2009. ápr. 23.

Zárt ajtók mögött :)

Egy über-hot Vanessa Hudgens mutatta meg magát West Hollywood-ban április 21-én a rá váró paparazzóknak. A 20 éves leányzót egy Diesel üzletből távozva kapták lencsevégre egy hosszú, kockás ingben, amit mini-mini sorttal viselt.

És azokat a híres, hosszú, formás lábait még legújabb cipellőjével is kihangsúlyozta, amiket már azon az emlékezetes(kinek miért persze :]) hétvégi Los Angeles Lakers meccsre is felvett.


Kedvese, Mr. Szívtipró, halandói nevén Zachary Efron másnap, április 22-én, délután tűnt fel LA utcáin. A 21 éves "17 Again" csillag egy stúdióból távozott szépséges autójához, amikor a vakuk beindultak.

Zac rendkívüli lazára vette a figurát, laza póló, laza gatya, bár azért a sapival nem vett le százszázalékosan a lábamról... mondjuk, valószínűleg nem is ez volt a célja, igaz? :)

Akkor már inkább Nessának tetsszen. És feltehetőleg, volt alkalma neki is megmutatnia magát, ugyanis a Hollywood.TV Twitter-es oldalán a Föld napján, estefelé ezt tette közzé:

"Zac Efron épp most sétált be Vanessa [Hudgens] házába... Vajon mit csinál a szerelmespár a zárt ajtók mögött?” :)

Képek Baby V-ről ITT, Zachy-fiúról pedig ITT!

Forrás: JJJ; Celebrity Gossip.

62 megjegyzés:

Fant írta...

Extra mini és extra észbontó :))
A zárt ajtók mögött? :) Nos, szerintem először is a sapka miatt Z meg kellett hallgasson egy pár perces hegyibeszédet a divatról, mivel Dittához hasonlóan Vanessa-t sem hiszem, hogy túlságosan elkápráztatta volna ezzel a sapkával :))

b írta...

Gondolom az volt a béna álcája.
... majd evett egy kis gofrit.

Unknown írta...

Gofri?:) Vagy csak V-t kajálta :))

Fant írta...

Gofri, na ez jó :))
Gondolom miután megvolt a lelkifröccs, és Z kellően elszégyelte magát a sapkával kapcsolatban sütöttek egy kis gofrit :))
Andi pedig ismét elnyomta :))

Andi írta...

ne mááá:(( hogy az a jó.....

Fant írta...

Semmi gond :))) Még jó, hogy túl nagy különbség nincs a két megjelenített név közt, így aztán képben vagyunk :))

Andi írta...

Köszi Fant:) Fel sem tűnt, csak most, hogy jelezted :))
Zűrös egy némber vagyok - ez meglátszik a "nyomokból" is :))

Andi írta...

Különben, megszüntethető valahogy az az andrea cuccos, hogy végre ne kavarjon be nekem ?:)

Névtelen írta...

A sapi nekem se jön be.

Aranyos ez a gofris dolog...egyébként a "zárt ajtók mögött" kifejezés szerepel egy jövőbeli fordban is:)) De itt valószínűleg inkább "kajálásról", mint iszogatásról van szó:))

Andi írta...

Nekem bizony tetszik a sapi :))
Hihi :)

Névtelen írta...

Andi, annyit tudok javasolni, hogy az első kommented mindig nézd meg előnézetben.

Ditta, a twitteres link nem mükszik.

Andi írta...

Köszi LL :) Igen - most nekem is pont ezen kattogott az agyam, ami persze nincs is :))

b írta...

MErt a másikban iszogatásról?

Fant írta...

Mindenképp kajálásról van szó szerintem is :)) Várom a fordot, ígéretesnek tűnik, azáltal különösen, hogy benne van ez a kifejezés :)

Andi, LL tippje teljesen jó, én is mindíg alkalmazom :) Van egy ötletem azon kívül is, mégpedig az, hogy annál az e-mail címednél, amelyikhez andrea van beállítva, mint megjelenítendő név, egyszerűen csak állítsd be azt, hogy Andi és akkor minden esetben ezt látjuk :)

Andi írta...

