2009. ápr. 13.

SNL: A házigazda Zac Efron!

Zac Efron Saturday Night Live: Monologue


Zac Efron SNL: Isn't She Lovely Part 2


Zac Efron SNL: Science Fair Part 3


Zac Efron SNL: Young Bar Part 4


Zac Efron SNL: Celebrity Blogger Part 5


Zac Efron SNL: Zero Choreogrphy Part 6


Zac Efron SNL: Army Bound Part 7


Zac Efron SNL: I Am Your Mother! Part 8


Zac Efron SNL: Foot Messager Part 9


13 megjegyzés:

Névtelen írta...

uristen!!!!!!!!!!!!!!!!
zac egyszerüen zseniális
hát igen ilyen egy nagyon jo szinész.annyit nevettem nagyon jol megcsinálták tetszett az hogy kicsit kalandoztak hogy milyen lenne ha troy vissza térne az east high-ra egy kis látogatásra.amikor zac szöke parokát visel hát én ott felse ismertem csak mikor elkezdett énekelni
nekem nagyon tetszett az összes snl-os vidi
puszi mindenkinek laura

pucca írta...

egyetértek veled Laura
nekem is naon tetszettek a vidik
és szeretnék gratulálni az oldi szerkesztőjének mert mindíg friis híreket hoz
és mindég naprakész
szóval gratula és köcce és pucca:)

Fant írta...

Hatalmas volt Zac ebben a műsorban! Óriási tartalékok vannak benne, amiről nem is tudunk még, nagyon remélem, hogy a várható komolykodások mellett rengeteg vígjátékban is szerepelni fog, mert ez a műfaj is hihetetlenül megy neki. Eddig is tudtuk, hogy nagy tehetség, de azért most a cinikusoknak újfent odapörkölt.
Okoz ő még meglepetéseket, elképesztő mi van benne.

Az abszolút favoritom a jelenetek közül a HSM paródia, azon szakadtam :)) Zero Choreogrphy, zero - és a megtört arc hozzá :)) Kész voltam az egésztől :)) Who are you? Walt Disney :))) Nem igaz :)) És, amit az East High-ról mondott, a többiek riadt döbbent, hitetlen reakciója rá - á :))
De ugyanígy nagy volt az 5-ös videó, ott a nő készített ki :))
Na meg az I Am Your Mother! :)

Az első videónál a belépő mozdulatsort egy kicsit most én fűztem tovább - nem sok hiányzott :))

xdittax írta...

Igen, odapörkölt. Igen, bizonyított, mert nagyon megvan ez is benne, nagyon megy ez neki.

Ettől függetlenül vegyes érzelmek bennem is vannak, és hozzá kell tennem, hogy most is vannak. Engem sem vesz le mindig 100%-osan a lábamról. Ahogy Vanessa játéka sem mindig tökéletes. Mármint az a tökéletes, amit még meg el lehet érni.

Zac kezdésében én még bizonytalanságot, némi fokú természetellenességet érzek, annak ellenére, hogy laza és igazából önmaga is. Természetesen izgul, és ez helyén van így, ráadásul ez olyan dolog, amit az előtte álló hosszú karrier és élet alatt meg fog tanulni kezelni vagy teljesen el fogja hagyni.

Másrészt igazából néha számomra, de itt fontos az, hogy az én ízlésemnek!, néha (túl) sok, vagy éppen (túl) kevés. Néha (túl) sok a gesztus, néha (túl) kevés a mimika, (túl) egyoldalú, ugyanaz, ezekben a videókban.

Ettől függetlenül, nekem is teljes meggyőződésem, hogy zseniális volt. Valami eszméletlen, hogy megoldotta a jeleneteit, kényelmesen, magátólértetődően, roppant megnyerően bármilyen nézőnek is. Alapvetően persze nem tehet mindenki ínyére mindig - ahogy engem sem vonzanak ténylegesen az ilyen műsorok - azért ez minőségileg volt vicces. :) Engem megnyert, mint komikus, azt hiszem rajtam kívül még milliókat(?).

És Pucca, örülök annak is, hogy Téged pedig ez a blog is megnyert. Bár én nem vagyok magammal és teljesítményemmel szemben annyira elégedett, mindig jó olvasni, ha valakinek igenis tetszik.
Továbbra is a frissességre törekszek, pusza: Ditta

pucca írta...

csak túl szigorú vagy magadhoz
hidd el nekem sok blogon voltam már de ez az egyetlen amit rendszeresen látogatok:)
ugyhogy engem maximálisan megnyertél
UI:
ha nem vagy magaddal elégedet gondolj arra hogy mások nyitva tartják az oldijukat de egy bejegyzés sincs rajta 2007 március óta ugyhogy gratula és küldök neked 1000000000000 puszit mert megérdemled
Pucca:)

Fant írta...

