2009. ápr. 30.

Soha nem megy ki a divatból

"Van valami Vanessa Hudgens-ben, amit egyszerűen szeretünk. Bizonyosan ő csak egy másik Disney sakkfigura, és igen, úgy öltözködik, mint azok az egyetemisták, akik velünk szemben élnek az utcában és örökké zajongnak. És igen, meztelen fotóbotránya egy kicsit sok volt.

De mindezek ellenére, van valami, ami azt mondja nekünk, ez alatt egy igazi személy van. Gyakran látjuk őt melegítőben, nap mint mint olyan normális dolgokat téve, mint amiket mi csinálunk és valahogy ez végül kicsit jobban emberibbé teszi.

Ez talán nem a felsőfokú divat, talán nem a vágóél, de ez az igazi élet. Nincs süketelés. Nincs smink, csak intézi a dolgait és hibákat követ el, pont mint mi. És ez az a trend, ami soha nem megy ki a divatból."

Eredeti cikk: Trendmill.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Ez egy nagyon jó cikk! Érződik, hogy azért aki írta képben van Vanessa-val, kedveli, de nem elfogult, teljesen objektív cikk, nekem tetszik.

xdittax írta...

Valahogy én is így vagyok ezzel. Sőt, tökéletesen megfogalmaztad amit gondolok. És most még ezt mindenképp meg akartam osztani Veletek.

b írta...

Nem is lehet mindíg "kis estélyiben" lenni, kell a lazulás is. Aki mindíg tökéletesen néz ki (mint ha skatulyából húzták volna ki) az nem normális szerintem :)

Fant írta...

Nagyon jól tetted, hogy megosztottad a nap végére ezt még, kifejezetten jólesett olvasni. Ritka jó cikk.

Névtelen írta...

Olyan jó, amilyen rövid, és teljesen hiteles az üzenete: Ő is csak ember.

Andi írta...

Jó a cuccos ami rajta van :))