2009. ápr. 29.

Újra 17 Madridban

Zachary Efron már megint egy újabb állomást "tudhatott le" új filmje, a "17 Again" népszerűsítési körútján, egyúttal jelen állás szerint az utolsót - Madridban(bár én személy szerint nem lepődnék meg egy japán, vagy kínai úton se...).

Távol kedvesétől, édesanyujával érkezett Spanyolországba a szépfiú, ahol tegnap, azaz április 28-án reklámozta a mozifilmet. Először a hivatalos fotózáson vett részt egy észvesztő kockás ingben, maxpontos frizurával és nagy mosolyokkal. Azt hiszem, kifogástalan, nem? :)


Ezután a 21 éves világ kedvence, spanyol rajongóival találkozott kedvesen, akikkel készségesen beszélgetett, dedikált és akikkel természetesen fényképezkedett is.


A nap végére maradt a legfontosabb esemény, az elmaradhatatlan díszbemutató. Zac valószínűleg úgy gondolta, hogy a sok lazaság után egy kicsit érettebb megjelenéssel örvendezteti meg a népet, amihez alapkellék az öltöny+lakkcipő+ nyakkendő kombináció, de a képlethez elmaradhatatlanul hozzátartozik az oldalra fésült/zselézett séró is.

Nem úgy varázslatos, mint a photcall-on, de nekem tetszik. :)
Sármos, szexi, jaja, nálam befutó Mr. Efron. :)


Képek Róla az események sorrendjében: ITT, ITT és ITT!

7 megjegyzés:

Fant írta...

Szóval nálad zselézett hajjal is sikert aratott, Ditta :) De azért a laza cucc csak megnyerőbb volt a számodra talán, mintha ezt venném ki :)
Nem tudom, de ez a haj, hát furcsa, nem a legjobban sikerült szerintem :)
Mindenesetre a komoly arcával búcsúzott Európától.

Japán, Kína: én is simán el tudom képzelni, láttuk mekkora ováció fogadta őket a japóknál is, érdekes lenne, ha pont oda nem küldenék. Lehet, hogy majd jóval később, mint a HSM 3 esetén.

;o) írta...

Igen. Szépfiú. Imádom ezt a kamaszos stílust és a friss haját...

Most akkor tulajdonképpen véget is ért a promó körút vagy csak pihi van? Na jó nem csinálom ezt tovább veletek, végülis láttam a menetrendet már valahol itt a blogon. Utána nézek újra....meg újra....

Láttam a híreket a londoni reptérről....lassan hazaér....gondolom már várják nagyon ;o)

Fant írta...

Elvileg véget ért a promó ;o), a németek sem tudnak több állomásról. Csak Ditta azt sejti, hogy Japán még nem egy lefutott meccs ilyen szempontból, amivel én egyet is értek :) De elvileg nem tudunk több hivatalos állomásról.

;o) írta...

Fant megvan már az új Explorered?
Képzeld sikerült megtalálnom az új könyvet, de nem tudom leölteni, mert hiába regisztráltam, azt mondja a check in-nél, hogy a cookiek nincsenek engedélyezve. Már a beállításoknál is engedélyeztem mégis mindig ugyanaz a hibaüzenet.
Mi a franc lehet?

;o) írta...

talán mégsem kellett volna újba fognom?

Andi írta...

Na ezt a részt majd holnap nyugodtan végigcsemegézem :))

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Megvan, telepítve van, de, hogy őszinte legyek még nem barátkoztam vele.
Csak azt tudom javasolni, hogy próbáld meg a mozilla-n keresztül letölteni... nincs más ötletem...