2009. ápr. 20.

Zanessa a Coachella fesztiválon

Április 17-19 között tartották idén az Egyesült Államok egyik legnagyobb zenei fesztiválját, a Coachella zenei és művészeti fesztivált a kaliforniai sivatagban Indio-ban, amit 1999 óta évente rendez meg a Goldenvoice.

A három napig tartó Coachella fesztiválon rengeteg alternatív rockot, hip-hop-ot, elektronikus zenét és számos más műfajt játszó zenészek, együttesek, énekesek lépnek fel, és természetesen a koncertek, rendezvények több helyszínen zajlanak.

Idén Paul McCartney, a The Ting Tings, a The Killers, a Yeah Yeah Yeah's, a Public Enemy és például az Atmosphere is a fellépők között volt.

A fesztiválozók között pedig nem mások bújtak meg, mint Zac Efron és Vanessa Hudgens.

Ezt nem más, mint a Mother Jones nevezetű oldal szombati bejegyzése írja le:

Csüggedten sétálunk vissza a VIP részleghez, de jókedvünk azonnal megnőtt az izgalmas sztárészlelésektől. Pontosan mellettünk, Zac Efron és Vanessa Hudgens.

Képek sajnos nem örökítették meg a párt, de így legalább még jobban tudták élvezni a zenét, és a szabadságot, amit ad. Bár azért egy-két andalgós, ölelgetős, kézen fogós, beszélgetős, fagyizgatós, stb.stb. fotóra szívesen befizetnék. No ne búsuljunk, a vasárnap délután kárpótolt. :)

Forrás: Mother Jones.

5 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Hát akkor nagy volt ott a fesztivál,és sokan is csinálták !:)
Habár az itt említett előadók közül csupán csak az elsőt ismerem.:((

Fant írta...

A Yeah Yeah Yeah's-t is ismerhetjük f.é., az SNL-ból :))
Egyben akkor Z is bepótolhatta a koncerjükkel kapcsolatos lemaradását :)

És hát azért meg kell hagyni, egyszer én is szívesen sétálnék csüggedten, úgy, hogy egyszer csak szembejön velem Vanessa - nekem is a pillanat törtrésze alatt jókedvem lenne :))

A képek kapcsán nem lehet okunk panaszra, mi is jól jártunk, mert tegnap megkaptuk a magunkét, és ők is, mert előtte zavartalanul lazulhattak - azt hiszem kölcsönösen előnyös kompromisszum született :)

(f.é.) írta...

Hé Barát,ma senki nem mondott sem egyet,sem "számos" mesét úgyhogy kérlek ébredj fel.:))És ha már a szerencse kísért minket tegnap(is),hát vedd ki a kezed a ....,és mosd meg gyorsan!:))

Még hogy Vanessa,jó kedv,azt meghiszem!!:)))

xdittax írta...

Nem, Fant, nem láthatta élőben a Yeah Yeah Yeahs koncertet, mert ha minden igaz vasárnap volt tartva. És tudjuk jól, mivel töltötték a vasárnap délutánjukat. Szóval szerintem ez az élmény még hátra van, de végül is ki tudja?! :)

Fant írta...

Á, szóval vasárnap volt, hát ezt nem tudtam - na nem baj: igazolt hiányzás :) Pedig milyen jól hangzott :))
Nos, a próbát esetleg látta :)