2009. ápr. 4.

Zac féltékenységének tárgya

Nem mást, mint Leonadro DiCaprio.

Zac Efron a közelmúltban bevallotta, valaha féltékeny volt példaképére, Leonardo DiCaprio-ra és annak a lányok körében való népszerűségére. :)

A 21 éves színész felfedte, hogy "nem tudott felhagyni az utálásával", miután minden osztálytársnője az ő fényképei felett csorgatta a nyálát.

Leo volt számomra az első, akinek a hírnevét felismertem. Ötödik osztályos voltam amikor minden magazinon a Titanic volt és minden lánynak meg voltak ezek a tinimagazinok és én csak annyit szerettem volna mondani: 'Mi az annyira nagyszerű ebben a gyerekben'? - mesélte Zac.

Féltékeny voltam... És most valamelyest én is ugyanezt csinálom, ugyanezen a dolgon megyek keresztül... Elég furcsa volt találkozni azzal a személlyel, akit gyerekként utáltam és akinek most teljesen imádom a munkáját.

Forrás: Digital Spy.

3 megjegyzés:

Fant írta...

A smile az elején találó Ditta :)) Mikor ötödikes volt nem gondolta, hogy egyszer majd ő fog szerepelni ezekben a magazinokban, érdekes érzés lehet ez most neki :))
Nade az akkori reakciója is normális volt, a mostani is az, pozitív irányban változik a véleménye, mára példaképe lett - jó :) Jó dolog ez.

b írta...

De érthető Z. Mint ahogy nemrég nyilatkozta is, ő 18-19 évesen is "gyerek"nek nézett ki, míg mások nem annyira. Na de azért már kupálódik! :DD

Andi írta...

Hm :) Hiába - az élet dolgai kifürkészhetetlenek :)) Mindenkinek kell és van egy "igazán" példaképe...:) Örülök, hogy ŐK ketten így "egymásra találtak" a szakmájukban...:) Leo filmjeit valamelyest én is nyomon követtem...és le a kalappal előtte...is :))