2009. ápr. 21.

Zanessa szereti a Lakers-t!

"Zac Efron-nak rengeteg oka van, hogy mosolyogjon ma.

Legújabb filmje, a "17 Again" a box office tetején nyitott.

Kedvenc kosárlabdacsapata, a Los Angeles Lakers legyőzte a Utah Jazz-t a tegnap újrajátszott mérkőzések nyitómeccsén 113-100-ra, úgy, hogy Kobe Bryant 24, valamint Trevor Ariza 21 pontot szerzett.

És a barátnője, Vanessa Hudgens egyenesen gyönyörű.

A "Zanessa"-ként ismert pár az első sorból nézte végig az említett meccset, még egy előnyeként annak, ha fiatal, gyönyörű és gazdag vagy Hollywood-ban..."


Eredeti cikk: The Hollywood Gossip.

36 megjegyzés:

Névtelen írta...

DITTA MOST NEM AKARLAK SÜRGETNI , DE A GOODBYE HIGH SCHOOL MUSICAL VIDI FORDJÁT MIKOR TESZED KI??
Előre is Köszike!Czupp

Andi írta...

Sziasztok!

V milyen édesen szunyókál Z-n :))

Névtelen írta...

Névtelen, fórumokon a nagybetű kiabálást jelent, Neked ez nem szándékod, ugye?:)

Az biztos, hogy sok oka van, ez most közös bennünk Z-vel:))

Sztem vagy uncsi résznél tartott a meccs, vagy V épp pislogott - vagy pedig megfeledkezett a körülöttük lévőkről...nem tom eldönteni:)

Fant írta...

Azt én sem tudom eldönteni LL, pedig a meccs nem lehetett annyira unalmas - a számok alapján :))
De valószínűleg ilyen sorrendben, ahogy írtad :) Mivel V a többi képen szokása szerint rendkívül együttél a mérkőzéssel, így a meccs egyik laposabb pillanatában a sorolt dolgok bekövetkeztek :))

Névtelen írta...

Hát Drága egyáltalán nem szándékom a kiabálás, csak ezt így írtam véletlenül!Mondom véletlenül!Amúgy télleg nem akarok siettetni a Dittát!Én csak úgy írtam!!Ne haragudj Ditta!!:B:B:B

Névtelen írta...

Ja amúgy ténleg nem tudtam hogy kiabálást jelent a nagybetű fórumon kiabálást jelent!Egyáltalán nem volt szándékomban kiabálni!Észre sem vettem hogy nagybetűvel írok!Xd!Ja am hogyha valakinek valami baja van velem esetleg akk mondhatja nyugodtan h Bridgeit nem muszály névtelennek hívni!Am még kezdő vok ebbe a fórumozásba!Köszi hogy felvilágosítottál!És mégegyszer Bocsi Ditta és ti is!!:S:D

Fant írta...

Bridgeit, semmi gond. Tudod Ditta be szokta osztani az anyagokat, gondolom azért, hogy ha pangás lenne, legyen mivel előjönnie és mit adnia nekünk. A mi dolgunk csak annyi, hogy türelmesen várunk és olvassuk az újabbnál újabb híreket.
De az a biztos, ha idelátogatsz minden nap többször, előbb-utóbb bele fogsz futni :)
És persze üdv itt!
Egy tipp: hogy megkülönböztesd magad a többi fel-felbukkanó névtelentől, írd a neved a hozzászólásod alá - vagy válaszd a Név/URL-cím funkciót és a mezőbe írd be a neved :)

b írta...

Mostanában már a magyar bulvár is egész sokat foglalkozik Z-vel :)
a hír

Névtelen írta...

Bridgeit, én kérek bocsánatot, és semmi gond:) Csak nem szeretem, ha valaki névtelenül ír, hogy aztán ne lehessen rá hivatkozni, de ezzel nem rád gondolok:))

Névtelen írta...

Végre egy pozitív hangvételű magyar hír...rég láttam már ilyet:) Köszi, b.

b írta...

