2008. jún. 14.

Sneakernight Music Video



KÉSÓBB:
A Miss Vanessa Galériájában több, mint 200 kivágott képet találhattok Baby V legújabb, immáron 4. videóklipjéből, melynek címe közismerten 'Sneakernight'!

21 megjegyzés:

Andi írta...

Mindenki örömére itt van hát a
várva-várt videoklip, Én már többször megnéztem és számomra lenyűgöző Vanessa előadásmódja, mindíg új és újabb!:))))

Névtelen írta...

Vanessának vagy egy kicsi Rihannás beütése! Nem tudom h miért de a klipp elején annyira hasonlít rá! De amúgy nekem nagyon nagyon tetszik a vidi, és az h még egy kicsi tánc is van benne még jobbá teszi!

Névtelen írta...

HÚ!!! Ebben a pillanatban néztem meg a klipet. Hát nem tudom, a zene még mindig ördögi,de....??? Majd még jövök.(f.é.)

Névtelen írta...

Nem tudom...én kicsit többet vártam...a zene tényleg fantasztikus, a ruha is mesés, ez a viláditós cipő is szuper, de én kicsit visszafogottnak tartom :S

Névtelen írta...

Én imádom!! Szerintem szuper!! Nekem nagyon tetszik,táncos, van egy kicsi története, és szerintem abszolút Vanessás!!
Nekem eddig ez aklipje tetszik a legjobban!! + ebben egy csomót mosolyog!!

xdittax írta...

Nekem pedig, ez a klipp tetszik egyelőre a legkevésbé, igaz edgi csak mindössze egyszer néztem meg. Nem tudom, nekem is sztem az az érzésem van, mint Neked F.É., a zenét imáédom, de a 'de' is ott van. Igen, a tánc nagyon helyes, a zene ja, fantasztikus, a ruha. Nos. Vanin új. És igen, ez feltűnő, hiszen eddigi videoklipjei mind eltérőke, nem is baj, de ha megfigyeljük tényleg mind1ik különbözök egymástól. A Come Back To me nőcis, a Say Ok koncertverziója Nessás, olyan személyesebb, hiszen csomót láthatunk belőle a túrnéval kapcsban, és ez nagyon jó, a Zaces Say Ok romantikus, fiatalos, kamaszos, és most itt a SN, és olyan sportos, olyan lezser, olyan hip-hopos egy kicsit, és tök frui nekem a klip. Mármint csak nem a alegjobb. És vissza a ruhákhoz, meg Nesshez, szépségileg annyira nem ájultam el, bocsi. A kivágott képek még mindig jobbak, mint avidiben látni, a jobban sminkes Nessát. Nekem V magán a házibulina lgeszebb, ott viszont tényleg levett a lábamról. Nem tudom. Nem a legpozitívabb a véleményem, más is vártam, és még nem érzem anniyra passzolósnak a zenéhez magához, de még ez úgyis változni fog, amint többször is végigvizslatom. Igen, azthiszem úgy vagyok mint F.É. De annak örülök, hogy sokatoknak bejött!:)

Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Helló megjöttem én is. Szóval 3-x megnéztem.A csajszínkkal,minden rendben. Frizura,smink,ruci,minden ok.Tudom ez a dal a lazaságról szól,stb..DE éppen ezért hiányzik belőle a pörgés-forgás. Hol vannak a "rúgások"! Sajnos én nem kaptam meg,pedig azt hittem akkorát kapok,mint állat.E helyett majdnem pofára estem a meglepődéstől. Sebaj Ditta majd csak a zenét hallgatjuk,a klipet kihagyjuk.Lehet,hogy a klip rendezője béna. Szóval én mást vártam.(f.é.)

Névtelen írta...

Viszont lehet h nem is ő a "mi" Nessánk akit régről ismerünk, hanem az aki benne van ebben a videóban! Hiszen ő azt mondta h végre azt csinálhatja amit akar, és minden amit látunk és hallunk az ő lesz! És nem a régi V albumos kislány akit megismertünk, mert az a lány felnőtt! És ilyen cépecske lett, aki végre azt csinálhatja ami igazán tetszik neki!

Névtelen írta...

És hozzátéve szerintem ez lett az eddigi legjobb videója! :D Nekem ez a stílusa is nagyon-nagyon bejön!

Névtelen írta...

Én sokkal pörgősebb klippet vártam ehhez a zenéhez... Nekem se ez a kedven Vanessa-klippem... De azért nem olyan rossz, mert telljesen igaza van Hajnynak!:)
Puszi: *Nóri*

Névtelen írta...

szia ditta hát már alig vártam a klippet de ugy látszik az ember akkor csalódik a legnagyobbat ,amikor végre meg kapja azt elsö nézésre nekem a klipp nekem ezt váltotta ki:hm...
minden szép ruha vanessa végén a tánc de nekem is olyan tul egyszerü a klipp kicsit nagyobb durranást vártam azt észrevetted hogy a 2- 3 csaj a hsm 2 vannak? akik ashley is táncoltak vagy én láttam rosszul meg a suite life zac& cody-bol a japán csaj is ott volt egy pillanatra?
de jo lett volna ha ugy lett volna a klipp amit még meséltem neked hogy vanessa ashleyvel zac-kel táncoltak volna egy nagyot hát ugy látszik ez már nem lesz
milio puszi neked további jo szünetet Laura

Névtelen írta...