Ezek aztán rendkívül jó felvetések Ditta.
Először is azt gondolom, hogy bármilyen vicces Zac lehet a magánéletben a Showmen-kedés nem az ő asztala igazából, halkan teszem hozzá, ahogy a klasszikus musical sem. Viszont rendkívül tehetségesen megold minden feladatot, ami adódik.
Ebben a műsorban szerintem sem volt minden jelenetben tökéles - viszont hogyan is lenne, ennyire fiatalon, ennyire kevés színészi tapasztalattal. Meglátásom szerint van egyfajta stílusa, hanghordozása, amitől nem tér el és amivel megold minden feladatot. Később majd elválik, hogy melyik műfaj az, amiben külön kiemelkedő lehet.
Véleményem szerint abban volt nehéz a szerepe ebben a műsorban, hogy miközben alapvetően önmagát adja, mégis bizonyos fokig szerepet kell játszania - a kettő együtt, különösen a nyitó monológban kicsikét dadogott, laza akart ő lenni, csak túl merev volt, kevésbé volt természetes a hanghordozása, mint elvárható lett volna.
Becsületére válik, hogy ő azért maximálisan tisztában a dolgaival - nem véletlenül említette anno, hogy Hugh Jackmen-től tanulni szeretné azt a fajta showmesterséget, amit az Oscar-on előadott.

Én úgy gondolom, hogy ahogy még több rutint szerez ezekben a dolgokban, elhagyja ezeket a hibákat, amiket Te is említessz - rendkívül tehetséges, úgyhogy kétségkívül menni fog, csak sok gyakorlás kell.

Viszont ennyire kevés igazi színészi rutinnal (hiszen azért a HSM egyiküket sem állította óriási színészi feladat elé) így megoldani egy ilyen nagymúltú műsorban való szereplést maximálisan jó teljesítmény.
Kicsit még oldódnia kell az ilyen szereplésekhez, de gyakorlás kérdése az egész.

És természetes, hogy nem tökéletesek, nagyon jó meglátás, de a pályájuk elején járnak még - nyilván az sem véletlen, hogy minél hamarabb el akarnak szakadni a HSM-hez hasonló filmektől, olyanok felé nyitni, amik igazán komoly színészi feladat elé állítják őket.

De nagyon jó, hogy vannak ilyen kritikai észrevételek, mint most a tiéd Ditta.

b írta...

Sziasztok.
Jókat írtál Ditta, sok mindenben egyet értek veled. (és veled is Fant :) )
Nekem többek között a szőke parókás tetszik, ott nem a "szokásos" mozdulatait, mimikáját hozza. És elsőre én sem ismertem meg, de én a ruha miatt. Ebben a cuccban nekem nem tűnik olyan vékonykának, mint amúgy, de az arca és a hangja gyanús volt :)

LL a hsm paródiát és a monológot lehet részletesebben kérni?
A német fiús a nagyjából miről szól? Az ufólány miért rakkersztbe a többieknek? Ja és az i am mother és a pezsgőzős nő is haláli :))

b írta...

És megnéztem volna az illetőnek az ábrázatát, amikor csiklandozzák a talpát :)

LL írta...

Hú, jókat írtatok, én is sok midenben egyetértek mindkettőtökkel...bár a műsort még nem sikrült csekkolnom ugye...
b - nem tudom...szívesen megcsinálom, ha végre én is megnézem, és ha nem baj, hogy ki fog tolódni.

Andi írta...

Sziasztok!

Nagyon korrektül leírtátok mindketten azt ami bennem is megfogalmazódott, én is csak egyet tudok érteni veletek :)

Húúú - az én talpam is csikis, főleg akkor ha ilyen huncutka ecsetkével cirógatnák..:))Hm-hm :)

Sára írta...

Hát sajnos én a 9-ből összesen csak 3-at láttam tnap este (a HSM paródiát, a pezsgőset, és azt a "csikizőset), de ma reggel épp néztem vna a többit is, és valami NBC törvények miatt nem érhetőek el... :S Légyszi segítsetek, mert úgy megnézném a többit is! :$
És am. szerintem is írtó klassz a blog Ditta, semmi okod arra, h magaddal szigorú legyél, és én is - mint pucca - rendszeresen jövök, mindennap, mert kár lenne kihagyni a szupi frisseidet! (L)

Fant írta...

ITT egy link, Sára ahol letöltheted az egész műsort. Még Tinus találta ezt a linket, pár bejegyzéssel hátrább :)
Csak beírod a négyjegyű kódot, aztán már töltheted is.

Sára írta...

Köszönöm szépen! =)