Értem Fant, köszi a tippet :))

Andi írta...

Na megnézzük miami....

Unknown írta...

?

Andi írta...

...hát igen, ha időben észre veszem...

Andi írta...

Jó éjt!

Névtelen írta...

A GQ-ban volt valami olyasmi, hogy, Z él a korához lehetőségekkel, de csak zárt ajtók mögött, szűk baráti körben iszik.

Fant írta...

Köszi a GQ-s előzetest, LL - ahogy néztem egyébként érdekes interjú lesz az, stílusát tekintve mindenképpen.

Z az ő népszerűségével nem is tehetné meg azt hiszem, hogy a nagy party-kat látogatja, noha nem is olyan tipusú ember, ahogy már nyilatkozta is. Ez a mód úgymond őszintébb is, nem a muszájnak szól, hanem annak, hogy összejönnek és tényleg jól érzik magukat. Szimpatikus hozzáállás számomra.


Látom Andi nem igazán jön össze a dolog :)) Milyen szolgáltatónál van az andreás mail-címed?

Névtelen írta...

*a korával járó lehetőségekkel - bocsi

A stílusán én is nagyon csodálkoztam, ilyen őszintén Z-t sztem még nem hallottuk beszélni erről az életről, de majd akkor megbeszéljük, ha kész lesz a ford.

Zac szerint túl sokan rontották már el előtte a karrierüket az állandó bulikkal, ő nem követi őket. Baráti körben meg egész más a hangulata.

b írta...

És a szűk baráti kör valószínűleg nem is a sztárt látja, hanem ZE-t a srácot.

Andi írta...

Az andreás a gmail-nál van Fant :)

Andi írta...

Az Andi-s pedig a freemail-nál, de majd figyelek :)

Fant írta...

Természetesen LL, bővebben, ha kész lesz és hivatalos lesz :)

És Z-nek nagyon is igaza van ezzel kapcsolatban, ha belegondolsz. Rengetegen, akik gyereksztárok voltak, vagy nagyon fiatalon jött a siker, elzüllöttek, a munkák elkerülték őket, viszont a magánéletükkel a címlapokon voltak - mindez Z szeme előtt zajlott, tanul belőle, ami nagyon helyes.

B, azok a barátok még valószínűsítem, hogy a sztárság bekövetkezte előttiek.
Ezt érinti is egy interjúban, amit egy ideje már megcsináltam, de még nem került közlésre. De amit várunk nagyon türelmesen :)

Andi - gmail, oké, abban szaki vagyok :)) Nos: Beállítások (katt), Fiókok, adatok szerkesztése, név: a fehér mezőbe írd be, hogy Andi, pöttyözd be, változtatások mentése és már kész is :) Így a nevedre ha kattintunk itt a blogon, a jelenlegi adatok valószínűleg nem jelennek meg, de a neved ugyanaz lesz legalább, mintha a freemail-es címeddel lennél itt :))

b írta...

Én is azt gondoltam, hogy régiek lehetnek. És V is nyilatkozta már, hogy nem járnak bulizni, de valamelyikőjük házában sokszor összejönnek.

Nem is mondtam még, hogy láttam hsm3-as ajándék szatyrot is már.

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Andi írta...

Köszi szaki :)) de én tényleg bonyolult vagyok :(. Mindent úgy tettem, ahogy....:) az eredmény látható, egymás után 4X :(

Fant írta...

