2008. jún. 16.

Gigantikus spoilerek!

Bya lefordította nekünk a HSM3GNews legújabb, fantasztikus híriet, amik erősen spoilertartalmú, de mivel tudom, errefelé valahogy Mindenki vevő rá, már nem leszek annyira óvatos, és szabadon olvasható lesz, ha nem bánjátok!
Úgyhogy felkészülni, vigyázz, rajt!:)))

A KOSÁRLABDAMECCS FOLYAMÁN
- A Wildcats nyer a Koárlabda Bajnokságon a West High Knight ellen
- Jimmy Soto (aki egyébként egy új szereplő) sorozatban dob és nyer a játékban
- Troy dobásai aljasak a kosármeccs alatt és mindig belemegy a lassított felvételbe. Mindenki aggódik a dobások miatt, amígcsak Troy dob egy 3 pontosat és elkezdődik a "Now or Never" c. dal.

A MUSICAL FOLYAMÁN
- Tiara és Sharpay elénekelnek valamit a musical alatt.
- A Jimmy által viselt kölnire allergiás Sharpay ezért ki kell szaladnia a szinpadról.
- Ryan egy nagy musicalt csinál ezért ösztöndíjat kap.

A DIPLOMAOSZTÓ FOLYAMÁN
- Nyilvánvalóan, a musical után megkezdődik a diplomaosztó. A végzősök lemennek színpadról és bejelentik/elmondják, hogy mi történt velük.
- Troy beszédet mond,majd mindenki táncolni kezd.
- A beszéd hallható volt az extrákban,de nem tudtuk mit mond.
- Troy fő tantárgya a Színház és a Kosárlabda,ezért elhagyja legjobb barátját és a "Barkley" egyetemre megy.
- Troy és Chad vitáznak,amikor Chad kitalálja,hogy a "Barkley" helyett menjen vele az "Alberque Egyetemre"! ne lopj:nessa-hudgens.gp
- Chad az "Alberque Egyetem"-re megy kosarazni.
- Gabriella a Stanfordra.
- A szerelem varázsa nem törik meg,mert Troy és Gaby sulija csak 30 percre vannak egymától
- Sharpay egy "drámaosztályt" csinál az East High-ban!
- Ryan ösztöndíjat kap a "Julliard"-tól!
- Kelsi is kap ösztöndíjat a zenéért.

Forrás/Credit

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ditta bocs ha valamit nem jól fordítottam,de számomra is értelmetlen volt néhány dolog... :(

Névtelen írta...

http://www.jonnyalisblog.com/

vote vanessa, it'll help her album.

Névtelen írta...

Hello everyone,
végre visszajöhettem, netuggyátokmeg, milyen szörnyű volt nélkületek, ráadásul mindig a legjobb híreknél kell eltűnnöm:(((sebaj most vagy egy hónapig csak a gépem előtt fogok ülni, I promise. A többi comit még nem volt időm elolvasni, a frisseket is egy óráig olvastam, az amcsikkal együtt. Majd később mindenhez külön is hozzászólok, de összesített véleményem ez: a bomba tényleg robbant, ezért nem kellett volna lemennem a Fertőre meg Ausztriába gyakorolni nem létező némettuásom, na már úgyis 8. Amikor megláttam a S vidit, ott ültem előtte fél óráig: iszonyatosan jó!!! A Star magazinról annyit mondok, hogy fogjon össze a Bravoval, akkor talán létrehozhatják az antifanújságok szövetségét...nyugi, csak röhögjünk rajtuk. Abból a fanmade vidiből sokat nem lehetett érteni, de így is nagyon lehengerlő volt a hullámzás és a jól kihallható "high school musical". Ahogy elnézem, már végeztek a forgatással, sztem most Zanessa elmegy pihenni egy kicsit, remélem vmi Hawaii-szerű helyre...xd.
Szóval mindent összefoglalva jó okom lett volna itthon maradni kompjúterem társaságában, bár ezek nagy részét még nem is volt időm elmondani.
See ya SOONER or later,
LL

xdittax írta...

Bya, őszintén szólva nem néztem a helyességed után, kevés időm volt, és hát szórakoztatni akartam az olvasóimat, gyorsan.:) Egyébként pedig ne becsüld alá magad!xD Cupp!

LL, végre, gondoltam rá, hogy lezs mit bepótolnod, de azért azt is mondom, hogy ne rontsd el a szemed! Azért gondolom, annirya nem volt szörnyű ott északon, jól érezted magad, és csak gyönge pillanatadbnan vágyódtál utánunk, vagy nem így van?:)))

Helyes dolgokat írtál, de legfőképpen a Hawaii-dologdra akarok reagálni. Mert nem tudom majd hogy alakul az élet. Kívánopk nekik jó kis kiruccanásokat még sokat, de azt nézzük Salt Lake City van olyan jó hely, mint a sziget, sőt, hiszen nem botlottak túl sok fotósba, még azért a szigeten ez megtörtétn. Utah-ban azonban ilyen szinten jobban eltudtak bújni, eltudtal lazulni, nem kellett örökösen aggódni, és úgfy tudtak elmenni vásárolni, sétálni kéz a kézben, hogy nem loholt utánok sok-sok elvetemült dilid amcsi fotós. Ez már valami, és szerintem ezt élvezték. Úgyhogy aztszeretném ha valami haosnló jó helyet tudnának kifogni, a kéréds csak, mikorra.:)

Pusszi:_ Ditta×××

Névtelen írta...

Háát az a helyzet, hogy végig meg voltam fázva és a torkomra is ráment, pedig szép idő volt. Apám barátjának családjában pedig nem volt velem egykorú ember, úgyhogy anyámmal kellett múlatnom az időt, bicajozás közben meg zenét hallgattam és a gondolataim meg messze nyugaton voltak...és nagyon tudtam, hogy itt valami készül.

Én se szeretném, hogy a sokész papsok tönkretegyék a nyaralást, dehát ember, fanok vagyunk, kérünk mi is a jó hangulatból, ok??-Ez Zanessának ment.:)) Remélem, elkerülik LA-t most, de azért ajánlom, hogy ne vmi sivatagban múlassák az időt:):P

xdittax írta...

Én ha választani kell, már mondtam többször is talán, a Fülöp-szigetekere írányítanám el Őket... vanessának ott is vannak gyökerei, és tudjuk jól, hogy mégsem volt még ott, szóval nagyszerű lenne oda egy kis felfedező kirándulás. Útitárssal együtt persze...!xDDDD

Névtelen írta...

Még szép, hogy útitárssalxdxd!!! Paps-mentes szép hely: ez kell most nekik...
Vaninak sokhelyen vannak gyökerei mongyuk...Kínában is xd, bírnám, ha feltűnnének a sok fényképezős turista között...najó, azt nem kívánom nekik

Névtelen írta...

xD
mindegy,hogy hol,lényeg hogy együtt (L)

Andi írta...

Abdszolúte együtt!!!!!
És ,ha "Mi" ennek csak egy
ici-picit is részesei lehetünk... (vagy csak szeretnénk azok lenni) az csak azért van, mert mind azt amit Mi a "lelkünkben" érzünk, (amit persze Ők is éreznek és cselekednek egymás iránt)
szóval Zanessa-val kapcsolatban, egyszerűen jó tudni és látni megvalósulni mind azt, amit....persze csak és kizárólag Ők érezhetnek és valósíthatnak meg, és hogy igen is van ilyen.......csodálatosan
IGAZ, TISZTA SZERELEM!!!!!!!!!!
ZANESSA4EVER