2008. jún. 17.

1 beszámoló a 7végéről!

Blog Girl, egy amcsi blogvezető, aki valamilyen összeköttetésben áll a Tiger Beat és
a BOP magazinnal, egy hétvégét töltött Utah-ban, ami nálunk annyit tesz igen, hogy a HSM3 forgatásán. És most beszámolójának fordítás következik!:)

Soha nem fogod kitalálni, hogy hol voltam egész hétvégén! Sikerült a High School Musical 3: Senior Year teljes szereposztásával laknom a Utah-i Salt Lake City-ben levő forgatáson! Még mindig nem tudom elhinni ezt! Mindenki annyira jó és gyakorlatias volt és mindannyian szuper-izgatottak voltak, amikor a filmről beszélgettek velem. Ráadásul kaphattam egy privát körutat a forgatáson, amit egy igazi középiskolában vesznek fel! (Az étterem annyira cool és pont úgy néz ki, mint az első filmben!)

Először az újoncokkal találkoztam. Gemma McKenzie-Brown, Matt Prokop és Justin Martin másodéveseket játszanak az East High-ban és mindahárman annyira izgatottak, hogy a film részesei. Gemma karaktere, Tiara, egy olyan diák Londonból, aki Sharpay személyes segédévé válik, a két fiú pedig Troy[Zac Efron] és Chad[Corbin Bleu] jó barátjává. Gemma azt mondta, hogy ideges volt, amikor először dolgozott a szereposztással, hiszen ők mind annyira közel állnak egymáshoz, de utána mondta tovább, és elárulta, neki nem kellett nyugtalankodnia, mert ők nagyon jók és támogatóak voltak! "Ashley [Tisdale] egész idő alatt tanácsokat ad nekem!" - ismerte be.

Nem akarom a film túl nagy részét elárulni, de láthattam, ahogy egy döbbentes táncsorozatot vesznek fel. Monique Coleman azt mondta nekem, hogy a táncszámok bonyolultabbak, mint az előző két filmben volt. "Annyi masszást kapok a szállodámban, amennyi lehetséges!" - mondta, miközben azt is kifecsegte, hogy van, mikor egy nap akár 14 órán keresztül táncolnak! Őrület, mi? Oh igen, KayCee Stroh teljesen tűzbe jött, amikor elkezdett a való-életbeli eljegyzéséről beszélni és azt mondta, hogy az egész szereposztás egy meglepetéspartit tartott neki, ogy ünnepeljenek! "Ez annyira édes volt!" - áradozott, és azt is felfedte még, hogy karakterét, Marthaát ezúttal sokkal többet láthatjuk majd a képernyőn! Go, Girl! :)

Corbin Bleu azt mondta, hogy a szereposztás a harmadik filmmel még közelibbé vált, mert mindannyian tudják, hogy ezzel lezárják életük egyik fejezetét. "Határozottan már sok könny esett." - mondta egy mosollyal. És ki ejtete a legtöbbet? "Monique!" - és elkezdett nevetni.

Úristen! Majdnem elfelejtettem - péntek éjszaka összefutottam Zac Efron-nal és Vanessa Hudgens-sel! Vacsorázni voltam egy Takashi nevezetű sushibárban a barátaimmal, amikor besétáltak! A pultnál ültek, és annyira kedvesek voltak mindenkivel az étteremben és annyira nyilvánvaló voltm hogy teljesen egymásba vannak habarodva! Zac azt mondta nekem, hogy szeret Utah-ban forgatni, mert nem csak hogy szép, de el tud menni vacsorázni anélkül, hogy azon aggódna, fotózzák-e. "Ez olyan, mintha egy vakáción lennék" - ismerte be. Azt mondta, hogy a sushibárnak a szívük mélyén egy különleges helye van, mert amíg a HSM első részét forgatták, találkoztak a tulaljondossal és mindenkivel barátok lettek. Mennyire édes?

Elviekben azt javasolják, hogy teljes erőbevetéssel térjünk vissza hozzájuk, mert képeket és még többet tartogatnak nekünk!
Hogy Ti se maradjatok le róla, bár ha rajtam múlik, tudjátok, hogy nem is fogtok, nyugodtan kattintsatok csak IDE! ;)

- sushit enni támadt kedvem LoLxD -

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

whoa de szerencsés fanok vannak messze nyugaton...én is ottakarok lakni!!!

xdittax írta...

De szerintem ő nem csak egy "közönséges" rajongó volt, hanem az említett újságok szerkesztője talán, és ez további kecsegtető híreket és bezsámolókat jelenthet, nem? De jöhetne bárkitől bármilyen, csak legyen! telhetetlen lennék? ;)

Névtelen írta...

Ó anyám!! Nekem is könnybe lábadt a szemem.Egy hosszú, fáradt, pörgős nap után ez igen jól esett számomra(f.é.)

Andi írta...

A beszámoló fantasztikusan
jó volt, élveztem minden (Zanessa)pillanatát.
Bocsika, Én "oda" kattintottam és írás-írás hátán, hova kell még kattintanom a "képek" megnézéséhez?
Köszi!

xdittax írta...

F.É. örülök, hogy így érezted, remélem még sokszor talál Rád ilyen jóleső érzés!:)

Andi, nekem is nagyon tetszik ez a beszámoló, nagyon jó, hogy majd'mindenkit megemlít. A képekre még várni kell, azokat csak ígérték,, hogy lesznek, ezért kell folyamatosan ellenőrizni majd! De ha megtalálhatók lesznek, akkor ide is jönnek majd, ne féljetek!:)

Névtelen írta...

istenem dejóa susi barban és megláttam volna őket valószínü h elájultam vagy sikitozni kezdtem volna! xD :D Baba

Névtelen írta...

bocsi kimaradt dejó ha én lettem volna a susi barban