Igen :) Bár képet nem sikerült szerezni hozzá nekik :DD

Névtelen írta...

Megbocsátható, ha a hír normális:))

Mindenkinek ajánlom, hogy keresse fel a VABN-t, igen érdekes hírek vannak a szépségről.

Egyébkéntitt olvastam, hogy az V hamarosan elkezdi készíteni a 3 albumát, méghozzá elég nagy nevek segítségével, és sajna a HR-nál. Viszont elvileg ez lenne az utsó albuma a kiadónál, Beyonce az Oscar Gálán ugyanis meggyőzte arról, hogy váltsa le a HR-t, V viszont nem tudta még felbontani a szerződést. És az új album nem követné Ash új stílusát.

Ezt azért mertem ide leírni, mert szigorúan pletykaként kezelendő. Egyébként én örülnék, ha így lenne.

(f.é.) írta...

Csak szeressék is a Lakers-t,és mi is szerethetjük tovább az ilyen fantasztikus képeket!:))

Amúgy LL én is csatlakozom utolsó mondatod teljes egészéhez.:))

Fant írta...

2???!!! Fú, egész lázba jöttem, remélem igaz, ez a hír most a semmiből jött, minden nap lesem a imdb-t, de semmi igazán érdekfeszítő nincs ott, erre most ez - köszi a tippet LL! Már alig várom, hogy hivatalos legyen :))

B híre: Nos, igen, egészen meglepő, nincs benne ferdítés, teljesen korrekt, igaz, hogy Zac még mindíg c-vel írja a nevét y helyett, de annyi baj legyen :))
Kép, na igen, hát nem lehet tökéletes azért a dolog, majd legközelebb :)

b írta...

A JJJ-n pedig azt írják, hogy nyáron megy Montrealba forgatni Sucker Punc-ot.

Fant írta...

Szerintem az a mondat még az új hírhez tartozik b :) Úgy emlékszem a Sucker Punch forgatása ősszel kezdődik

Az album pletykához: örülnék, ha nagy nevekkel dolgozna - annak nagyon nem, ha továbbra is a HR égisze alatt tenné ezt. Ha a Beyonce-s dolog igaz lenne akkor plusszpont a csaj Oscar-os teljesítmény mellé, vagyis csillagos ötös úgy már.
Szóval összességében én is csatlakozom hozzátok, örülnék, ha így lenne minden. A kiadóváltás viszont mindettől függetlenül szükséges a lehető leghamarabb.

b írta...

ki lehet a mellette ülő hapi? :))

(f.é.) írta...

Hú b,talán a lakberendező,aki most veszi fel a közös stílusegyezést!!:))

Jó éjt!

xdittax írta...

Huh, sziasztok!

Bridgeit, Fant, LL és mindenki. Bár igazatok van a nagybetűvel kapcsolatban, nagyon rendjén van az, ha megkérdezitek, ez meg az, mikor kerül ki. Sőt, én nem tudok mindent észben tartani, egészen pontosan erről és most kapcsoltam, a bakis videóról is teljesen megfeledkeztem már, úgyhogy tényleg nincs semmi baj, ha érdeklődtök, igazából köszönöm. :)

Most találni kellene egy jó kis dátumot, mert nehéz lesz beiktatni a 17 Again tömérdek anyaga mellé, de tényleg köszönöm, hogy szóltál Bridgeit, jó az, ha az ember körmére ránéznek.

Szóval én kérek elnézést!
Szépséges napot: Ditta×××

Ui.: Az a hapsi b, az egyik legérdekesebb figura, akivel valaha össze ülhettek volna..., a neves TMZ internetes oldal vezetője, Harvey Levin.

bridgeit írta...

Köszi LL és Fant csak tudjátok nem szoktam fórumokon írni csak zanessáék és na tudjátok!:)Szval még nem vagyok jó benne sőt:(:(!De nem baj!Am Ditta télleg nem akartalak siettetni és nagyon kedves vagy!:):):)

Névtelen írta...

