2009. ápr. 21.

A tizenhetes munkatársakról

A ifjú Zac Efron számtalan interjút, beszélgetést "zavart le" az elmúlt időszakban, és a "17 Again" promóciója alatt a The Herald Sun is leült Vele beszélgetni.



Ebben a filmben fel kellett zárkóznod a többi színészhez, például Thomas Lennon-hoz. Hogy sikerült?
Zac: Őrületes volt. Tom-ra jellemző a spontaneitás és nagyon oda kell figyelned rá, mert sosem tudhatod a reakcióját. Az improvizáció jó móka, a spontaneitás pedig nagyon valóságos, mert olyan, mint maga az élet, tehát nagyszerű volt Tom-mal forgatni, és nem rossz vele tölteni az időt munka közben. Mindig keresi a vicces időtöltéseket, vele egy beszélgetés sem unalmas.
És Leslie Mann...most már rajongsz az idősebb nőkért, miután…
Zac: Leslie-vel dolgoztam? Igen. Ő nagyszerű, elképesztő, és nagyon egyszerű volt kapcsolatot teremteni vele...és nagyon vonzó.
És az sem rossz, hogy megismerhetted a családját, tudván, ki a férje.
Zac: Igen, tudod, van egy jelenet, amiben együtt táncolunk, a film egyik legromantikusabb része. Nem tudtam, mire számítsak, kicsit izgultam. És aznap reggel ott volt a forgatáson Judd és az egész család. Gondoltam, nagyszerű, bemutatkoztam. Elég vicces volt, de fokozta a nyomást.
Direkt azért jelenetek meg, mert tudták, hogy az a jelenet következik?
Zac: Biztos vagyok benne. De igazából nem tudom.
Mondtad Judd-nak, hogy ha szereplőt válogat a következő filmjéhez, mindig elérhető vagy?
Zac: Igen. Tudja, hogy szívesen dolgoznék vele, bármikor vállalnám.

De a népszerűsítés keretében nemrég egy fotózást vállalt egy másik úriemberrel, Matthew Perry-vel, az idősebb Mike O'Donnell megtestesítőjével. Még néhány képet ITT nézhettek meg az USA Today-nak készült fotósorozatból, sajnos erősen védjegyezve. De azért jól festenek együtt! :)


Az interjút fordította: LinkLuvor.

5 megjegyzés:

Fant írta...

Látom minden riportert csak a csókjelenet érdekel az egész filmből, nos reméljük nem lesz ez így valahányszor megcsókol egy nőt az éppen aktuális filmjében :)

Névtelen írta...

Most ez az idős-fiatal kapcsolat gondolom újnak tűnik nekik, de remélem, a jövőben érettebb közönséget érdeklő kérdéseket tesznek fel. Mármint nincs vele semmi bajom, de az, hogy ennyire hangsúlyozzák, olyan érzést kelt, mintha csak ez érdekelné a rajongókat.

(f.é.) írta...

A csók ezesetben igen jelentős szerepet kapott.:))LL,ne legyen olyan érzésed,de bizony sokukat ez is érdekelheti.:))

Névtelen írta...

Nem vitatom, hogy nagy szerepet kapott, csak ha ha túlhangsúlyozzák, mások azt hihetik, hogy az egész film arról szól.

Fant írta...

Túlságosan is kardinális kérdést csinálnak a riporterek ebből a jelenetből, nem hinném, hogy ne lenne más, amiről beszélgetni lehetne a film kapcsán. Megkérdezik egyszer vagy kétszer, oké, nem minden filmben van ilyen, de, hogy minden interjú erre legyen kihegyezve azt én is túlzásnak érzem.