2009. ápr. 11.

A felnőttesebb szerepről

A Variety beszélgetett a gigantikus népszerűségnek örvendő 21 éves Zac Efron-nal, az elsöprő High School Musicalből ismert hírességgel, aki „az iskolai éneklést és táncot felnőttesebb szerepre váltja” Burr Steers legújabb munkájában, a Megint 17 című vígjátékban.

„A filmben,” - magyarázza a Variety - „Mike O’Donnell egy boldogtalan 37 éves férfi, akitől elidegenedett a felesége, megbukott a karriere, és feszült a kapcsolata a gyerekeivel. Egy éjjel, miután véletlenül beleesik a Los Angeles Folyóba, Mike hirtelen 17 éves külsejében találja magát. Efron színre lép, mint a fiatal Mike, egy végzős gimnazista, aki most lehetőséget kap, hogy újraírja az életét, és kijavítson mindent, amit egyszer már elrontott.”

„A Megint 17 alapötlete kíváncsivá tett.” - magyarázta Efron a Variety-nek, hogy mi vonzotta a szerepben. „Egyszerűen teljesen más volt, mint a többi szerepajánlat. Számomra a színjátszás a változatosságról, a különböző szerepek kipróbálásáról szól. Mike karaktere teljesen különbözik Troy Boltonétól. Valójában álruhás apuka. Ehhez foghatóval még sosem próbálkoztam korábban, sem szellemi, sem fizikai értelemben.”

Zac Efron játszotta a fiatal éneklő kosaras, Troy Bolton szerepét a sikeres TV filmben, a High School Musicalben. Efron Dél-Kaliforniában nőtt fel, és fiatal serdülőként kezdte a színjátszást vendégszerepekhez eljutva a Vészhelyzet. és a Firefly című sorozatokban. Autista gyereket játszott a Miracle Run című tv filmben (2004-ben, Aidan Quinn-nel), és vonakodó lovasként játszott főszerepet a Gyerek a nyeregben című lóversenyről szóló filmben 2005-ben. Ebben az évben csatlakozott a Mindig nyár szereplőihez Cameron Bale-ként, és ezzel sok fiatal női rajongót szerzett magának.

2006-ban ismét szívből jövő szerepre vállalkozott a Disney TV filmjében, a High School Musicalben (Vanessa Hudgens-szel, és Ashley Tisdale-lel), a filmben, amelynek sikere teljes meglepetés volt, és Efron 2007-ben és 2008-ban is főszerepet játszott a folytatásokban. 2007-ben Link Larkinként jelent meg John Waters Hajlakkjának mozivászonra készült remake-jében, amelyben még John Travolta és Amanda Bynes játszott főszerepet.

Fordította: LinkLuvor.
Eredeti cikk: Variety.

20 megjegyzés:

pucca írta...

:)

Névtelen írta...

Valaki tudja, hogy hány órakor kaphatunk híreket a SNL-ről? Itteni idő szerint mikor kezdődik?

Fant írta...

Nos Névtelen: helyi idő szerint este 11.30-kor kezdődik a show, New Yorkban hozzánk képest 6 kerek órával vannak visszább, amint az a főoldal alján kiderül; tehát nekik még kerek 11 órájuk van a műsorig, ami azt jelenti, hogy nekünk ez holnap reggelre jelent információkat, tekinte, hogy a mi időszámításunk szerint valamikor holnap hajnali fél 6 környékén kezdődik a SNL :)

Fú, ha belekavarodtam a számokba, igazítsatok ki :))

Szívből jövő szerep - tetszik ez a kifejezés.

b írta...

Kicsit bonyi voltál, de az óra megold mindent :)) Nekem ott kezdődött a gond, hogy mi a helyi idő? Kinek a helyén? :D

b írta...

Fant már akartam kérdezni, hogy mit ír olyan sokat a Summerromance, és miért rakták fel azt a sok régi képet?

Fant írta...

Most lépek, de estére leszek és választ adok a kérdésekre :)

b írta...

Itt a válasz névtelen kérdésére:

"Vanessa is currently in New York City to support Zac, who’s hosting Saturday Night Live TONIGHT @ 11:30PM ET/PT on NBC."

Névtelen írta...

Éljen, akkor holnap Zanessás SNL várható:))

b írta...

És mit írtak? :)

Névtelen írta...

Ezt, a lényeget mondtam:))
"Vanessa jelenleg New York City-ben van, hogy támogassa Zac-et, aki a ma este fél 12-kor (New York-i idő szerint) tartandó SNl házigazdája lesz.

b írta...

Köszi. Csak azért kérdeztem, mert valaki azt írta, hogy V-t látja vendégül.

(f.é.) írta...

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!:)

Fant írta...

Szia f.é.! Köszi, viszont kívánom neked is! :)

B, a Summerromance sok szövege egy újabb Fanprojekt lehetőségét vázolja, írni/rajzolni/festeni kell valami szépet egy A4-es lapra (Z-ről és V-ről), elküldeni az oldal szerkesztőjének postán, aki továbbítani szeretné az érintetteknek.
Az időkkel kapcsolatban kell még segítség? :)

Szóval akkor immáron megvan V utazásának a célja is :)
Ha Zac Vanessa-t látná vendégül, az biztos óriási show lenne, de szerintem ez sosem fog bekövetkezni őket ismerve :))

b írta...

Köszi, és köszi nem :)
Érdekes lenne az a vendéglátás... :)

Andi írta...

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek...a csajoknak sok locsolót, a számos mesélő pasinak sok locsolást :))

Fant írta...

Köszi Andi :) Neked is kellemes Húsvétot és jó pihenést :)
Nos akkor, a kedvenc számos oldalamról itt egy 17-es galéria, így az ünnep alkalmából :)

B, még a Summerromance-al kapcsolatban: a sok régi kép felrakásának különösebb oka nincs, ráért a szerkesztő, ezért feltöltött pár száz képet :)

b írta...

Ja! Jól elvolt :)

b írta...

Szép jó napot mindenkinek, és

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Milyen műsor ez a SNL Live? Láttam néhány vidit, amiben Z szerepel, és nem értem, hogy az hogy jön a live műsorhoz?

Fant írta...

Neked is kellemes Húsvétot b! Nos akkor a válasz: alapvetően először is egy szórakoztató műsorról beszélünk, helyet kap benne sok film, műsor paródiája is, mint ahogy most, majd a hivatalos bejegyzésből bizonyára ki is derül :)
Véleményem szerint vannak benne előre felvett jelenetek, bejátszások, illetve élő előadások is - már amennyire ki tudom következtetni :)
Számos később híressé vált színész, komikus vett részt már ebben a show-ban, sokaknak itt indult a pályája. Híresebb résztvevők: Chevy Chase, Eddie Murphy, Ben Stiller, Robert Downey Jr.
Az első színész házigazda pedig, akihez Z ilyen minőségében csatlakozott, pedig nem más volt, mint: Ed O’Neill - vagyis maga Al Bundy! :)
Forrás a német wikipédia :)

b írta...

Köszi, így már világos sokminden :)