A TMZ főnöke?? Z helyében megtámadtam volna pár fülpiszkálóval...de tényleg, az után, amit a KCA afterparty után műveltek, egy pofon simán kijárt volna. Ötletem sincs, miről beszélgethettek ilyen kedélyesen.

Fant írta...

A TMZ főnöke??? Nemhogy pofon, de még egy alapos verés is kijárt volna, az eddigiekért.
Lehet, hogy Zac alapvetően a TMZ-s ember hozzáállását akarja megváltoztatni azáltal, hogy normális viszonyt próbál kialakítani... Hát nem tudom, szerintem ez egy felesleges kör, idő-és energiapazarlás. Óriási önfegyelme meg türelme lehet, ha ehhez az emberhez így viszonyul.
Hogy miről beszélgettek arra én is igen kíváncsi lennék.

Bridget, ebben a témában a legjobb helyen jársz - és majd belejössz :)

A jó dátum kapcsán hátha tudok segíteni, Ditta: a vasárnapi mesében foglalkozunk még a HSM 3-al is majd egy kicsit, mert okoz még meglepetést :)

bridgeit írta...

Köszi :)!Amúgy pedig sztem igazatok van!Egy alapos verés simán kijárt volna!Nem csak egy pofon!:@

Bea írta...

nah mondtam neked Bridgeit h ide gyere, erre az oldalra.
Itt aztán minden infót megkapsz rolluk:D
pux

Fant írta...

Mindenesetre úgy tűnik Zac inkább a szép szó és a diplomácia erejében bízik :) Tulajdonképpen be is jöhet akár, ha a TMZ fejese látja mennyire normálisak, sőt barátságosak még vele is, akkor ha le nem is száll teljesen róluk, de mondjuk a fülpiszkálóshoz hasonló szánalmas és felháborító akciókkal nem jön elő többet a csapata...
Legalábbis csak ezt tudom elképzelni vezérlő elvként Zac részéről.

Beának teljesen igaza van, ami infó itt nem olvasható, azzal nem is érdemes foglalkozni :)
Örülök, hogy terjed a blog jó híre :)

b írta...

Hm... Szóval a TZM főnöke? Akkor teljesen értem a szamárfület :DD (és meg is érdemli :PP )
És lehet, hogy tényleg azt gondolja Z, hogy nem érdemes energiát és egyebet rá feccölni :))

Névtelen írta...

Nem hiszem, hogy Z akár reménykedett is abban, hogy ezzel maga mellé állítja a hapsit. Az ilyenekben nem lehet bízni, ismerek hasonló embereket. Az az egy mentheti meg, hogy ezeket az akciókat nem ő irányítja, hanem vmelyik beosztottja. De szerintem az elv, ami alapján ez a rendszer működik, undorító...Z viszont nem akarta ezt erőszakos eszközökkel tudomására hozni.
Egyébként nem arról van szó sztem, hogy személyesen utálnák a hírességeket, és azért csinálják ezt, egyszerűen valamiből nekik is meg kell élni.

Fant írta...

Igen, ráadául ha erőszakkal fejezi ki nemtetszését, csak maga alatt vágja a fát, egyértelmű.
Én nem tettem volna meg ezt a gesztust efelé az ember felé, amit ő most megtett az biztos.
Azért a TMZ-főnök beleegyezése vagy tudomása nélkül nem igazán hiszem, hogy például az az ominózus akció megtörtént volna.
Én is úgy gondolom, hogy a munka miatt viselkednek így, nem hinném én sem, hogy személyes okok miatt, de azért felmerül a kérdés, hogy mennyire tudják elválasztani a munkájukat a civil gondolkodásuktól. Úgy értem kell egyfajta beállítottság ehhez a dologhoz. Mert azért én abban sem igazán hiszek, hogy vasárnap jót dumálnak, másnap pedig már jönnek az akciók.
Szóval szerintem, amellett, hogy teljesen egyetértek azzal, amit mondassz, hogy ők egész egyszerűen ebből élnek - azért bizonyos fokú ellenszenv vagy legalábbis mondjuk cinizmus megvan bennük a sztárok felé. Nem igazán hiszem, hogy ez az a fajta munka lenne, amit gépiesen lehetne csinálni.