Andi :) Annyira tudtam, hogy te próbálkozol, de ha az előnézetet használod kevésbé szembetűnő a dolog négyszer :) És különben: amint ide belépsz és be vagy jelentkezve a mail-be is, rögtön írja kékkel, hogy milyen néven írsz :) És a gmail milyen nevet ír ki a csevegésnél?
Azt még el tudom képzelni esetleg, hogy mivel ide már regisztrálva vagy Andiként egy e-mail címmel, egy másik címmel már ugyanolyan néven nem enged írni - de az mondjuk csak találgatás :)

Ajándék szatyor? Hm, nos ez már kevésbé lep meg, inkább az a fura, hogy eddig ez nem volt :) Azok után amik korábban felsorolásra kerültek :)

Mi lehet vajon Dittával? Második napja nem látjuk, feltételezem, hogy nem ideális a napcsi sütizési időtartama :)

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Fant írta...

Látom nem akar összejönni, inkább hagyjuk :)) Ez a sok törölt komment tiszta frusztráló.
Figyu: rögtön mikor ide belépsz, megírod a kommentet - a identitás választásánál ott van szépen kékkel, hogy jelenleg milyen néven írsz :) Ha ott nem a kívánt név szerepel, a kommentben sem az fog.

Névtelen írta...

Enged ugyanazon a néven írni, én már megcsináltam a sajátom:)

Ditta lehet, hogy a New Moont olvassa.:)) Én is ma kaptam meg, letehetetlen. De attól még jelentkezne mondjuk:) Lehet, hogy neki is rosszalkodik a nete - bár az enyém meg lett javítva mára, ezúttal tesóm által.

Andi írta...

Persze, hogy tudtad :)) Ilyen lökött csak én lehetek :))
Igen kiírja a nevem , de már csak akkor mikor elküldtem a commentet :(:)freemail= Andi, gmail= andrea, és, hogy hogy történhetett ez, ne is kérdezd:)) A gmail a csevegésnél Andi néven ír ki :)
Most akkor Miami :))
Résen lenni....:))))

;o) írta...

Sziasztok!

Az előbb kaptam egy videót, az új Tisdale szám videóklippjével.
Nekem nagyon tetszik, rögtön eszembe is jutott V és a zenei karrier és hogy Fant mit háborgott össze, mint a tenger...

Azért látom V körül is alakul az élet, remélem az év második fele, neki is csupa szuper dolgot tartogat majd, és persze áttételesen a rajongóknak is.

Ma délután meg nézegettem a híreket és a CGG-n láttam egy bejegyzést Z-ről és egy szőke barátjáról. Nézzetek már rá, hátha ott van még: szerintem nem ő van a képen. A fickó absolút úgy öltözik, de nem ő....

LL fordítom a GQ-t, kegyetlen neéz, de imádom a kihívásokat...helyenként felmerült bennem, hogy nem hagyhatja el Z száját ilyen szó....úgy tűnik ma a szkeptikusságom erősen teret nyert...

;o) írta...

Bocsi, az első bekezdést nem fejeztem be: szóval, hogy Fant mit háborgott V menedzsmentje miatt és tessék... hol van ilyenkor (is).

Nem szeretem bevallani (főleg itt) ezeket a dolgokat, nehogy megbántsak valakit: lehet, hogy csak azért mert Tisdale zenei világa közelebb áll hozzám, vagy csak V utolsó albuma nem vett le a lábamról, de szerintem ez a klipp a maga nemében verte V utolsó albumának klippjeit. Nagyon profi. Csak ilyet kívánhatok a mi darkos tündérünknek is....

b írta...

:o) az első beírásod utolsó bekezdését kifejtenéd kicsit? :)

Andi írta...

Andi próbálkozott - bejelentkezési gondom volt :( a törölt elemek én vagyok - vállalom :))
Senkit ne frusztráljon :))

;o) írta...

b mire gondolsz? A GQ-ra?
Nem akarok poént lőni....
Még nem is teljsen biztos, hogy a helyén vannak a dolgok, de időnként elég "vadas" a megnyílvánulás és nekem olyan érzésem van, hogy ezek nem Z szavai.
de várjuk meg a végét....
Borzasztó nehéz nekem fordítani azt a cikket, mert amerikai....nagyon amerikai.... és az én nyelvtudásom azért messze elmarad LL tudásától. Viszont imádom ezt a fajta kihívást és élvezem mindden sorát.
Kiseb-nagyobb bekezdésekre bontottam a 10 oldalt és jövök-megyek a bekezdések között. Ha az egyikbe belefáradtam, kezdem a másikat és majd visszatérek.

b írta...

