2009. ápr. 8.

Funny Or Die: a videó

A mai nappal fölkerült a már nagyon várt, bő egy hete leforgatott Funny Or Die videó.
A szitu a következő: Zac Efron medencés partit tart egy fantasztikus kégliben, jót mulat barátaival, aztán betoppan a világ talán legzavarbaejtőbb nagybátyja, Hank és annak hasonlóan őrült barátnője, Randi és mindent elrontanak.

A videóban vannak bámulatos és igazán "funny" monumentumok, de túlzásokból és fricskákból is talán szép számmal találunk benne. Most azt kellene eldöntenünk, hogy "funny"(király) vagy "die"(gáz)-e a film, de mindennek ellenére, szerintem remek!

És ez természetesen nem csak a meghökkent és a végére kicsit pipa Vanessa, és a kétségbesett Zac érdeme. A katasztrófát okozó két szereplő is alapvetően zseniális, és igazából, ez tényleg nagyon spontán és egyszerűen elkészült kisfilm, amit mi könnyűszerrel tudunk élvezni, nem? :)



Forrás: Funny Or Die

18 megjegyzés:

Fant írta...

Tudtam, hogy a nap végére meglesz, kivártam - érdemes volt :))

Tombolás a javából :)) Egyszerű, szórakoztató, remek, hangulatos :)) Jók a szereplők, laza, összeszokott banda, lehengerlő :) Nekem nagyon tetszik, a szavazatom meg nem kérdéses :)

Úgy nézem a németek kb a szűk felét tudták csak lefordítani :)

Jó éjt Mindenkinek!

b írta...

Ki játsza a nagybácsi barátnőjét?
A többi kérdéssel még várok, hátha a magyarosítás által fény derül :)

Szép napot a szünidősöknek! Jó nekik :)

Névtelen írta...

Több helyen is nagyon vicces volt...jó kis vidi:)))

Magyarosítás...nem t'om. Biztos, hogy kihívás lenne, de nagyon le vagyok maradva. Nem kizárt, de valszeg csak szünet után.

(f.é.) írta...

Helló!

Hát most is én vagyok az,aki ellentmondok nektek,de ez nem direkt van így.:) Ugyan egy büdös kukkot sem értettem az egészből,de ez éppen elég volt nekem ahhoz,hogy nemtetszést arasson nálam ez a parti.
Hát ennyi,de ti csak élvezzétek nyugodtan.:)

pucca írta...

naon király a vidi:)

b írta...

f.é. lehet, hogy azért nem tetszik nekünk, mert egy kukkot sem értünk belőle.

(f.é.) írta...

Hali b!:) Nos nálam a kukk nem számít,egyszerűen nem tartom jónak!
Szórakoztatónak pedig pláne nem.:)
Olyan mű az egész szitu,erőltetett. Kikent libák,agyukat játszó srácok,de a kégli valóban csodás,kettősünk hihetetlenül aranyos.:)

Fant írta...

Semmi gond f.é. :) Ilyen is van, lesz is biztos még, de ez nem gáz, nem tetszett egyformán mindenkinek minden ugyebár :))
Azért szerintem laza :)

Magyarosítás: LL, nincs kedved ismét együttműködni velem? :) Én hoznám ami a németeknek megvan, tiéd a fennmaradó rész, a végén összegyúrjuk és egyben elküldjük a mesekönyv fuvolás szerkesztőjének :)) Így bár a java még mindíg a tiéd lenne, de kicsit már kevesebb :)

b írta...

F.é. teljesen egy véleményen vagyok veled, nem tudom mi a szórakoztató benne :) és hogy mire is jó ez a filmecske, miért is kellett elkészíteni.

(f.é.) írta...

Ó b! Tudja az ég!:))

Névtelen írta...

Részemről rendben, de akkor sem hiszem, hogy túl hamar megleszek vele.

b írta...

Kész lesz amikor kész lesz, várunk türelemmel :) És persze 1000 köszönet nektek!

Fant írta...

Hogy miért is kellett ezt a kisfilmet elkészíteni? :) Erre részben ;o), részben Ditta választ is adott már korábban - abba gondolj bele, b, hogy mekkora brutális nagy ingyenreklám ez a 17 Again-nak így egy héttel az amcsi premier előtt, sőt közvetlenül az ausztrál és angol premier előtti napokban.
Amúgy meg ugye van ez a netes oldal, amit ;o) jellemzett már, laza kisfilmeket készítenek oda csak úgy - de ez most inkább a reklám miatt volt érdekes :)

(f.é.) írta...

Helló!

Ebben a kérdéskörben b,és jómagam tesszük ki a 1oo%-ot,így a magam 5o%-ban megcáfolnám ezt a dolgot!
Brutális ingyenreklám?:)) Na én ezekhez nem értek,de ha ez a medencés förtelem az ingyenreklám,hááát!:) Én mint egy dolgozó hangya, eme társadalom egyik kicsiny szürke bogara mindennek gondolnám ezt,csak nem reklámnak. Válság ide,vagy oda: pénz beszél,kutya ugat!

Fant írta...

Reklám a javából a minőségtől függetlenül, elmondom szerintem miért: teljesen mindegy, hogy mit tartunk róla, tény, hogy Zac főszerepli, az ő nevével a címben fut, a kisfilmet jegyzi Adam Shankman, a 17-es film producere - és tele van vele a net, rengeteg sztár jelenik meg benne, ezért olyanok is lehetnek, akik nem Z miatt nézik meg - tetszik vagy sem, ebben a tekintetben másodlagos, beszélnek róla, köztudatban van, szerdán megjelent, pénteken pedig már a mozikban volt két igen jelentős országban a 17 Again.
Szóval ez az én teóriám :) Amivel lehet, hogy a 100%-ot meg egymagam képviselem :)
Pénz beszél - majd ha a mesékre kerül a sor, elválik, hogy mekkora reklám is ez :)

(f.é.) írta...

Hát úgy látszik,hogy a tied a nagyobb % Barátom.:)
Akinek(akiknek)ismerni kell Zac Efron nevét,azok már ismerik!:)
Akár aláfestési segédlettel,akár jól csengő nevek nélkül.:)
De ez az én véleményem.:)
Akinek tetszik,jó szórakozást kívánok hozzá.:)

b írta...

Kíváncsian várom a fordítást, éss hogy akkor megváltozik-e a véleményem :)

Fant írta...

Látod f.é. ez jó volt: érvek mindkét részről, meggyőzni ugyan nem tudtuk egymást, de jó vita volt. :)

Szerintem b, a f.é. és a te véleményed nem fog megváltozni, akármit hozunk össze a fordításból, esetleg Andi, mint ingadozó meggyőzhető :)) De persze azért meglesz majd a ford :)