2009. ápr. 5.

Nem lehetnek örökké tinik

Ahogy valamennyi HSM-es csillag, Corbin Bleu is azt reméli, "lerázhatja magáról a szépfiú, üdvöske képet", amit a musicalek alatt ragasztottak rájuk. És talán a 19 éves színész már ezen az úton halad: Mischa Barton-nal és Elle Macpherson-nal a 'The Beautiful Life' című CW sorozatban fog szerepelni, ha igény lesz a szériára a Kanadában forgatott pilot alapján, ami a New York-i divatiparról szól.

Egy férfi modellt alakítok. Énekelhetek és pózolhatok. - nyilatkozta Corbin. Lesz néhány rizikós anyag is benne.

Hasonlóan színésztársa, Zac Efron is saját kitörésére készül. Hogy segítse a "17 Again" népszerűsítését, Zac egy meztelen, litván modellel, Edita Vilkeviciute-vel pózolt az Interview magazin áprilisi számának.

Corbin Bleu nem látta a képeket, de érti Zac motivációját.

Nem lehetünk örökké tinédzserek, mint a High School Musical-ben voltunk, ahogy azt a szülők akarják. Zac igazán elhivatott, hogy karrierét a következő szintre vigye. -mondta az énekes-színész.A képek nagyon forrók - művészileg értem -, szóval jó neki.

Forrás: Entertainment Weekly.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Hm, úgy látszik Zac vonzza az Edita-kat :))) Persze ez a modell csaj csak a második számú Edita lehet :))

Corbin sorozatát remélem berendelik, megérdemel egy nagy kiugrást ő is, tehetség felől és a sorozatokkal is nagy népszerűségre lehet szert tenni, van pár egykori nagy filmsztár, akik a tv-ben élik másodvirágzásukat például.

b írta...

Ki volt még Edita?
Corbinnak még van ideje ilyen fotósorozatra, csak ne irigykedjen :P

Fant írta...

Ezt most nem árulom el, csak gondolkozz b :)) Nem nehéz, ha mást nem, vegyél el egy betűt, tegyél hozzá egy másikat és jelen időben :))

Corbin nem hinném, hogy irígy lenne, csak egyetért Z ezen lépésével szerintem :)
Olvass mesét :))

b írta...

Ja hogy ja! Tééényleg :))
Már olvatam :)

És megnéztem a Mamma mia-t.

Fant írta...

Na ugye :) Igen, közben észleltem :)
Naés, hogy tetszett? Megértetted mitől lett akkora siker?

b írta...

Szerintem csak az Abba slágerek miatt. Nekem nem tetszett a film. 1 jeleneten nagyon mosolyogtam, mégpedig amikor a hapik békatalpban táncikálnak. Szeretem Meryl Streepet, de ebben a filmben idegesített a zizis-rohangálós karaktere.