2009. ápr. 29.

Türkizben pompázik a pillangónk


Április 28-án, kedd este olyan hírességek mellett, mint Christina Aguilera, Rosario Dawson vagy January Jonas, Vanessa Hudgens is megjelent a negyedik gyermekével várandós modell, Heidi Klum által megrendezett LG "Rumorous Night" partin.

A 20 éves most újra frufruval csábító Vanessa, aki egy frissítő türkiz miniruciba bújt,
az Andaz Hotel-be valószínűleg már direkt nem egyedül ment, hiszen az esten legjobb barátnői, Ashley Tisdale és Brittany Snow is részt vett.
A lányok mind-mind vidám, élénk színekbe bújtak, és elragadóak voltak.

Közös képeket, illetve a vörös szőnyegről Nessánkról ITT találtok!

11 megjegyzés:

Fant írta...

Gyönyörű volt a lány ismét :) Ezúttal igen erős mezőnyből ragyogott ki :) Habár meg kell mondjam, nekem frufru nélkül jobban tetszik, de persze így is elragadó :)

;o) írta...

Fant látom ez a TE napod ;o)
Minek a jegyében hívnak életre egyébként egy ilyen partit? A nevéből adódóan női vendégekre gondolnék, de ahogy látom pasik is vannak. A rumour ezek szerint széles sávban hat. Vagy semmi köze sincs hozzá? Help!

Fant írta...

Igen ;o) úgy tűnik :)) Bár van egy tippem miszerint holnap Z fotói alatt beszélgethetünk majd :))
Nos, remélem tud valaki segíteni a kérdéseiddel kapcsolatban.

xdittax írta...

Hát maradtok, még ma is tudunk Z fotói alatt beszélgetni. Hosszú napom volt, és kezd nagyon érzelmessé válni... tudjátok, két nagyon fontos embert "veszítek" el a közelgő ballagással. És ez most nehéz, de próbálok annyi időt itt tölteni, amennyi lehetséges.

Az az igazság, hogy holnap nálunk tanítás mentes suli lesz, búcsúzkodás, bolondballagás, tanárparódia, este szernád, ami apukám miatt engem is érint...ehhez hasonlók. Aztán május 1-ét szeretném nagyban Veletek tölteni, különösen azért, mert másnap szombaton ballagás, és az nagyon-nagyon hosszú napot jelent a suliban.

A három napos érettségi szünet alatt pedig, még nem tudom hány napig, vagy vasárnap felétől kedd feléig, vagy csak hétfőtől számítva másfél napot nem leszek itthon, úgyhogy nem fogok tudni úgy haladni itt, ahogy jó lenne, de igyekezni fogok. :)

Egyébként vissza a topichoz: I have no idea. Úgy sejtem, hogy a háziasszony valamiféle termékeket adott ki az LG-vel összefogva, és ennek indulására adtak estet, de valójában, nem biztos, hogy ez teljesen megállja a helyét. Próbálok utánajárni :)

;o) írta...

Hűűű Ditta, akkor most eseménydús napok elé nézel!
Ezek szerint pedagógus szülő(k) gyermeke vagy.
Ne felejtsd el, hogy nem veszíted el őket, ha igazán jó barátok vagytok. Kicsit talán másfelé visz az utatok, újabb és nagyobb kihívások elé néztek, de mindig megmaradtok egymásnak!
Nézd meg Z és V életét. Na jó össze éppen nem hasonlítható, de mondjuk V és A????
Fe a fejjel!

A kutatómunkát pedig előre is köszönöm....

Fant írta...

Köszönjük az előzetes információkat Ditta, természetesen amennyi időt velünk tudsz tölteni azt értékeljük. A ballagás kapcsán pedig, az elveszítésre vonatkozóan: nem hiszem, hogy elveszítenél bárkit, esetleg csak ritkábban tudtok találkozni - tehát csak egy picit pozitívabban állj hozzá... :) Mindíg érzelmes dolog az ilyesmi, pláne, ha még ilyen fokon, többszörösen érintett vagy a dologban.
De ha a két emberrel töltessz több időt, most eseteg még a mi "kárunkra" is, az is teljesen rendben van ám.

Gyorsan hadd kérdezzem még meg, mert ahogy olvasom a vasárnapod bizonytalan, hogy a mese mikorra készüljön el, hogy még neked is jó legyen és a többiek is alhassanak?

xdittax írta...

Én mindig ;o). Köszönöm a soraidat, sokat jelent nekem. Ahogy Ők is, épp ezét tettem idézőjelbe elvesztésüket. Tudom, hogy bár lesz változás, csak tőlünk függ, elszakadunk-e, és ez szinte lehetetlen. Csak ez éppen olyan édes-keserű élmény, mint a HSM befejezése. Erős vagyok én, és büszke és még boldog is, és izgatott, de nem tudok nem megereszteni pár könnyet. :')

Rumorous Nigt: Heidi Klum új designt tervezett az LG Rumor2 mobiltelefonjaihoz. És ez bizony ünneplésre ad okot! ;)

xdittax írta...

Fant, Neked is köszönöm. :) Jófejek vagytok, nagyon, és én ezt annyira köszönöm Nektek. És már a mesés dolgot is. Én is gondoltam erre, de ha el tudod küldeni szombat estefelé, még hozzáteszem, amit hozzá kell, és időzítve megkapjátok altatónak vasárnap este 8-kor. :)

Fant írta...

Szóval szombat estefelé, okés. Megpróbálkozunk vele ;)

Ünneplés: ejha, nem semmi, ez aztán az ok :)))

;o) írta...

Ditta te 1 édes pofa vagy !

xdittax írta...

Köszönöm !