2009. ápr. 7.

Funny Or Die: a forgatáson

A Funny Or Die hivatalos blogján a következő cikk jelent, amiket ráadásul 1-2 fantasztikus kép egészített ki:

Szerdán megjelenik egy videó, amiben szerepel Zac Efron, Tom Lennon, és mindenki, akit valaha láttál a TV-ben. Elmebeteg volt. Adam Shankman, a producer csinálni akart egy videót, úgyhogy összehívta a barátait egy medencés partyra, és egy idő után ez már jobban hasonlított egy őrült, celeb valóság show forgatására, mint egy Funny Or Die videó készítésére.

Alapvetően Tom Lennon játssza Zac zavarbaejtő nagybátyját, aki medencés bulit tart. Ha az internetre fölrakhatnánk egy 30 perces videót, megtennénk, mert Lennon (Nicole Sullivan-nal, aki a bartájőjét alakítja) valami hihetetlen improvizált, és vagy 25 perc tiszta vidámság ért véget a padlón.

Vanessa Hudgens Zac-kel volt ott és ő is benne lesz a videóban... itt van egy fénykép, amin az egyik hangmérnökös emberünk felnyársalt egy Schitzu-t, hogy megpróbálja megtámadja ezzel őt.
Most tudom mire gondoltok...oké, van néhány arcunk, de nem annyira őrült. Oh igazán? Nos, mi lenne, ha elmondanám, hogy Queen Latifah volt a DJ, Carmen Electra föltűnik a háttérben és Justin Long meghalt a medencében? MERT EZ TÖRTÉNT!


Szintén részt vett a forgatáson: Nicole Richie, és kedvese Joel Madden, Brittany Snow, Jessica Stroup, Lance Bass.

Hmm, valóban szenzációs lehet a beharangozója szerint, egyre csak növekszik bennem a kíváncsiság( és akkor ezek szerint az interneten már megnézhető lesz a kisfilm holnaptól!). Pláne azért, mert Zanessa tényleg a barátaival forgatott. Zac Tom Lennon-nal és Nicole Sullivan-nel együtt szerepel a hamarosan mozikba kerülő "17 Again"-ben, a "Királynő"-vel és Brittany Snow-val pedig még a Hajlakk-ban dolgozott együtt. Vele és Jessica-val is ráadásul már sokat lógtak együtt, és és V bizonyára még Nicole Richie-vel is könnyen mély beszélgetésbe elegyedett, a divatról legalábbis is mindenképpen, hiszen már többször is megjelölte Őt egyik stílusikonjként, úgyhogy igazán fergeteges lehetett a hangulat. Különösen Adam Shankman, a Hajlakk rendezője és a "17 Again" producere keze alatt. :)

Apropó kezek...

Annyira jól érzik magukat együtt, annyira szeretik egymást. Elbűvölő kép!

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=OLtKtKPS4Co&feature=channel_page

valaki megmondaná h ez mikori ,ez a vidi?
elöre is Köszönöm

Fant írta...

Már várom nagyon ezt a kisfilmet, biztos valami nagy lazulást hoztak össze :) A képek és a beszámoló alapján fergetegesnek tűnik. Akkor ha minden jól megy holnap már láthatjuk is a végeredményt, kíváncsi vagyok már nagyon.

A kezek - nos igen :) És legalább most úgy kb másfél hétig nyugtunk lesz a kételkedő kérdésektől :)

A videó egész friss Névtelen, legalábbis a leírásánál április 5-ét említenek, mint a készítés időpontja.

;o) írta...

Tényleg elbűvölő. Jó látni! A videót kérlek linkeljétek be majd ide is, mert mindig szánok időt arra, hogy általatok friss hírhez jussak, de keresi már közel sincs időm.....
Köszi! Sziasztok!

Fant írta...

;o), figyelj én nagy tételben mernék fogadni arra, hogy amint a videó publikus lesz, Dittánk bejegyzést kerekít belőle, magától értetődően :)

b írta...

Jujj ez a Nikky Blonsky. Nagyon pufi lett :(

Andi írta...

Minden ott van jó helyen, ahol annak lennie kell :))

b írta...

Mármint Nikkynek?

Andi írta...

Hm :) No-no kedves b :) ZV volt gondolataim tárgya, rájuk utaltam, erősen :))

b írta...

Huh, megnyugodtam :) Mert azért egy fiatal lánynak nem kéne ennyire...

Fant írta...

B, látom Nikky most eléggé meglepett téged :) Nem tudom, nekem nem tűnik sokkal nagyobbnak, mint a Hajlakk-ban volt, más a stílusa és keveset láttuk őt civilben szerintem ez lehet az ok neked.
Mondjuk ő engem sem foglalkoztat különösebben :)

b írta...

Szerintem nagyobb az úszógumija, és a láb"sonkája" (bocsi mindenkitől!)is.

Nem is értem miért nem foglalkoztat különösebben Fant :))