Esetleg az még eszembe jutott, hogy lehet, hogy túlkombináljuk a dolgot. Elképzelhető, hogy mondjuk ismerik egymást, de a meccsen csak véletlenül fuottak össze, váltottak pár mondatot, esetleg röhögtek egyet valamin, de különösebben nem foglalkoztak egymással.

b írta...

LL olyan emberek is vannak, akik a szemedbe mézes-mázosak, a hátad mögött pedig kígyók, áskálódnak meg hasonlók.

Névtelen írta...

Igen, b, pont rájuk akartam utalni:))

Én sem tettem volna azt, mint Z, valami más oka lehetett rá, amiről nem tudunk.
És alapvetően vannak olyan emberek - elég sokan - akik cinizmussal kezelik a hírességek világát, főleg irigység miatt, azt nehezn tudnám elképzelni, hogy egyik napról a másikra teljesen máshogy viselkednek - az azt jelentené, hogy Hollywoodban az élet is a színjátszásról szól.

Egyébként megjött a netem:))

b írta...

Hurrá :)))

Szerintem a TZM főnök nem cinikus a sztárokkal szemben, mert akkor nem ezt csinálná :) mármint "munkailag"

Fant írta...

Ha nem is változik meg a vélemény, de azért rögtön más (belül) ha azzal akit eddig irigykedve utált az ember, egyszercsak összefut privátilag és kiderül, hogy annyira nem rossz arc. Ettől még kifelé nem változik meg az álláspont azonnal, de azért egy kis szikra elültetésre kerül.

Én azt tudom még elképzelni, amit írtam is, hogy nem volt ez egy kifejezett nagy beszélgetés, összefutottak csak.
És Zac többször elmondta már mennyire nem foglalkozik a rágalmakkal meg pletykákkal - azért én nem gondoltam volna, hogy valóban ennyire nagyvonalúan kezeli ezeket a dolgokat.
Erről az emberről nem hiszem, hogy Z ne lenne tisztában, hogy kiféle, miféle - bár nem hinném, hogy az a behízelgő tipus, amire utaltok, nyíltan is cinikus úgy gondolom.
És feltétlen a cinikusok közé sorolom.

Örülök a netednek LL! :) Bár megmondom őszintén nem is gondoltam, hogy még nem oldódott meg a dolog - sőt pont ellenkezőleg gondoltam, hiszen rendkívül aktív vagy, aminek végtelenül örülök :)

Névtelen írta...

Gondolkodtam még ezen, még az is lehet, hogy a főnök is pont az első sorba vett jegyet, hogy premierplánban láthassa, ha egy játékosnak túl izzadt a pólója, és amikor meglátta Zanessát, beszélgetni akart velük, ők meg próbáltak udvariasak lenni.

Net - az egyik tényező hosszas unszolásra megcsinálta, viszont elfelejtette megmutatni, hogy kell, úgyhogy már megint nincs. De folyamatban az ügy, estére meglesz.

Fant írta...

Teljesen szimpatikus verzió. Vagy lehet a főnök el akart csípni a kiélezett meccsen egy-egy hangosabb szót a játékosok részéről, hogy aztán másnap írhassa, hogy széthúzás és ellenségeskedés van a csapaton belül.
De mindenképpen a véletlen találkozás verzió felé hajlok - és az udvarias reakció felé.

Szurkolok a netednek :)

Névtelen írta...

Akkor ezt megtárgyaltuk:)

Net - most már teljesen kiszámíthatatlan, a megcsinálás is csak véletlen jött össze, hétvégén már komolyan lépni kell az ügy érdekében. De a fordokat mentem folyamatosan, úgyhogy ha nem javul meg, megoldom máshogy.

Fant írta...

Nincs nagy szerencséd a nettel, meg kell hagyni. Mi a gond vele konkrétan? A gépen kell valamit bűvészkedni hozzá, vagy a modemmel/ruterral van baj?