2009. ápr. 14.

Az unalmasak között a legcoolabb

Egy nagyon helyes interjú nem meglepetésszerűen Zac Efron-nal, főként a "17 Again"-ről, melynek nagyszabású Los Angeles-i premierét ma este tartják! Holnap készülhetünk ;)


Zac:
Matthew Perry mondta nekem egyik nap, és igazán jól jellemzett ezzel, hogy a középiskolában én voltam az unalmasak közt a legcool-abb.

Riporter: Az unalmasak között a legcool-abb?
Zac: Igen.

Riporter: Tényleg az voltál?
Zac: Igen, valószínűleg így lehetett.

Riporter: Gondolod, hogy a többiek, ha a középiskolás időkről mesélnek, unalmasnak írnának le téged?
Zac: Kedves srác voltam, voltak barátnőim és barátkoztam lányokkal. Nem voltam ellentéte a társadalmi környezetemnek. Valószínűleg nem mondanák rólam, hogy: Oh, igen, ő volt a focicsapat kapitánya, vagy nagy party-kat adott a házában, vagy ilyenek.

M: A legtöbb korodbeli lány úgy tartja, hogy te vagy Hollywood legforróbb pasija. Mit gondol Vanessa? Szerinte ki a legforróbb pasi Hollywoodban?
Zac: Mit gondol Vanessa? Ryan Gosling, Daniel Craig.

M: Daniel Craig? Bond, James Bond.
Zac: Igen, de én is rajongok Daniel Craig-ért.

M: A Leslie-vel való csókjelentednél a filmben: ideges voltál? Végül is ő egy egész kicsit idősebb nálad – 16 évvel. Nem volt ez egy kicsit furcsa?
Zac: Kezdetben, mikor ez még csak papíron létezett, a legfurcsább dolgok egyike volt a filmben, azt gondoltam ki lehetne az a nő, ez szörnyű lesz. Aztán Leslie aláírt a filmre és nagyon lelkes lettem. Ő nagyszerű és szép és én 10 éves korom óta rajongok érte.

Riporter: Tényleg?
Zac: Oh, igen, abszolút. Ő csodálatos. Rendkívül mágikus a személyisége. Nagyon érdekes és a Megint 17-et egyszerűen remek szórakozássá tette. Készen álltam a forgatásra, aztán azon a napon, amikor a csókjelenetet vettük fel, megérkezett Judd, a férje.

Riporter: Nos, ez igazán kényelmessé tette az egészet. Mondott neked valamit?
Zac: Volt egy kedves beszélgetésünk a sminkszobában, nagyon kedves ember.

Riporter: Téged most éppen egy filmben láthatunk Hollywood tini superboy-ával. Mennyire vagy most menő otthon a lányod szemében?
Leslie: Eleinte úgy gondoltam, oh, na ez jó lehet. Említettem a lányomnak, mire ő: „Hallgass. Semmit sem akarok hallani erről! Soha többet ne említsd! Hallgass.” Szóval nem volt választásom. Ezenkívül a barátnői sikítozásával foglalkozott, aztán valamivel később úgy kezelte az egész dolgot, hogy ez cool, valahogy így: „Szóval, milyen volt látni Zac-et?”

Riporter: Tudta, hogy a filmben megcsókoltad őt?
Leslie: Igen.

Riporter: És ez hogy csapódott le?
Leslie: Azt mondta: „Ez nem normális dolog. Miért? Miért csókoltad meg őt? Te az anyukám vagy, és én szeretem őt.” Ez nagyon összezavarta őt. És mikor e rész után hazaértem, a lányom nyalogatta az arcomat, mert Zac nyálát akarta érezni.

R: Ez ez első főszereped a HSM 3 óta. Hogy alakult?
Z: Tulajdonképpen több mint egy éve leforgattuk már. A Hajlakk alatt jött oda hozzám Adam ezzel az ötlettel. A film végén, pont a finálé forgatásán jött oda hozzám ez azt mondta: „Mit szólnál, ha játszhatnál egy 37 évest, aki újra 17 lesz?” Eleinte totál kishitű voltam. Ó, nem ilyen film van már több száz. Mi lehetne más ebben? Elvállaljam? Ezek voltak a kérdések, de aztán megkaptuk a forgatókönyvet, majd Burr Steers átbeszélte velünk a rendezést, a stáb teljesen hihetetlen volt, így aztán nagyon lelkesedtem azért, hogy megcsináljam ezt a filmet. Kiváló alakalom a kiugrásra.

R: Nehéz volt egy belsőleg felnőtt férfit játszani, aki testben 17 éves?
Zac: Igen, furcsa volt. Arra gondoltam, mit tenne az apád, ha megint 17 lenne? És valahogy így működött.

R: Egy napon szeretnél apa lenni?
Zac: Pillanatnyilag ez félelmetes ötlet. Szóval nem tudok válaszolni erre a kérdésre. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben…. De most éppen még azt sem tudom, hol áll a fejem.

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News.

6 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Sziasztok!

Húú,nos ez az interjú valójában semmi esetre sem tűnik nekem nyálasnak!:))
Csigabiga.:)

Névtelen írta...

Szép munka, Fant, tényleg vicces, jó interjú:))
Most postáztam egy adag vidifordot, amiben többek között volt egy Z-Leslie-Michelle interjú is.

Andi írta...

Csatlakozom...nagyon laza ford :))
Remek volt Fant :))

Fant írta...

Köszi nektek :) Várom a hármas interjút LL, mikor többen vannak, jobb dolgok is elhangzanak, mint most is ugye.

Nem tűnik nyálsanak f.é.? :))

Andi írta...

Szerintem azért kellően szaftos :))
Hami-nyami :))

b írta...

Nagyon jó kis laza ford lett Fant! Köszi :)