2009. ápr. 11.

Milyen Zac Efron fiának lenni?

Sterling Knight alakítja az USA-ban kevesebb, mint egy hét múlva bemutatkozó "17 Again"-ben Alex O'Donnell-t, Mike O'Donnell fiát.

A 20 éves színész nemrégiben vett részt az amerikai J-14 magazin fotózásán, és közben egy szünetben arra a kérdésre is válaszolt, milyen volt, hogy Zac Efron alakította a filmben az édesapját.

Nagyon király volt. A kapcsolatom Zac-kel igazán egyfajta legjobb barátivá vált, de neki ez az apai fajta kapcsolata van velem. Mindig odajött hozzám és vezetett az úton, ahol én csak a legjobb barát voltam. Jól éreztük magunkat.



Forrás: Just Jared Jr.

12 megjegyzés:

b írta...

20 éves ez a srác???

Fant írta...

Bizonyám, nézd csak meg te is.
Hát öö, nem mondom, hogy én nem lepődtem meg :)
Mindenesetre ez van, majd meglátjuk milyen lesz a filmben - egyébként ha belegondolsz a 37 éves Mike-nak akár lehet egy 20 éves fia is :)

Mielőtt ezzel kapcsolatban elindulna a találgatás elmondanám, hogy Z rendkívül meglepő nyilatkozatot tett, mely szerint ő még nem áll készen a gyerekvállalásra :))

b írta...

Hűűű! És még Z mondta, hogy le van/volt maradva 1-2 évvel kinézetileg a korától. Na csak ne panaszkodjon! (bár kicsit igaza van :D)
A filmben nem 20 évest játszik a srác. Vagy igen?

Miért meglepő a nyilatkozata?? Teljesen egyet értek, egy 21 éves fiú fiatal a dologhoz :)

;o) írta...

jesszusom, miért kellene neki(k) még gyerek?
Éljenek, érjenek, tanuljanak....gyereke lehet még tizen, huszon év múlva is....

Fant írta...

Ironizáltam, értsd: "meglepő"!! :))
Nehogymár komolyan vegyétek, jesszus, ezentúl inkább fel sem hozok ilyesmit :))

Egyébként szerintem meg nincs igaza Zac-nek a külsejét tekintve, pont úgy néz ki, mint egy normális 21 éves srác, illetve a HSM szériában végig teljesen korának megfelelően nézett ki - jó, nincs térdig érő szakálla ez igaz :)

Nem, biztos nem 20 évest játszik, de akár játszhatna :))

;o) írta...

Nem, nem, nem.
Fant nem értessz!
Nem rád gondoltam ez esetben, hanem, hogy ki az a marhavagon, aki egyátalán ilyen kérdést feszeget Znél, a jelenlegi helyzetében? Kérdezhetett volna okosabbat is.....

Ne legyél már ilyen. Bántottalak valaha is? ;o)

b írta...

Én sem rád értettem Fant!!! A kérdező a nem normális.

A filmekben a szerephez Z a korának megfelelően nézett ki, (bár szerintem a 3-ban már "túlkoros" volt), de az igazi korához képest fiatalabbnak. Mostanra azért már utol érte magát :))

Névtelen írta...

Iakolás korában Z tényleg fiatalabbnak nézett ki a koránál, de 18 éves korára teljesen utolérte magát, a HSM-ben annyinak nézett ki, amennyi a valóságban volt...és a 3-ban lehet, hogy túlkoros, mivel a karaktere 3 évvel fiatalabb:))

Őszintén szólva ezt a Sterling nevű srácot fiatalabbnak néztem magamnál.

Fant írta...

Ja, jó :) Elbeszéltünk egymás mellett, de megnyugtattatok - bocs :)

Z: abszolút egyetértek LL. És a srác, nos igen, na ő már tényleg fiatalabbnak néz ki a koránál, úgy kb 5-6 évvel szerintem :)

b írta...

Bizonyos kor felett ez nagy előny :D

Fant írta...

Ez igaz :) De a srác még nincs abban a korban :))

b írta...

Igen, ez most még hátrány neki gondolom :)