle Lloys modell, és a High School Musical-beli Jemma McKenzie Brown."

Fordította: LinkLuvor.
Eredeti cikk: Dailymail.

Nincsenek megjegyzések: