2009. ápr. 7.

Szerelem első látásra ♥


Zac elsőre azt a kérdést kapta, hogy mivel nagy zenerajongó, mégis kiket szokott hallgatni. Erre ő elővette kis kütyüjét ellenőrizni - amin legalább 400 sms van, de újra elmondta, hogy nincs fent a Twitter-en - és lejátszotta a Madcon- Beggin című számát.

Majd a 7 éves Ashley kérdése következett, aki azt szerette volna megtudni, hogy kedvesével szerelmük szerelem volt-e első látásra.

Zac válaszában pedig elmondta, szerinte abban a környezetben, amit akkor életükben épp csináltak valószínűleg határozottan az volt. Szerelem első látásra. ♥

Majd gyorsan hozzátette, soha nem válaszolt volna erre a kérdésre senkinek, csak Ashley-nek. Ashley kérésére viszont megtette, és ő is úgy gondolja, hogy jó a kérdés. :)

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

Rendben, akkor ez kipipálva, köszi, Ditta:))
Belekezdtem egy hosszabb interjúba még az Interview előtt, ebbe. Lehet, hogy a folytatás akkor péntekre csúszik.

xdittax írta...

Ezt nem kell köszönni LL! :) Egyébként mennyire voltam pontos? Természetesen nem fordítottam szó szerint, de ezt mindenképp meg akartam osztani, és úgy gondoltam talán ezzel még meg is elégedtek. :)

Ez azt interjút már én is átfutottam tegnap, azzal a felkiáltással, hogy mikor fogom ezt még én megcsinálni, de remek dolgok vannak benne, szóval tetszeni fog mindenkinek, bárki is fordítja le.

Sietni nem kell miatta, csak legyen minden rendben körülötted, ez a legfontosabb. Már eddig is köszi mindent!

Pusza: Ditta

;o) írta...

Nem tudom miért és hogy honnan szedem, de mintha ez a szerelem első látásra téma már felmerült vola valahol valamikor...
De kérem, ez lehet még kérdés???? ;o)

Jó fej ez a Z! Imádni való.

b írta...

Tetszik a riporter reakciója :))
És valóban nem kérdés, de egy 7 évesnek meg van engedve :)

Vajon mi történt, hogy már a nyilvánosság előtt is felvállalják kicsit egymást és magukat?

Fant írta...

Na igen :) Bár Zac válasza elég nyakatekert, de a lényeg a lényeg :)
Valóban ;o), elég egyértelműnek tűnik :))

Andi írta...

Sziasztok!
Talán most sikerül utolérnem magam :))

Wow :)) Nagyon tuti ez a vidi, az első pillanatától az utsóig :) Z eszméletlenül laza :) Óriási mikor bejátssza a zenét és átéléssel mozog rá :))hm :) Nagyon - nagyon okés a pasi :))

Fant írta...

Mos b, ez a nyilvánosságos dolog még mindíg igencsak minimális és néhány elejtett szóra korlátozódik :) De rendben is van ez. Alapvetően arról lehet szó, hogy nem dolgoznak közös projekten most és így nem is irányul minden kérdés a magánéletükre, így egy két megjegyzést elejthetnek, így aztán kompromisszum ez az értelmesebb riporterekkel - szerintem.

b írta...

Persze, hogy rendben van ennyi, de az eddigiekhez képest ez tenger sok :) Persze biztos fárasztó folyamatosan a nyilvánosságra figyelni, meg nem természetesen viselkedni a párjával az embernek.

pucca írta...

de édi:)

Névtelen írta...

Ditta, ügyi vagy, tök jó lett:))
Az interjú kész, sztem holnapra meglesz a másik, bár nem tudom felmérni, milyen hosszú lesz...

Ééés...szünet, emberek!! Majdnem egy hét lazulás^^ Ez ismerős lesz...Jai Ho. Arra utalva, hogy győztünk és túléltük:))

Ezt a kérdész elég sokszor elsütik...és Z azt mondta, hogy csak a kislány kedvéért hajlandó válaszolniXD.
Nos a következő ford (is), amit máris küldök, választ ad kérdéseitekre...egyébként nem hiszem, hogy más lenne a helyzet, mint anno, ha nem túl indiszkrét eldöntenő kérésekre sztem eddig is válaszoltak. Azt meg nem tagadják, hogy együtt vannak, és Kenny is elég sokat beszélt már a kémiájukról, úgyhogy még az itt szereplő kérdés helyén való volt...nem lett volna értelme letagadni:))

b írta...

LL köszi amit írtál. Persze nem tagadták eddig sem, de kézen fogva nem igazán jelentek meg sehol, mint pl az Oscaron vagy bármilyen szőnyeges felvonuláson, fényképezésen. Én erre gondoltam.

Fant írta...

Jó pihenést a szünetre LL :)

Hát igen, Z csalt egy kicsit - de milyen jól hangzott viszont cserében :))

A beszéddel kapcsolatban: nos, a számok érdekes dolgok ugyebár :) Statisztikailag, ha mondjuk eddig 10 interjúból 1-ben válaszoltak egy ilyen kérdésre, most mondjuk kétszer, ami ugyan látszólag nem sokkal több, de mégis 100%-os növekedés - így: mindenkinek igaza van :)))

b írta...

Miben csalt Z??

Fant írta...

LL kommentje megadja a választ b, olvasd csak el figyelmesen újra :)

b írta...

Elolvastam, de nem értem mire gondoltál csalásilag.

Fant írta...

B :) LL azt írta ugyebár, ami úgy is van kb, hogy ezt a bizonyos kérdést sűrűn felteszik Z-nek - erre ő úgy reagált, mintha még sosem szembesült volna ezzel a kérdéssel, és kizárólag a kislány kedvéért hajladó válaszolni.
Mi ez, ha nem csalás? :))

b írta...

Ja hogy erre gondoltál! Hú de másként jár az agyunk :)))) Nekem más jutott eszembe erről. Az egyik, hogy (valamiért) most volt kedve válaszolni erre a kérdésre :)