2009. ápr. 3.

Sucker Punch hírek

A már előző bejegyzésben emlegetett Zack Sydner rendező úr szavait fogom a következőkben idézni, mert szorosan kapcsolódik a mi Vanessánk-hoz, akit majd egy hónapja hoztak hírbe a direktor legújabb mozifilmjével.

Ugyan Zack Sydner legutóbbi filmjét, a Watchmen-t még csak nemrég mutatták be és kezdték el játszani a mozik, a Warner Brosh. stúdió és a rendező máris új projektbe veti bele magát, ez pedig a Sucker Punch lesz.

A film egy újabb komor, sötét hangvételű, erősen korhatásos mozi lesz, melyben 5 fiatal tehetségesebbnél tehetségesebb színésznő alakít majd főszerepet. Vanessa Hudgens, Evan Rachel Wood, Emma Stone, Abby Cornish és végül Amanda Seyfried helyett, Emily Browning mind beszélgetésekben áll munkával kapcsolatban. Snyder elmondása szerint már mindannyian nagyon közel állnak szerződéseik véglegesítéséhez.

Mindannyian szuper izgatottak, hogy ilyen szaftos, mentális nehéz karaktereket kapnak, plusz hogy harcolniuk kell. - nyilatkozta a napokban. Szükségünk van megkötni a szerződéseket, mert rengeteget kell edzeniük a harcokra.

Ez pedig mind roppant izgalmas jövőt sejtet látszani! Uccu neki! ;))

Forrás: Entertaiment Weekly.

5 megjegyzés:

Fant írta...

Nagyon jól van!! Ennél hitelesebb megerősítés nem is kell! Én úgy gondolom, hogy mostmár a szerződés aláírásáig vezető úton csak egy lépést kell megtenni, de ennek a lépésnek már neki is lendült V, úgyhogy a legjobbakra számítok.
És hát el is tudom képzelni, hogy izgatottak, de én is, ahogy mindannyian, gondolom :)
Lesz harc is? Na kérem, izgalmasabb ez, mint vártuk, Vanessa verekedni is fog a filmben - ennél távolabb nem is kerülhetne Gabriella szerepétól.
Jó lesz ez, nagyon jól alakul, ez igazán nagy dobás lehet neki.
Game on :))

pucca írta...

egyetértek:::))
Hajrá Nessa:)

Névtelen írta...

Ditta, ezek szerint nem ment át tegnap az a 3 ford? Az egyik ilyesmi volt.
Annyi biztos, hogy ez hatalmas váltás lesz Gabriellához képest, ezek szerint Sa5m csak átmenet:)
Ez lehetőség az áttörésre, várom:))

Fant írta...

Szerintem is ez lehet az a film és szerep, amit annyira keresett, egyetértek teljesen LL.
A nagy áttörés, izgalmas lesz, jó sztori, jó rendező, csupa nő a fedéldezeten ráadásul :) Ami amúgy Sydner-től szokatlan, pont az ellenkezője a felállás az eddigi sikerfilmjeiben.

(f.é.) írta...

Go-go-go,remélhetőleg az 5.db B52-es bombázó egyikének a már megkezdett karrier ívelése további magassági számokat is meghódít majd!:)