Köszi, válaszoltál a kérdésemre :)) Mert nem arra gondoltam, hogy mit mondott :)

Névtelen írta...

;o), szívesen segítek, dobj egy mailt, ha kell valami:)) Egyébként az amcsi szótár hasznos?

Igen, nagyon-nagyon elüt attól, amit eddig láttunk/hallottunk, de Z is csak ember.

Fant írta...

Örülök, hogy jó a neted LL! Bízunk benne, hogy ki is tart sokáig. Szóval olvasásra tippelsz? Lehet :) Nekem még az is megfordult a fejemben, hogy el van havazva tanulnivalóval - bárhogy is, reméljük nincs lelkiismeretfurdalása :) Nameg azt is, hogy ránk néz azért hamarosan :)

Üdv ;o), jó látni! :) A háborgásom azért nem minden ok nélküli, bár ami V filmes karrierjét illeti (ami a fontosabb) most meg vagyok elégedve a menedzsmentel, de azért ezt csak halkan mondom, nehogy aztán túlzott elégedettség töltse el őket is :)
Szó mi szó, ezen a téren kedvem szerint alakulnak a dolgok, hála a jó Égnek, Vanessa kiváló lehetőségeket kapott, a Szépséges ráadául teljes titokban ment, amivel végképp elégedett vagyok, mert ez azt jelenti (akár), hogy szépen a háttérben folynak az egyeztetések (amiknek természetesen a háttérben kell folyniuk) és bármikor számíthatunk valami jó hírre.
És így van, ami neki jó, nekünk is jó, újabb cikkek, interjúk, fordítani, olvasni, a végén majd mese :)

V és Ashley és a zene: nos, el kell ismerjem én is, hogy ez a klipp brutál profin sikerült, és magasan verte V klippjeit. Ahogy ez a hangzásvilág is közelebb áll hozzám, mint V legutóbbi albumának helyenként elektronikus irányvonala - bár megbarátkoztam azzal is, mondjuk, ha nem Vanessa lenne az előadó valószínűleg nem figyelnék azokra a dalokra.
És azért a menedzsmentel szembeni kritikám itt még fennáll, hiszen ennél ütősebb anyagot is össze lehetne hozni, a klippek pedig egyértelműen lehetnének jobbak. Meglátjuk milyen lépések történnek ezen a téren, itt kapkodni nem kell, lényeg, hogy vannak új filmes projektek.

A GQ biztos jó lesz, bárhogy is csináljátok, ha közben kooperáltok is, abból csak jó sülhet ki, várom türelmesen :)

Andi, világos, hogy te voltál :)) Én már elvesztettem a fonalat, a gmail, ha Andit ír ki a csevegésnél ide is azt kellene, érdekes egy géped van, bár ez nem egy kimondott újdonság :))

GQ - van ezzel kapcsolatban egy nézőpontom, majd kifejtem, ha meglesztek a forddal :))

xdittax írta...

Na sziasztok!
Nem vesztem el végleg(bár beteg vagyok, és ha így folytatom a hangom elfog). :) Nem olvasok, és nem tűnt el az internetem sem, csak a délutánomat nem itthon töltöttem, sajnálom.

Viszont már én is szembetalálkoztam a GQ-val, és az It's Alright, It's OK-val. És mindkettővel kapcsolatban felemás érzéseim vannak.

Átfutottam a Mr-rel készült cikk netes verzióját, és alapvetően persze ugyanaz az a gyerek. De természetesen mindenkinek föltűnik, ha kicsúszik a száján egy-két olyan szó, amit a mai világba a legtöbb ember csak úgy f*sik ki magából. :) Személy szerint én is elhúzhatom rajta a számat, viszont egyértelműen nem tudom ezért elítélni. Kicsit el tudott lazulni, jobban elengedte magát, és néha meg-megengedett magának egy egy olyan kipontozni való szavacskát, amit valószínűleg nem használ sokat, de adott esetben néha éppen az fejezi ki legjobban azt, amit gondol.

Ashley új zenéje. Nem maradéktalanul nyerte el a tetszésemet. Klassz szám szerintem is, és én mindig is szerettem Ash zenéjét, bár egyelőre még nem érzek túl sok változást. Ez is számomra egy a sok mai zene közül, bár ennyi erővel egy kicsit Vanijé is ilyen. Valóban látszódik, ill. érzdőik rajta példaképei hatása(bár még a HSM3 alatt vette fel az albumot); Katy Perry, Pink, Gwen Stefani, tényleg csajos, rockos, de az eleje nagyon nem tetszik, a szöveg pedig szerintem kicsit lapos. Az első refréntől azonban tudom élvezni a számot. Talán csak mindig az szúr engem, hogy ő már 24...

Hmm, a klip pedig szerintem jó. Nem ájultam el, vannak benne dolgok amit zavarnak, bár a szitu tetszik, igazából Ashley "alakításával", "előadásával" nem vagyok benne megelégedve teljesen.

De nagyszerű lány, szívesen hallgatom én is. :)

b írta...

Nem ismerem a cikket, de azt gondolom, hogy nincs azzal semmi baj, ha kiderül, hogy nem lóg ki az emberek közül, ugyan olyan dolgai (botlásai) vannak, mint bárki másnak. Eddig amúgy is kicsit "túl jófiús" kép alakult ki róla szerintem. (Márpedig ő nem Troy Bolton :P)

Névtelen írta...

Egyébként szerintem nem bántasz meg senkit, mindenki elmondhatja a véleményét kulturált stílusban.

Szerintem ezzel a videóval Ashley a felnőtt létét akarja hangsúlyozni, ő is távolodni akar a Disney-től, új oldalról mutatkozik be. Nekem is tetszett a videó, de nem hasonlítanám össze a Sneakernight-tal, egész más a kettő stílusa és témája.

Fant írta...

Semmi baj, Ditta, csak a szokásos aggódásunk feléd, de csak mert kedvelünk :)
Jobbulást!

GQ: jó, elmondom most akkor, amit gondolok a stílusról, aztán majd újra, mikor kész lesz a cikk. Szerintem ez a lap egy ilyen brutál férfias és szemellenzős, tesztoszterontól dübörgő intejút akart készíteni, amolyan nagy macsósat, értitek. Z pedig még rá is tett egy lapáttal, bizonyítás, hogy mekkora férfi, és, hogy mennyire nem a Troy féle makulátlan gyerek.

A káromkodást manapság a legtöbben kötőszóként használják, nem az a furcsa nekem, hogy káromkodik, hanem, hogy egy interjúban ilyen sűrűn teszi. Érdekes mindenképp, nem rossz attól, csak furcsa.
Persze én a tartalmával nem vagyok tisztában, csak a JJ-n látott részletekből ítélek.

Ashley-vel kapcsolatban arra célzol, Ditta, hogy 24 éves korára már jobban kialakult zenei stílussal kellene rendelkeznie?

V zenéje: igen, igen, mai, de egyben alkalmas arra, hogy ezért játszák a rádiók, stb. Számomra csak az előadó emeli ki a dalokat a sok mai dal közül.

A klipp: látod, én ilyen szempontból nem vizsgáltam :) Viszont látványra, megjelenítésre nagyon jó, kisfilm szerű - oké, kicsi túlzással.

