2008. jún. 15.

Dalrészletek

Minden értelemben most végre!
Szövegtöredékkelek is szolgálhatok Byámtól, ill. Takimtól egy kis vidivel is, amit IDE kattintva hallgathattok és nézhettek meg újra és újra!xD Ez a vidia HSM3 forgatásáról, június 11-ről egy amatőr felvétel. Ezen a napon forgatták a nagy finálét, a diplomaosztót, a 'High School Musical' dallal együtt! Ami...FANTASZTIKUS!
És itt vannnak még az említett dalrészletek:

"A NIGHT TO REMEMBER"
Troy:
Tonight's the right!
Everyone:
Alright!
Troy:
Tonight's the right!

Everyone:
It's gonna be the night, to remember
o c'mon
to remember
it's gonna be the night,
to remember
So never eva eva eva eva eva eva eva eva eva eva forget!

"NOW OR NEVER"
This is our last chance to get it right
This is our last chance to make it alright
We gotta show what were all about
It' Now or Never!
This is our last chance to get it right
This is our last chance to make it alright
We gotta show what were all about
TEAM! Work together!

"HIGH SCHOOL MUSICAL"
Everyone:
Cause it's,
High School Musical
So let's live for the future
Cause it's,
High School Musical!

És még egy dalcím vált "hivatalosabbá", méghozzá a Right Here, Right Now, ebből azonban még nincs dal részlet. Egyelőre persze:)

Források: HSM_ZaNessa; Nessa-Hudgens.

15 megjegyzés:

Andi írta...

Szenzációsan jó lesz ez a
HSM-es dal és ha ez ilyen jó, akkor milyen jó lehet még
a többi....??!!
Alíg bírom kivárni, de azért menni fog!!!!
Titkon arra gondoltam, bárcsak már jönne egy kis zenei részlet és íme, Én úgy gondolom nem fogunk csalódni az biztos!:)))
Eszméletlenűl nagy durranás lesz a film csak győzzük kivárni.:)

Névtelen írta...

Hahó. Gyerekek,ez nem semmi.Őrült buli lehetett a film! Remélem maga az egész is az lesz.Már hogyne lenne az.Előre nem képzelek el semmit,ha eljő a mi időnk beülök a moziba,és átszeretném élni ennek a filmnek a hihetetlen varázsát. Az már biztos,hogy olyan helyre fogok ülni,ahol a lábamnak lesz elég hely,mert már kezdem érezni benne a "bugit". És hogy kerek legyen az egész mindezt tornacipőben teszem ismét.(f.é.)

Névtelen írta...

Na hali xD
Szóval Ditta az új HSM3-as barbiekat is betehetnéd mert szerintem fontos és tök aranyosak lettek,a Mattel kitett magáért.
Másodsorban nyugodtan rakhatsz be híreket a lapomról,mert én is szoktam tőled "kölcsönvenni"
Örömmel jelenthetem,hogy egy ÚJABB DALLAL BŐVÜLT A LISTA, mégpedig Troy és Chad DUETTJE a BOYS ARE BACK!
Ja és andi ha zenei anyagra vágysz,akkor töltsd le a lapomon a "High School Musical" dalrészletét amit a Ditta által betett videóból vágtak ki,és én meg most raktam fel a lapra!
[ www.gportal.hu/nessa-hudgens ] Ez most nem reklám xD
Ja és van DALSZÖVEGRÉSZLET is :)
Tökjó lesz a film,higyjétek el!

Névtelen írta...

szia ditta elsöre azt mondtam uristen! ez eszméletlenül jo már most imádom a számot nagyon fülbe mászó amikor halgattam eszembe jutott az al for one mert az is ilyen vidám fülbe mászo dal alig várom már filmet és persze még több titkos részletet
egy kérdés gondolom a forgatásra nem lehet csak ugy be menni ennek az emberkének hogy sikerülhetett vajon?további szép álmokat
puszi Laura

Névtelen írta...

Sziasztok! Dani vagyok! Mondani szeretném vagyis írni :P,hogy én ezeket a számokat tudom a HSM 3-ból
(01) Now Or Never
(05) I Want It All
(08) Right Here, Right Now
(12) A Night To Remember
(14) High School Musical

Na most ebből mennyi igaz! :)

Névtelen írta...

Am. Laura,szerintem egyszerűen! Belehet az ilyenekre menni ha belegondolsz ezt annyira nem védhetik és ha megnézed hatalmas területről van szó!
By: Dani

Névtelen írta...

hát igen. akárki, akármit mondd, eszméletlen egy film lesz! én már nagyon várom, főleg most, h. felkerült a netre a sok új spoiler a tovább tanulásról, és hogy mi lesz a kosármeccsen/musicalen. Pont most raktam fel a lapomra, és totál be vagyok zsongva XD de a legjobb eddig szerintem a videó volt. Imádom (L)(L)(L)

Névtelen írta...

Dani!
igen ezek az eddig 100%-os számok!
mindenki nagyon várja már,de gondolj bele október milyen messze van? és az csak az USA- premier,mire eljut magyarul .... bár én remélem le tudom tölteni az angol verziót,hogy legalább láthassam meg hallhassam a dalokat (L)

Névtelen írta...

Szerintem nem fog olyan sok késéssel ide érni! Álltalában hisz azé valjuk meg ez csak egy réteget köt le és nem az egészet talán hamar megérkezik...Csak az ilyen nagy Holliwodi izék érkeznek meg nagyon későn ez szerintem hamar megfok :))

Névtelen írta...

hát ha a Jetixen múlik akkor igen!
ők gyorsan leadták a HSM2-t is!
emlékszem mikor október 6-án leadták,először láttam,tökjóó volt x)

Névtelen írta...

:) Hát én először nem voltam HSM fan sőőt nem is szerettem,de aztán úgy megszerettem oldalt is csináltam :) Neked van oldalad Bya? : )

Névtelen írta...

van...
dani..neked volt la mujer de judas-os oldalad is? [júdás asszonya]

xdittax írta...

Naja, őrült buli, és hatalmas nagy durranás! Tökéletes! És újra nagy hullámzás, óriási ováió!xD csúnyát mondnaék, annyira remek minden!:)))

bya, oké, oké:)

Laura, valószínűleg egy statsizsta vette fel sikeresen a felvételt,egyúttal áthágva a szabályokat, de hát azok azért vannak, hogy megszegjék őket.:) Csúnya dolog tudom, de reménykedek lesznek még ilyen illegális vidók.:)

Na mos ebből mennyi igaz, Dani nem tudom, majd utánanézek mit lehet találno máshol a neten, de biztosan vannak benne valós számok, sőt! Egyébként üdv ittxD És ha van oldalad, szívesen megnézném:)

Ja és a YouTube-on mindenki keresheti majd a filmet, legalább a dalokat megnézni, mert bomba jók lesznek! Bár igen, nagyon remélem nem kell sokat várni, majd kiderül!

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Hát nem először járok itt! :P Hihetetlen tartalmas oldal amúgy igen van oldalam! Nem tudom,hogy lehet e hírdetni de végülis ti kérdeztétek :P ez az oldalam: www.hsmfriend.gportal.hu
Judás asszony oldalam? :D Kellet volna? :)

Névtelen írta...

hát,csak mert ismertem egy fiút,szintén daninak gívták és MINDENHONNAN másolt,meg szövegeket lopkodott.
nem akartalak meggyanusítani,csak...