2009. ápr. 4.

Pozitív váltás a 17-nel

Na jó, belátom, tényleg kicsit ugrálunk az idő és a "17 Again" körút állomásai között, de a legfontosabb az, hogy mindig megismerjük Zac Efron-t, véleményét a különböző helyeken készített interjúi által. Most következzen egy rövidke beszélgetés még Melbourne-ből a
Herlad Sun jóvoltából. :)


Ez a film számodra az első lépés valami más felé?
Zac:
Igen. Az biztos, hogy más, mint minden, amit eddig csináltam. És ez pozitív váltás volt, pontosan az, amit kerestem. Nem arról van szó, hogy rosszul vagyok már a musicalektől, de ez egy új kihívás volt. Egy olyan helyet kerestem, ahol többet nőhetek, és a 17 megfelelő erre.

Hallottam, hogy Sydneyben egy lány esküvői ruhában volt a vörös szőnyegen?
Zac: Igen.
És hogy zajlott a beszélgetés?
Zac: Hihetetlenül bizarr volt, nem tudtam, mit csináljak. Teljesen sarokba szorított, nekem szegezte a kérdést, hogy hozzámegyek-e. És tudod, ilyenkor bármit mondasz, mindenképp elrontod. Igent mondtam, szerintem tartja magát hozzá.

Fordította: LinkLuvor.

8 megjegyzés:

Andi írta...

Ez most biztos egy újabb vicc :) Haha, de jó vicc..:) Bár az áprilisi tréfa napja elmúlt...:)
Ezt a pasi kéréses cuccost nem igazán értem,de sebaj...Tóbiás :)

Fant írta...

Naná, hogy vicc, csak lazán, Andi :)) Hát figyelj, magam elé képzelem a szitut, ha én lettem volna Z helyében, hát... nem nagyon volt választása :)) Mindenesetre azért érdekes, hogy ilyenek is vannak, ez már-már elgondolkodtató :) Nade vajon mennyi idős a lány, egyáltalán két számjegyből állt a kora? :)
Amúgy korábban is olvashattuk ezt a sztorit, említés szintjén, a riporter említette az ausztrál vörös szőnyegen Z-nek - ha jól emlékszem.

Pasi kérés - hát tudod nagyon modern időket élünk, lehet, hogy valahol fordítva működnek a dolgok :)) Azért én inkább maradi vagyok :))

Andi írta...

Hm :) Maradiságod megnyugtató...:))

Névtelen írta...

Megkerestem a vidit, amiben látható az esküvői ruhás csaj, igencsak kétszámjegyű a kora...:) Vicces, de tényleg, ha belegondolunk, ehhez csak egészségetelen fanatizmus adhat elég bátorságot.

b írta...

Az ő, aki az elején körbefordul?
Végül is igaza van a csajnak, így tuti találkozott rajongása tárgyával, mert olyan egyedi volt :)

Névtelen írta...

Gondolom. Plusz még a ZAAngels-es beszámolóban is olvastam, hogy az írója beszélgetett is a csajjal. Nyilván akkor nem egy hétévesről van szó:)

Andi írta...

Na én is láttam a vidit - a menyasszonyi ruhás csaj is és más is - V mellett mind elbújhatnak :))

Fant írta...

Hm, köszi az infót a csajról LL :) Nos, egészségtelen fanatizmus, oké, de azért ő már kompett bolondot csinált magából, mindamellett, hogy emlékezetes marad - nade miről... Szerintem ehhez már némi beütés is kell.
Hát érdekes mindenesetre :)
Na azért arra a beszélgetésre kíváncsi lettem volna, volt-e két értelmes mondat egyáltalán :)

Andi, az elbújás kapcsán totál egyetértünk :)