Ugyanakkor valahol egyetértek veled LL, hogy alapvetően más jellegű dalokról beszélünk, így a klippek is eltérőek kellenek legyenek...

xdittax írta...

Nem tudom, igazándiból nem tudom, melyik a jobb (tulajdonság): ha eleve csúnyán beszél, vagy ha azért teszi, amiért mondod Fant.

A másik dolog viszont, amire elfelejtettem reagálni. ;o) fölhozta azokat a megjelent képeket Zachy-ről, amint egy szőke hapikával intézi dolgait LA-ben. Hát nekem si első pillantásra leesett az állam.., mi van, hogy ez Ő lenne? Alaposan átfürkésztem a képeket, mondom ez kizárt. Oké, hajszín, és sapka, képzeltbeli pipa. Esetleg még pipát kapott a cipő és a póló, ha nagyon akarom a napszemüveg és a dzseki. De a nadrág, na és ami mögötte van...;) Nem olyan mozgás, nem olyan kezek, nem olyan arc. Hogy leellenőrizzem, csak én látok furcsaságot, mentem a fórumokra, és rá kellett döbbennem, mások is így látják a dolgot. Szóval én nem akarok ezzel foglalkozni a főoldalon.

De azért vicces lehetett szegény fickónak. Vajon sejtette minek/kinek nézik, vagy gazából, ez is volt-e a célja? Mit gondoltok? :)

;o) írta...

Nanananana

Nem a káromkodásra gondolok elsősorban, abból már volt egy fordításom nemrégiben.
LL az első meglpődés a Penn sztorinál volt.
És ne értsétek férre, nekem semmi bajom a cikkel és főképp nem a fickóval....csak ez most más.
A tesztoszteront egyelőre nem érzékelem, de ki tudja mi lesz még itt a végére.....én nem bánnám, ha megvadulna ;o)úgy még izgalmasabb.

A CGG ejegyzést megnéztétek esetleg? Mi a vélemény?

Ditta, a Tisdale féle muzsika mondanivalója annyira egyszerű, mint az ék, mondhtani egy kaptafa az összessel - és ide kedvencemet Pinket is sorolom. Oly annyira hasonló a dolog kettejük között, hogy Pink So what c száma akkoriban jött ki mikor a válását kimondtk és tulajdonképpen hasonló módon dolgozza fel a szakítást, mint Tisdale most. Nem keresem általában a szöveg értelmét. Talán mert nem is tudok anyira angolul, hogy erre odafigyeljek ennyire konkrétan. Nekem a ritmus, a dallam fontos. Hogy lekössön első perctől, és az igazság az, hogy lehet, hogy igazad van és az első sorok nem túl érdekesek, de a klipp azthiszem annyira lekötött, hogy már csak a refrénnél ocsúdtam fel. Szerintem jó. Jó a zene, a klip nagyon ott van. Jó kezekben van a kiscsaj. Már az előző klippjeiben is érezhető volt a gondos kéz.

Fant írta...

Szerintem a káromkodás alapvetően önfegyelem kérdése, de különben nem gondolnám, hogy Z spontán ilyen mennyiségben szórná ezeket a szavakat. Nyilván alapvetően az a rosszabb, ha eleve csúnyán beszél. Furcsa most ez az interjú, de szerintem az van mögötte amit írtam, és így már érthető.
De gondolj csak bele: oké, mondjuk eleve csúnyán beszél, tegyük fel; nade akkor, az eddigi interjúi miért mutatnak egész más képet? Szerintem ez csak annak az interjúnak szól.
Azért reméljük nem élte bele annyira magát, hogy az interjúról kifelé jövet, mondjuk lezúzzon egy parkolójegykiadó automatát :)

Én úgy gondolkoznék azokon a képeken amiről beszéltek, de nem tudom miről van szó :) Egy linket kaphatnék esetleg, hogy képbe kerüljek?

xdittax írta...

