2009. ápr. 6.

Az ismeretlen vonzza Mr. Efron-t

Olyan udvariasan, ahogy csak tudta, Zac Efron, a fiatal szívtipró elárulta az EW.com-nak, hogy miért mondott nemet a Gumiláb remake-jére. Nem akarja, hogy beskatulyázzák, mint musicales fiú. Las Vegas-ban, ahol átvette a ShoWest Az Év Áttörő Előadója Díját, Efron megerősítette, amit a filmiparban sokan feltételeztek.

„Biztos vagyok benne, hogy a Gumiláb hatalmas kihívás lett volna.” - mondta Efron. „De azok a színészek, akiket kedvelek, azok, akik nagyon keményen dolgoznak, mindig megváltoztatják a dolgokat, új műfajokat próbálnak ki, új képzettségekre téve szert. Ez az, ami mindig vonzó lesz számomra: az ismeretlen.”

Tehát Efron a tánccipőt ásóra cseréli, amely a Charlie St. Cloud halála és élete című Universal film kelléke lesz. Ismételten a "Megint 17" rendezője, Burr Steers munkatársaként Efron egy fiatalembert fog játszani, aki gondnokként vállal állást abban a temetőben, ahová nemrég öccsét temették. Hetente találkozik halott testvérével, és szerelmi kapcsolatot kezd egy fiatal nővel, aki egy hajós balesetben tűnt el. Nem tudja, hogy a lány él-e vagy csak kísértet.

Efron azt is nyilatkozta a közelmúltban, reméli, hogy jelenleg a tinisztár státuszú karrierét előbbre tudja mozdítani, és túl tud rajta fejlődni. „Egy kicsit föl akarok nőni azokkal a típusú filmekkel, amiket csinálni akarok.

Majd természetesen újra szóba került a téma, miért lépett vissza a Footloose-tól.

Új kihívást kerestem, és ez egy másik musical volt. Őszintén, még mindig ezt gondolom... Nem tudom. Arról van szó, hogy jelenleg többet akarok tanulni és kipróbálni annyi dolgot, amennyit lehetséges.

A "Megint 17" csillaga saját bevallása szerint fölnéz "bárkire, aki új dolgokat próbál ki és nem fél kockáztatni. Azokra, aki keményen dolgoznak. Leo-ra [DiCaprio], Johnny-ra [Depp], Michael J. Fox-ra."

A bejegyzésben szereplő képek Melbourne-ben készültek a Today magazin számára. További eszméletlen kettőt találtok még ITT! TeSzentÉg! ;)

Fordította: LinkLuvor & Ditta.
Forrás: Entertainment Weekly; Celebrity Gossip.

12 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Naná,hogy az ismeretlen vonzása amolyan misztikus,furi,és rejtelmes (sejtelmes)dolog.:)De!!
csak csínján azokkal a sietősnek vélt dolgokkal!:) Jó,nőjön fel,de akkor csak tényleg kicsit.:)
Nem szabad elkapkodni a dolgokat,ki kell élvezni a pillanatnyi jelent,az idő úgysem áll meg,és vele az értékrendünk is változik!:))

Engem speciel nem bánt egy cseppet sem,hogy nem szerepel majd a Gumiláb-ban.
Vannak óriási színészek(számuk, számtalan)akik évekig,sőt
évtizedekig kutatják,keresik az ismeretlent.

Most már csak ismét remélni tudom,hogy Mr Efron tenyerét nem fogja feltörni az az ásó,amelyet a tánccipőjére cserélt fel,illetve eme ásó segítségével az ismételt siker folytatását találja meg a gödör alján!:)

Áss Efron,áss!!:))

pucca írta...

jaja:)
egyetértek!

Fant írta...

Z nyilatkozata a diplomácia csúcsa, feltörekszik :))

Szerintem most kell megragadni a lehetőségeket, mert most van az abszolút középpontban, most lehet kísérletezni, bármibe vág, bejön, talán úgy van vele, hogy a (úgymond) biztos sikert hozó filmek megvárják, viszont érdekes projekt, amiben kiléphet a szépfiú szerepkörből nem mindennap jön szembe.