Igazat adok mindenkinek. Mindenki stílusa más. Ha Nessáé ez,akkor szupi,de szerintem lesz ez még jobb is.Én most felveszem a tornacipőm,és elmegyek egy klassz buliba. Tegyétek ti is,hiszen itt a nyár!!!! Szióka.(f.é.)

Névtelen írta...

Nekem abszolút bejött ez a videó, szerintem illik a dalhoz/szöveghez. És szerintem nagyon "Nessás" :) Fiatalos, laza, kicsit bulizós, szval olyan mint ő maga. Nekem a ruhái, frizurái, sminkjei is tetszettek. Mondjuk nincs túl nagy történet a videóban, de ennyi pont elég. Hiszen a számhoz sokkal nagyobbat nem is lehetett volna kreálni. De az az érzés, hogy "elmegyünk bulizni, táncolunk, jól érezzük magunkat", ezt tökéletesen visszatükrözi a klipp. És szerintem pont ezt akarták elérni. :)

Névtelen írta...

Ja és szerintem akinek elsőre nem tetszett, valószínűleg később az is megkedveli :)

xdittax írta...

Laura, azt a japánosbeütésű leányzót Brenda Song-nak hívják, de nem tudom Neked megmondani, hogy tényleg Ő van e benne, nem hiszem, hiszen mit keresne épp SALt Lake Cityben, ő most épp máshol éli világát.

Igen, Emese, az a felleing nagyon határozottan ott van, és szerintem nemcsak F.É.-t motiválja!;)))

Ditta×××

vivcsi93 írta...

Nekem most jól jött ez a vidám video, kicsit felvidított, a tegnapi sírós ballagásom után...én is vmi ütősebbre számítottam, de azért tetszik nálam ez egy 10-es skálán egy erős8-as, de lehetets, hogy ezzel is úgy lesz, mint maával a számmal, mert amikor meghallottuk kicsit ijesztő volt, mert új, de azért összeségében jó lett. Mondjuk én remélem, hogy majd valamilyen balladásabb számhoz is csinál majd videoklippet, jah és lenne egy kérdésem h a 4 videoklip azok a következők: Baby come back to me, Say Ok, Say Ok concert version és a Sneakernight? Nektek melyik videoklippje tetszett eddig a legjobban, az én tetszésemet a Say Ok nyerte el a legjobban az a video sztem ott van ahol lennie kell! :) Nah napsugarakban gazdag nyarat kívánok mindenkinek és sok sok pihenést meg jó bulikat! :)

xdittax írta...

Biztosan lesz még további videóklipje az albumról, remélem nem is egy, és remélem mindegyik különböző lesz! Jah és remélem a kedvenc számaimból lezsnek!xD

Persze hogy az uccsó remény teljesüljön kell az, hogyelérkezzünk július 1-hez!

Kedvencnek nekem is alap a Zaces, mert játékos, fiatalos, sztoris, és imádnivaló! A zene is szuper ugye, és minden őasszol hozzá ami a vidiben benne van. És pesze nagyon romantikus képek születtek hozzá, úgyhogy nekem abszolute favorit!
Bár a koncert verziűját is nagyon szeretem nézni, Nessa annnyira aranyos benne!<3

Vivcsi, kívánok Neked mindent viszon!
Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

szia ditta igen Brenda az az csak hirtelen nem ugrott be a neve nekem is a 2 say ok -és klipp a kedvencem amugy is ez a szám a kedvencem imádom a live-os albumos verziot meg a zac-es verziot is
amugy észre vetted hogy a zac-es say ok és az albumos say ok egy picit külömbözik? ha még nem hallottad halgasd meg amugy vanessa klippjében a világitos cipö tök jo szerinted igazábol is van ?további szép napot puszi Laura

Névtelen írta...

egyszerüen SZUPER (L)<-- ne értsétek félre xD sztem naon jól sikerült Imádom VANIT!!!!

Névtelen írta...

Én is kicsit mást vártam de attól még nagyon kiri a vidó és nekem nagyon bejön, nagyon energikus és valahogy hozzám közelebb áll, mint a Say ok...de nemtom, talán csak azért, mert ma bulizós kedvem van, kituggyaxd...én még sokszor meg fogom nézni az tuti...

xdittax írta...

Laura!

Gyorsan a 2 kérédsedre, nem vettem még észre a változást, most egyébként épp a V albumot hallgatom, (Never Underestimate A Girl), szóval majd kifigyelem!:)
És igen, szerintem lehet ilyen cipő, valahol azt olvastam egy commetbe, hogy az is lehet épp Nike, szóval Vani "megcsalja" a Marc Ecko-tXD

De csak nyugodtan tegye, mert névetelenünkhöz hasonlóan én is imádom, és megengedem neki!xD

És LL-nek is megengedem hogy többször végigélvezze a klipet, mert én is azt teszem:)

Ditta×××