Igen, egyet is értek Veled, meg nem is ;o) Ashely-t illetően. Gondos kézben van, és most már videóklipjeinek rendezője nem csak a munkáját felügyeli, hanem személyes életét is, hiszen a napokban kiderült, hogy egy párt alkotnak.

A Pinkes párhuzam, amit már mindannyian észrevettünk, valóban nagyon érzékelhető, de azért Pink a legkegyetlenebb - a szó jó értelmében - szakítóhimnuszt alkotta! Ráadásul, ahogy már fentebb is írtam, Ashley igazából a dalt, amikor felvette, még javában együtt volt Jared-del. Most már valóban aktuális a dal értelme Ashley-nek, de nekem alapvetően ez nem jön ki a videóból, bár kétségtelenül fantasztikusan megalkották, és tényleg van hangulata és története. :)

A CG-os híredhez már írtam, csak akkor úgy néz ki átugrottad ;o)

Pusza: Ditta

;o) írta...

Kedvet kaptam tőletek a Twillighthoz.
Imádom ezt a filmet.
Hátborzongató, de minél töbször nézem , egyre jobban borzongani akarok tőle. És ez a furcsa szerelem.....

xdittax írta...

Sajnálom, Fant, már le is törölték a hírt az oldalról, de még megpróbálom valahonnan előkotorni a kedvedért. :)

xdittax írta...

Két képet találtam Neked egyelőre, EZ profilból, EZ pedig előröl.

xdittax írta...

Teljes képtelenség.Egyébként nagy okosan rájöttem, ha a linkben a 4239 után lévő számot változtatod, jönnek a képek, Fant. :)

Fant írta...

Köszönöm Ditta :) Szerintem távolról sem hasonlít, egy kicsit sem, alacsonyabb, nem kisportolt, sokkal-sokkal előnytelenebb külsejű, mint Z, hogy úgy mondjam. Ha nem hívjátok fel rá a figyelmemet, hogy sokan összekeverték ezt a srácot vele, nekem nem tűnik fel semmilyen hasonlóság.
Szóval abszolút mértékben egyet tudok érteni Veled: teljes képtelenség :) Hogy aztán az öltözködésbeli hasonlóság tudatos vagy véletlen.. azt nem tudom. Egyrészt, lehet, hogy egy nos, rajongó, aki ebben szeretne rá hasonlítani, másrészt lehet egy totál civil, akinek lövése nincs arról miért fényképezik, harmadrészt viszont, akkor miért hord ekkora napszemüveget. Negyedrészt: odát a fotósok mindenkiről azt hiszik, hogy nagy sztár, aki nagy napszemüvegben rohangál? :) Ötödrészt: el tudom képzelni, mikor a paparazzik vitték a képeket a főnöküknek, hogy nézd főnök, lefotóztuk ma Zac Efront, a főnök vághatott egy fejet rá, mikor a képeket meglátta :)
Számolást befejeztem :))

b írta...

Z nyiszletteb :) persze jó értelemben. Gondolod Fant, hogy tök véletlenül akadt a srác kezébe egy ilyen satyek meg egy ilyen napszemüveg, ráadásul egyszerre, és hirtelen felindulásból indittatást érzett, hogy felvegye mind a 2-t? :))

Fant írta...

Zac sokkal szálkásabb, mint ez a srác, ez még így bő cuccban is egyértelmű :)
Nem tudom, végülis az előző kommentem második és harmadik pontja vonatkozik ide akkor :) De tényleg nem tudom... jogos különben,
És szerinted egy elvetemült rajongó, vagy valami más talán? :)

Andi írta...

A 23:20:00 törlés már nem én voltam :))

Andi írta...

Én még csak nem is részletezném miért nem Z a "teljes képtelenség" kép...ez amolyan ráérzés...:))
Egyszerűen az nem Ő és kész...nincs ott az ami Z....ennyi :)) Csak így lazán :))
Na pá :))