2009. ápr. 28.

Gyönyörű - minden korban!

Az idei, tehát 2009-es People magazin listája a Legszebb Nőkről ebben a témában készült el. Gyönyörű - minden korban! Ezekkel a bámulatos szépségű, híres arcokkal bebizonyítják, hogy a szépség időtlen és kortalan.

A listát a legfiatalabb és nekünk különösen szép arcú híresség, a zenében és a színészkedésben egyaránt tehetséges, mindössze 20 éves Vanessa Hudgens kezdi, kinek már tavaly is olvashattuk a nevét a listán.

Az elragadó Vanessáról, a következőt írja a People:

A High School Musical csillag boldog, hogy megszabadulhat a smink viselésének napi kötelességeitől, különösen, ha egy "különleges valaki" mondta neki, hogy nincs rá szüksége. Lehetett ez az ember kedvese, Zac Efron? Az esélyek jók, mióta a Rolling Stone bevallotta, hogy Hudgens "egy nagyon szexi nő".

Vanessa tesz is páratlan szépségéért, a minap is, épp tegnap jár egy kozmetikum szalonban, egy kis manikűr-pedikűrért. Miután véget ért a kényeztetés, egy különböző szépítőszerekkel megrakodott szatyorral sétált ki a Nail Garden szalonból fekete Audijához.

Képeket a hétköznap is elbűvölő Nessáról ITT találtok!

Forrás: People (itt a teljes listát is végignézhetitek - minden korból egy szépség).

5 megjegyzés:

Fant írta...

Ott a helye a listán kétségkívül :) Az első pozíció ott pedig minden szempontból tökéletes :)
Ahogy azt képek is alátámasztják:)

(f.é.) írta...

Na lám,egyszer csak mindenki megtalálja a helyét,vagy a hely találja meg Őt?:))
Akárhogy is van ez,kétségkívül óriási dolog!:)Abban az óriási Amerikában hihetetlen,hogy mennyi tehetséges ember él(gyönyörű macák).:)) Bizony számtalan név(személy)közül lehetett volna válogatni még.:) De ez a hely már foglalt(ez a miénk),Hej!!:))

Névtelen írta...

Egyetértek, méltó képviselője a 20 éves korosztálynak
Ez az interjúrészlet nagyon hasonlít a tavalyira.

Fant írta...

Az interjúrészlet: igen, kissé furcsa volt, ezzel előjönni, én talán inkább a három következő filmjét emeltem volna ki - kihegyezve a Szépségesre, hogy a lista lényegéhez is stimmeljen.

Bizony f.é. és a számtalan szépség közül V az, aki maximálisan rászolgál erre a pozícióra, ahogy mondod nagyon nagy dolog :)

Andi írta...

V-hez nincs fogható - akár, hogy is tapogatóznánk :))Így is és rá merőlegesen úgy is gyönyörű :))