De biztosan mértékkel siet :)
Különben kíváncsi leszek azért attól függetlenül is a Gumiláb újrájára, hogy ő kiszállt belőle.

Jó az ásós hasonlat f.é. :)) De biztosan nem töri fel a tenyerét, hanem erősebbé teszi a kezét :)
A siker várja a gödör alján, ebben biztos vagyok :)

(f.é.) írta...

Erősebbé teszi bizony,de csak a sok-sok vízhólyag,és verejték után.:)És ha nem töri fel a tenyerét,hát az azt jelenti,nem teljes erőbedobással markolta meg a nyelet!:) De ez tuti lehetetlen.:))

Névtelen írta...

A ZA Angel's -en van 1-2 friss ropogós infó.

Névtelen írta...

helo mindenkinek és persze helo ditta és linkluvor
én azért kiváncsi lettem volna rá
azt olvastam hogy állitólag zac helyett chace crawford (gossip girl -A pletykafészek) veszi át a szerepet vagy még tárgyalnak vele valami ilyesmit olvastam remélem a hajlakk 2 -re nem fog nemet mondani azt is nagyon várom
egyébként vanessa bandslam-je mikor is látható amerikában?
puszi mindenkinek laura

Fant írta...

De az is lehet, hogy már edzett a kemény munkával kapcsolatban a keze :)) Vagy: kesztyűt használ, amivel szintén ki lehet fejteni teljes erőbedobást - bár nem hinném, hogy kesztyűs kézzel bánna saját magával, úgyhogy ez a magyarázatom már meg is dőlt :)

Laura, amit olvastál, megállja a helyét, az imdb-n ilyen infók keringenek valóban. Meglátjuk.
A Bandslam augsuztus 14-én kezdődik Amerikában. De az angolok már augusztus 7-től élvezhetik, náluk lesz a világpremier jelen álllás szerint :)
Hajlakk 2: hogy őszinte legyek nagyon meg lennék lepve, ha arra igent mondana, de tegyük hozzá, hogy az az egész film még csak pletykaszinten létezik.

Névtelen, köszönjük az infot - egyébiránt e blog sem szűkölködik ropogósságokban jelenleg :)

(f.é.) írta...

Félre a kesztyűvel,hiszen itt a nyár már.:)

Én viszont pedig akkor lennék meglepődve,ha nem mondana igent a Hajlakk2-re!!!Pletyka???
Na ne,mert minden pletykának van némi alapja,szokták mondani!:))

Remélem erre még visszatérhetünk!?:)

Jó éjt!

Fant írta...

Oké, akkor mondjuk úgy, hogy a Hajlakk 2-vel kapcsolatban gyenge pletykák vannak csak, azok sem frissek :)
Alapvetően azon múlik gondolom, hogy milyen lesz a sztori.
Azért gondolom úgy, hogy a Hajlakk 2-ben nem venne részt, mert akárhogyis, az egy újabb musical - ráadásul folytatás is.
Mondjuk ha még 1-2 évet pihenne az a projekt, közben Z pár komolyabb szerepet eljátszana, akkor látok rá esélyt.
Hát persze, hogy visszatérhetünk rá :) Jó éjt!

Andi írta...

Sziasztok!
Későn jöttem...de voltam :)) vagyok és leszek...még ha csak egy szösszenetre is...:)) és mindent végigolvasni sem tudtam ami a commeneket illeti, pedig nagyon érdekesek...:)) de majd....:)
Lépek...

Jó éjt!

Fant írta...

Oké Andi :)) Nyugi, holnap is itt lesz minden, max lapoznod kell, ha a maihoz hasonló szimpatikus nagyüzem lesz :)

Jó éjt Mindenkinek!

Andi írta...

Köszi Fant :)A lapozás no problem :))